Лаптоп Sony Vaio мнения и препоръки

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Re: Лаптоп Sony Vaio мнения и препоръки

Мнениеот buller » Сря 22 яну 2014 20:18

Първо, пише се корИгирате.

Лаптопът, който си описал е доста слабичък за Аутокад, според мен. А и морално остарял...
Какъв е бюджетът, който си отделил за лаптоп?

От Сони, на Ейсър... Избери нещо от златната среда - HP, Dell, Toshiba...

Потребителски аватар
Dom_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dom_ » Сря 22 яну 2014 20:29

Не бих направил втори път грешката да купя нов лаптоп (държа да е лаптопа), тъй като дадох преди време 2200лв за асуса, който продавам сега на части, и от сервиза ми бяха сменили процесора при поредното почистване (ест моя си е грешката).
Та мисля да дам не повече от 300 до 500(600)лв, а въпросната конфигурация ще ми излезе втора ръка 350лв.

Потребителски аватар
buller

Мнениеот buller » Сря 22 яну 2014 20:42

Търсиш помощ, а казваш нещата на порции...
Втора ръка лаптоп за тежки програми - не е добра комбинация, но всичко е на късмет.
Да, защо не вземеш настолна конфигурация :wink

Потребителски аватар
Dom_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dom_ » Сря 22 яну 2014 21:11

Защото ми е необходим да го нося и в университета, няма как да помъкна щайгата. Но съм съгласен, знае, че за такива пари ще излезе доста добра конфигурация. :th_up

Потребителски аватар
jeriko
Автомобил: passat
Двигател: 1.9 TDI ATJ 2000

Мнениеот jeriko » Сря 22 яну 2014 21:25

Smeagol написа:Не съм ползвал точно тази серия, но Вайо-то са доста стабилни машинки.
НО, в случая, аз лично не бих купил такъв лаптоп, защото цената му е доста над параметрите, който реално съдържа. А само заради едното име на Сони и малка разлика в качеството на картината не бих дал 20-30% нагоре.

съгласен съм с колегата,
имам приятел който се занимава с компютри и го питах за сони,отговора му беше:трудни за подръжка и инсталиране скъпи са само заради името нещо като айфон скъпи само заради ябълката

Потребителски аватар
buller

Мнениеот buller » Сря 22 яну 2014 21:32

Dom_ написа:Защото ми е необходим да го нося и в университета, няма как да помъкна щайгата. Но съм съгласен, знае, че за такива пари ще излезе доста добра конфигурация. :th_up

Колега, не че се заяждам, но толкова ли бе трудно да изложиш тези неща в първия си пост?
Така нямаше 2 страници ние да разтягаме локуми, а реално фокусът да е изместен...
Т.е. втора ръка, лаптоп до 350 лв. - така поставено - взимаш нещо, което има остатъчна гаранция и си ти. Сони Вайо за 350 лв. ще е някаква мега щайга или собственикът му ще е вдигнал ръце от проблеми и иска да се отърве :mhihi

Потребителски аватар
Dom_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dom_ » Сря 22 яну 2014 21:41

Smeagol написа:
Dom_ написа:Защото ми е необходим да го нося и в университета, няма как да помъкна щайгата. Но съм съгласен, знае, че за такива пари ще излезе доста добра конфигурация. :th_up

Колега, не че се заяждам, но толкова ли бе трудно да изложиш тези неща в първия си пост?
Така нямаше 2 страници ние да разтягаме локуми, а реално фокусът да е изместен...
Т.е. втора ръка, лаптоп до 350 лв. - така поставено - взимаш нещо, което има остатъчна гаранция и си ти. Сони Вайо за 350 лв. ще е някаква мега щайга или собственикът му ще е вдигнал ръце от проблеми и иска да се отърве :mhihi

Не, изобщо не беше трудно да изложа тези неща в първия си пост, но сега имам по-голяма представа за мнението ви като цяло върху лаптопите, а и не исках мнението ви да се ръководи от цената, защото ако е мерудавно бих дал и повече пари и бих си взел нов лаптоп, но исках да видя реакцията ви върху моят избор. а в предишното си мнение съм написал, че модела е Acer Aspire 5930G Notebook за 350лв, не четеш внимателно колега :th_up

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Сря 22 яну 2014 23:40

Потребителски аватар
Dom_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dom_ » Чет 23 яну 2014 12:42

Edit:
Ако си бър може да свариш да огледаш тоз http://www.bulforum.com/index.php?s=fc5afd34110903880335bde5ec727504&showtopic=127674[/quote]

Момчета мерси за съветите и търсенията, допадна ми Асусът, ще видим сега какво ще стане! :beer

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”