голям проблем момчета помагайте
има сигурно 300 теми за шибедаси в тоя форум и баш за поло не са и споменава.. да не би да см единствения с поло с шибедах
ПРОБЛЕМ: НЕ Е ЕЛ ! а с връткало че не знам как са каа деа:)
мисля че ми е опуснала няква скоба от едната страна шот от ляво въобще не се движи кат го въртя..отворих го леко а сега немога да го затворя плътно и кат мия колата то тече кат ниагара брат вътре
имаше някви подобни теми за ел шибита на Г2/3 обаче незнам дали ми е такъв механизма..
кой ще ми каже как да го оправя?
мина ми през акъла даже с силикон да го напълня:)))
ХЕЛЛЛЛПППП!!

ШИБЕДАХ ШИТ!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ШИБЕДАХ ШИТ!
Aiduk написа:... НЕ Е ЕЛ ! а с връткало че не знам как са каа деа...
Казва се механичен

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
на всички шибидаси на VW-та е така.аз имах на предишната ми тройка и го ремонтирах, счупен ляв водач и скъсано въже ми излезе около 200 лева, работи около година и пак се счупи. затворих шибидаха на ръка и с натискане, след това се облепва с книжна лепенка и с черен силикон се запечатва, извадих буксата на копчето за шибидаха в купето и така си я и продадох като дадох съвет на човека да не го пипа.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
само водача ако си вземеш и се мъчиш сам да го поправиш отсега ти казвам че ще замине и десния.Идваш до софия и си го оправяш.С човека дето ги поправя тук съм договорил за хора извън София цената да е 80лв.Aiduk написа:ем аз съм от ПЛЕВЕН
някой да знае някой майстор или пък отде в тфа селу да си намера водач ?????

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”