разход
tUf написа:Еми аз карам ПОЛО 98г Дизел с един резервоар среден разход ми дава....сметнете го сами минавам 1000км и ми светва лампата...карам със скорост 100-120км/ч....средно се пада маи по 5 на 100 !!!
Все си мисля че по твойте сметки требе да е 4 на 100

- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
еее вии както сте тръгнали... и кат в оня стар виц.... посмали малко и ша проста на децата ....бе
))))))))
аз па съм с 1.3 AAV 55 коня и мина ли 100-те си ми вдишва кат пич 8 газ извънградско та чак пушек се дига
нормалния ми разход за такова каране си е 8-8,5/100 че и 9 тук-таме кат стъпа на магистрала
пък вии как сте тръгнали ша земе ви връща в резервоара бре

аз па съм с 1.3 AAV 55 коня и мина ли 100-те си ми вдишва кат пич 8 газ извънградско та чак пушек се дига

нормалния ми разход за такова каране си е 8-8,5/100 че и 9 тук-таме кат стъпа на магистрала

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
minimiro написа:еее вии както сте тръгнали... и кат в оня стар виц.... посмали малко и ша проста на децата ....бе))))))))
ми оправи си колата...
зависи какво разбираш под мина ли 100 те..
за сравнение поло 1043 със каране ала газ до ламарината на газ дава разход 7...
като казвам газ до ламарината.. софия пловдив и на обратното, без да падам под 120-130..
топ спеед 145

- minimiro
- Двигател:
- Контакти:
ми да я оправа, щом моторчето на парното я бърка за разхода.....
майтапа настрана...
ма аз кат тръгна на път в която и да е посока, рядко ме изпреварва некой, при всичките състезатели тъдява, коет ме навежда на мисълта че или моя километраж лъже яко или чуждите....
инак за нормално поддържам 110-120, ма ги поддържам, магистралата и таз тука и хемус ги зимам обикновено на 140. Карам малко по серт просто щото немам преход под 450км и мии омално да се татруза дълго.
С 18Л газ (толкоз мии бутилчето) праа макс 220-230км извънградско.
Което както и да си го погледнем си е тамън близо 8
При по емердженси ситуации и 200 едвам изкарва
Затуй мии таквоз чудно, кви са тез ваще каляски - ем фърчат с 120 средна ем горат по 4-5-6 газ на 100, коет за таквиз дребни двигатели си е несериозно при положение че немеца си го е казал у нормативите до 90 толкоз при 120 бая повечко.... демек некъде послъгвате
майтапа настрана...
ма аз кат тръгна на път в която и да е посока, рядко ме изпреварва некой, при всичките състезатели тъдява, коет ме навежда на мисълта че или моя километраж лъже яко или чуждите....
инак за нормално поддържам 110-120, ма ги поддържам, магистралата и таз тука и хемус ги зимам обикновено на 140. Карам малко по серт просто щото немам преход под 450км и мии омално да се татруза дълго.
С 18Л газ (толкоз мии бутилчето) праа макс 220-230км извънградско.
Което както и да си го погледнем си е тамън близо 8
При по емердженси ситуации и 200 едвам изкарва
Затуй мии таквоз чудно, кви са тез ваще каляски - ем фърчат с 120 средна ем горат по 4-5-6 газ на 100, коет за таквиз дребни двигатели си е несериозно при положение че немеца си го е казал у нормативите до 90 толкоз при 120 бая повечко.... демек некъде послъгвате

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз карам Polo 2006 1.9 TDI 100 коня и при каране при 90 извънградско дава разход 3.9-4.2 ( показания на компютъра ), при смесено градско и извънградско дава 5-5.5 зависи пак от карането. Но да ви кажа че извънградско колкото и да съм го натискал повече от 6 литра дизел не е дало разход пък повярвайте ми 100 турбо коня на това купе могат доста 

- minimiro
- Двигател:
- Контакти:
бе ти си друга бира
де са буташ у кокошарника изобщо
ТДИ, турбо мурбо че и модел 2006, твоя ДВГ концептуално даже нема нищо общо с наще
при все че 6 дизел не е малко
за справка ено пежо 205 туркалях малко с 1,8 дизел
с същия стил на каране бах неговата мама поече от 5 - 5,5 не можах му докарам....
инак уточнението газ/бензин е полезно щот хич да не е газ си е поне литър и малко горница над разхода на бензина а при сериозното настъпване и поече, което вкарва нещата в нормални граници
начи нема му сменям турбинката на парното още
де са буташ у кокошарника изобщо

ТДИ, турбо мурбо че и модел 2006, твоя ДВГ концептуално даже нема нищо общо с наще

при все че 6 дизел не е малко

за справка ено пежо 205 туркалях малко с 1,8 дизел
с същия стил на каране бах неговата мама поече от 5 - 5,5 не можах му докарам....
инак уточнението газ/бензин е полезно щот хич да не е газ си е поне литър и малко горница над разхода на бензина а при сериозното настъпване и поече, което вкарва нещата в нормални граници
начи нема му сменям турбинката на парното още

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”