Polo 6n - Парно, пътища или каквото е там...
- RZ01
- Автомобил: Seat Ibiza 6L
- Двигател: 1.9TDI ASZ
Polo 6n - Парно, пътища или каквото е там...
Добро утро, колеги. Имам следния проблем, когато завъртя парното да духа в краката чувам изтропване явно на няква клапа където уж трябва да отваря пътя на топлия въздух на долу към краката, но ГРЕДА. Не духа топло долу, какъв може да е проблема и има ли начин да се оправи без да свалям таблото 

- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 6n парно, пътища или каквото е там...
Няма начин да го оправиш без да свалиш таблото отдавна клапата е за облепване или вече е изтъняла бронята на жилото където е хваната с щипка и при мърдане върви цялото жило и не деиства.
- RZ01
- Автомобил: Seat Ibiza 6L
- Двигател: 1.9TDI ASZ
Благодаря ти, явно на пролет ще се занимаваме 

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Много е пипкаво и внимавай с щипките, че после ще ти тропа цялото табло. Като цяло ако не знаеш къде са всички щипки е много вероятно да ги изпочупиш.
Re: Polo 6n - Парно, пътища или каквото е там...
Здравейте колеги и аз имам подобен проблем.Когато настройвам от къде точно да духа не се затварят напълно остналите пътища и се съмнявам дали е възможно(липсват ми няколко от перпендикулярните гредички ако така могат да се нарекът на един от изходите) те да са застанали на разпределителната клапа. Та въпросът ми е дали мога да стигна до нея без да свалям цялото тъбло. Ако евентуално се намира някъде зад въздушната съзглавница да мина през нея. Ще съм благодарен ако дадете съвети.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”