Онзи ден си монтирах подлакътник на Боарата

Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как мога по-евтинко да го отстраня? Ще оценя всяка помощ и съвет.

plamikcho написа:Проблема не е сериозен и се оправя само с почистване. Правих същата манипулация преди 2 седмици. Застопоряващия щифт беше блокирал поради замърсяване и не излизаше при отпускане на жилото. Поради мръсни ръце не успях да направя снимки, а трябваше да намеря начин. Съвсем просто е, няма нужда от обяснения - свали седалката и ще го видиш
siso_k написа:на голф-а в интерес на истината не съм гледал как е механизма, но на полото на баща ми (понеже съм ги свалял седалките) има една допълнителна релса по средата, която е с дупки и лостчето на седалката когато се дръпне, издърпва едно чопче и седалката се мести по релсата. Въпроса е че това чопче е на една пружинка, която го връща обратно в дупката щом пуснеш ръчката. Проверил ли си данеби някоя пружинка да е разкачена и да не връща обратно чопчето на седалката.
plamikcho написа:Аз свалих цялата, защото не знаех какъв е проблема. Сигурно може да стане и с леко повдигане, но си мисля, че е по-удобно да се свали. А еърбега е просто една букса, няма проблем да се разкачи.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 86 госта