VW Golf - автомобил на 2014 след фалшифициране на резултати
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Golf - автомобил на 2014 след фалшифициране на резулт
Ми аз оттдавна казвам че фолксваген продава посредствени коли на безумни цени ма хеле пък в този форум не очаквам да срещна съмищленици с подобно мнение. Ако си приравнят цените с френските италиянския и корейските бангии айде с една две хилядарки в повече заради името те ей там им е мястото. инак ще дерат лисици в бъдеше. Рано или късно балона ще се пукне.
Нищо кои знае не е станало.Резултати се манипулират навсякъде във всяка една област.Това не значи че от VAG групата са платили на някого.Дали ще са първи или втори или трети едва ли има значение толкова голямо.Преди години беше наистина въпрос на гордост да си първи....сега е по скоро да си наи богатия и с наи много продажби.Натам отиде автомобилостроенето...комерсиализация отвсякъде.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
my heart iS iCe написа:Това доказва с две думи, че Голф е прехвален автомобилОт тук насетне, какво ще стане с марката, за жалост не ми се мисли
По-голяма глупост отдавна не бях чел. Какво да стане с марката - целият борд на директорите ще излезе пред централата във Волфсбург да си направи харакири, като преди това ще обявят закриване и продажба на Тата за 1 евро.

Едит: Сигурно и продажбите са защото ADAC са им промили мозъците http://fakti.bg/avto/86690-vijte-koi-sa-nai-prodavanite-koli-v-evropa-za-2013-a
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Че кой си избира кола според това дали е била кола на годината или не ??? Все едно някой френски кош като е станал кола на годината та ще хукна да си го купя 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
silent написа:Ми аз оттдавна казвам че фолксваген продава посредствени коли на безумни цени
Колега на какво се базира опитът ти? Да не си бил собственик на поне 3-4 актуални модела от марката, за да можеш да генерализираш така? Доста смешно изказване!
Доста хора са подвели да си купят голф тези от ADAC! Сега да очакваме масови самоубийства на близо половин милион човека!От немския бестселър през миналата година са продадени 470 229 автомобила
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Едно е да се направи тест на гуми където всичко се измерва във числа и сантиметри и съвсем друго е да се избере автомобил на годината където всичко е предимно субективно !
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
ми мое мнение е ти да не би да си минал през 4-5 нови модела на фолксваген та и още толкова различни марки та да имаш мнение...моето мнение се базра на база надеждност фолкса там беше стабилен макар и дървен от към комфорт....сега вече боза като останалите и пак дървен...лично мнение....
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
да видим кой колко е продал миналата година http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/21612-toyota-e-1-po-prodajbi-i-prez-2013-g/?utm_source=dnes&utm_medium=tag%2Bresults&utm_campaign=more%2Bauto
1-тойота 9.98 милиона коли
2-GM - 9.71 милиона коли
3- фолксваген 9.7 милиона коли
1-тойота 9.98 милиона коли
2-GM - 9.71 милиона коли
3- фолксваген 9.7 милиона коли
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Този форум е за взаимопомощ между хора, които управляват или обичат автомобилите от марката и си помагат със знания и опит. Твърдения за ненадеждност не са полезни никому, особено базирани на манипулирането на резултати от когото и да било.
Едно не мога да разбера - щом ФВ са надценени коли, какво правите тук? Ако е само за да лансирате тезата си - благодаря, няма нужда.
П.П: Темата не е за гуми!
Едно не мога да разбера - щом ФВ са надценени коли, какво правите тук? Ако е само за да лансирате тезата си - благодаря, няма нужда.
П.П: Темата не е за гуми!
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
аз карам фолкс от времвто когато ти си карал ладата на баща си.....имам мненив и го споделям....не се считам за последна инстанция. нито държа някого да дразня...но сектант не мисля да ставам...като не мога да си кажа мнението свободно много важно...ни вие за мене ни аз за вас черен парцал ще си вържем....
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
dobrin написа:my heart iS iCe написа:Това доказва с две думи, че Голф е прехвален автомобилОт тук насетне, какво ще стане с марката, за жалост не ми се мисли
По-голяма глупост отдавна не бях чел.
Мисълта ми беше такава, че едва ли само този Голф на годината е с купени гласове, а и останалите преди него от марката! Това никак не говори добре за производителите, че си купуват слава! Едва ли не, ги е страх, че може да не се продава автомобила! Е с тази реклама, ще почнат да се избиват да си купуват Голфо-ве. Та ти как го тълкуваш моето изказване, си е твое виждане! Аз казвам това което мисля, след като прочетох статията!
Затова е форум, да споделяме мнения, също така и критики! Човек или форум който не приема критики, значи наистина има някакъв проблем със егото си! Виждам, че караш Голф 5-та грешка, и аз карам Голф 3-та грешка, но няма как да кажа, че това е кола на времето. Няма какво да се сърдиш, истината е такава! Ако не трябва да се пишат критики, по-добре да няма такива теми!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Пазарът е свободен. Всеки може да си купува каквато си иска кола. Ако някой се чувства прецакан може да си продаде Голфа и да си купи друга кола. 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
stefan4o написа:Ако някой се чувства прецакан може да си продаде Голфа
Да, сега след разкритията за ADAC очаквам близо 500'000 нови голфа от 2013 г. в Европа да излязат на пазара втора ръка и да го наводнят и затрупат! Според мен направо ще се продават на цени по максумум 2-3000 евро, GTI-тата по 3-4000 евро. Собствениците им вече осъзнават, че карат посредствени и надценени автомобили и ги продават на юруш...

Гледам, че някои хора са преминали през първата фаза на стреса, а именно шоковата реакция и в момента се намират във втората - отрицанието. Остана да чакаме кога ще си свалят розовите очила и ще приемат действителността, че именно великата марка, която тъй яростно защитават, ни е правила на балъци кой знае колко години.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”