bomber написа:А някой знае ли цената на Narva Н4 blue range?И къде ги има
най-добрата халогенна крушка?!
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
provigo написа:Замерването на напрежението при работещ двигател и включени дълги светлини ли трябва да се направи?...
Просто трябва да можеш да пуснеш фаровете. Не е задължително да работи мотора, но е желателно, иначе рискуваш бобината да се прецака.
Мериш какво е напрежението на акумулатора, а после мериш какво е напрежението директно на крушката. Обикновенно по-важното е да ти свети добре на къси, защото повечето време се кара на къси, но и дългите не са за подценяване, разбира се!
Ако имаш разлика в напреженията по-големи от 0.5-1V, примерно, акумулатора ти е 13.2 V а на крушките идват 12.2V, както беше при мен на предния ми Голф, поставянето на релета ще ти създаде огромен конфорт при шофиране нощно време! И най-вече-> ще виждаш пътя! А това означава само едно: Ще си жив!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.osram.com/products/automotiv ... rstar.html От две години и половина съм с тези лампи и съм предоволен - снощи се прибирах от Банкя към полунощ и доста насрещни коли ми присветват,макар че съм на къси и съм ги свалил почти долу !

-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес сложих релета на фаровете... преди разликата беше 1.5 до 1.7 волта м-у акумулатора и фаровете... сега при 13.6 волта на акумулатора до фаровете достигат 13.34
И наистина светят доста по-силно от преди!
P.S. Много 10х на wili98 за написаното упътване!
P.S (2) Огромни благодарности на DIABLO_666 с който до преди 20 мин. оправяхме инсталацията на релетата и сложихме новите Cool Blue. В момента нощта е ден!

P.S. Много 10х на wili98 за написаното упътване!
P.S (2) Огромни благодарности на DIABLO_666 с който до преди 20 мин. оправяхме инсталацията на релетата и сложихме новите Cool Blue. В момента нощта е ден!
-
mirror
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ila написа:mirror написа:ами колеги аз избрах PHILIPS H4 Visionplus (+50%) още преди месец и съм много доволенмалко се притеснявах как ще се вижда при лошо време но се оказа че напразно съм се притеснявал и на сухо и на мокро се вижда идеално
... колко пари, от къде е купи, има ли гаранция?
ами за 17лв броиката
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”