Counter-Strike или да се върнем назад във времето
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re: Counter-Strike или да се върнем назад във времето
Трудно ще се съберат отбори аз съм единствен екземпляр от моя форум пък научих за сървъра от този форум 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не си прав.:)
Имате даже двама администратори от този форум.:)
Много са нервиращи тия звуци по време на игра - разни тъпи лафове,команди и истерични викове които ти пробиват слушалките 
Ако си си надул музичката може и да не ги чуеш,ама ако играеш със звук става сеч

Ако си си надул музичката може и да не ги чуеш,ама ако играеш със звук става сеч

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Иван Шопов написа:Не си прав.:)
Нямах предвид този форум а форума от който ми е возилото

-
- Автомобил:
- Двигател:
Първият турнир приключи успешно!
Ето и победителите:
1. seat-club-lzzz
2. [OCB]Nesty
3. HeINeKen[rally-club]
Ето и скрийншота от топ 15 към 20ч. на 21.01.2014г. :

На всички победители - честито и очаквайте нов турнир!
Моля всички победители да се свържат с мен на ЛС в AllTimeCams-CS или на скайп alltimecams-cs за да се уточним как и кога ще получат наградите си.
Ето и победителите:
1. seat-club-lzzz
2. [OCB]Nesty
3. HeINeKen[rally-club]
Ето и скрийншота от топ 15 към 20ч. на 21.01.2014г. :

На всички победители - честито и очаквайте нов турнир!
Моля всички победители да се свържат с мен на ЛС в AllTimeCams-CS или на скайп alltimecams-cs за да се уточним как и кога ще получат наградите си.
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
До админа Johny ли там какъвто си. Ще си се пиша както си искам.Умрял съм за умрелия ти сървър. Внимавай да не стане нещо със сървъра
. И си карай умрЕлото bmw.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ти заплаши ли ме нещо?:)
Не ставай смешен моля те.
Ако държиш да покажеш колко си силен,зъл и т.н. ще ти дам адрес и телефон за да ми го кажеш на 1 ръка разстояние.
Колкото до ника ти - в МОЯ сървър няма да се пишеш с нито една нецензурна дума. Като ти е зор да добавиш пишка в ника си (вероятно компенсира друга) - прави го на друго място.
А, да - бмв не карам и няма да карам, но като порастнеш ще разбереш.
При следваща атака на сървъра, каквато имаше след бана ти (10 минутен бан беше впрочем) ще поискам аз да те видя. И не, не те плаша, напротив - искам да те зарадвам да ме наплюеш на живо.
За пореден път се убеждавам, че колкото и да е добронамерен човек, все ще се намери простак, който да скапва нещата. Хайде със здраве...
Не ставай смешен моля те.
Ако държиш да покажеш колко си силен,зъл и т.н. ще ти дам адрес и телефон за да ми го кажеш на 1 ръка разстояние.
Колкото до ника ти - в МОЯ сървър няма да се пишеш с нито една нецензурна дума. Като ти е зор да добавиш пишка в ника си (вероятно компенсира друга) - прави го на друго място.
А, да - бмв не карам и няма да карам, но като порастнеш ще разбереш.
При следваща атака на сървъра, каквато имаше след бана ти (10 минутен бан беше впрочем) ще поискам аз да те видя. И не, не те плаша, напротив - искам да те зарадвам да ме наплюеш на живо.
За пореден път се убеждавам, че колкото и да е добронамерен човек, все ще се намери простак, който да скапва нещата. Хайде със здраве...
-
- Автомобил:
- Двигател:
За мое искрено съжаление нито един отбор не се записа за турнира.
Иска ми се да знам Вашето мнение - наградите не са интересни (постарах се да са актуални за всеки потребител на този форум) или просто смятате играта за дива отживелица?
Иска ми се да знам Вашето мнение - наградите не са интересни (постарах се да са актуални за всеки потребител на този форум) или просто смятате играта за дива отживелица?
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Играта си е чудна , а наградите не са най-важното , тоест може и без тях.Правили/участвали сме в турнири без никакви награди. Смятам , че липсата на записани отбори се дължи на това , че хората са прекалено заети да се ангажират чак толкова с една игра.
В ЦС-а влизам за няколко минути , колкото да разпусна , мина времето , когато прекарвахме безсънни нощи в стрелба.
Джони , прави турнирите само за инвидуални играчи , защото единствения шанс да се запишат повече отбори е да пуснеш тема в специализираните сайтове за ЦС , но тогава се губи смисъла на сървър , посещаван от автомобилни фенове /за което се радвам , защото липсват пъпчивите младежи под 12 г. :) /
В ЦС-а влизам за няколко минути , колкото да разпусна , мина времето , когато прекарвахме безсънни нощи в стрелба.
Джони , прави турнирите само за инвидуални играчи , защото единствения шанс да се запишат повече отбори е да пуснеш тема в специализираните сайтове за ЦС , но тогава се губи смисъла на сървър , посещаван от автомобилни фенове /за което се радвам , защото липсват пъпчивите младежи под 12 г. :) /

-
- Автомобил:
- Двигател:
Затова и не пускам реклама никъде. Абсолютно си ме радва това, че хората вътре са "с акъла си" и на първо място има приятелска атмосфера.
Ок, турнирите ще бъдат индивидуални.
Ок, турнирите ще бъдат индивидуални.
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Аз бях админ 7,8 години на VLvo net (най-големия във Варна тогава) и се сещам как бях сложил перманентен бан на кварталния кмет за псувни и беше пратил хора да ме търсят и да ме бият 

- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Аз по принцип си я разцъквам отдавна, и съм админ но в друг сървър. Ще го пробвам и този, може да е добре щом има толкова авто маняци
Моят ник е TDI GTI

Моят ник е TDI GTI
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Аз пък искам да се извиня за тъпите неща които направих като си смених името. Извинявам се за тъпото изказване след като ме премахнаха от сървъра.Искам да се извиня и знам,че няма да бъде прието моето извинение,но когато се случи това бях неадекватен и бях под-влиянието на алкохол. Извинявам се към админа Johny !
- DanZki
- Автомобил:
- Двигател:
Иван Шопов написа:Все още се колебая дали да не е "Dust2 only" отново.
Аз се чудя защо не е :D.Най-добра игра става на дъст-а ,а и забелязвам,че се събират най-много хора ,когато се играе на нея.
Последна промяна от DanZki на Нед 02 фев 2014 16:37, променено общо 1 път.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сървъра работи ли с steam ?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”