sevisevi16 написа:БМВ Х5 3.0 дизел 214 коня на братовчеда , няма такава гъзария!и с този подгрев на седалките нямам думи..
toshara написа:sevisevi16 написа:БМВ Х5 3.0 дизел 214 коня на братовчеда , няма такава гъзария!и с този подгрев на седалките нямам думи..
To и моя Голф 2 има подгрев на седалките![]()
По темата - Фиат Пунто 1 - като визия и возия не ми харесва,но се оказа доста здрав.Кара го роднина всеки ден до работа и обратно и е чук
automan написа:ягуар х-тайп. . много комфорт изключителна мека возия!с 180 по магистралата ниакъв шум.никаква умора при по дълъг път!
stefan4o написа:Не зная как е при другите дизелови коли, но при Дачия Логан 1.5 ДЦИ има една доста интересна "екстра", която ме впечатли....
sevisevi16 написа:toshara написа:sevisevi16 написа:БМВ Х5 3.0 дизел 214 коня на братовчеда , няма такава гъзария!и с този подгрев на седалките нямам думи..
To и моя Голф 2 има подгрев на седалките![]()
По темата - Фиат Пунто 1 - като визия и возия не ми харесва,но се оказа доста здрав.Кара го роднина всеки ден до работа и обратно и е чук
Е колега, ако сравняваш Х5-цата със твоя голф 2-ка просто не знам ..![]()
Защо?joro_kem написа:stefan4o написа:Не зная как е при другите дизелови коли, но при Дачия Логан 1.5 ДЦИ има една доста интересна "екстра", която ме впечатли....
и при VAG дизелите я има тая "екстра", ама не е много препоръчителна за използване
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 30 госта