Керамичен съединител - от къде?
- batteto.1984
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Керамичен съединител от каде
Е то хубаво керамика,но колко издържа във времето като пробег?Знам че ако има много полу-съединител бързо умира около 20-30 хиляди км.Има ли нещо вярно?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам колко издаржа 500 км да издаржи ще съм повече от доволен.
- vankoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Днес питах братовчед от каква ламарина беше пеперудата на съеденитела,каза че трябва да е G-65.После сигурно ще трябва да се престърже маховика ако керамичните ти плочки са по дебели от колкото с феродото и няма да отделя съеденитела. 

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Радо аз ти предложих най удачния и лесен за теб начин ти си решавашаш какво да правиш само ще ти кажа че в нашия град вървай ми няма кой да го направи нито има кой да ти го изреже нито има кой да го накове/защото не е така лесно/нито кой да ти занити главинката към ламарината за смятането на натяга ще го направим ама другите операции..........
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Колко е дебела тази ламарина дето я ползвате?
- GOLF 2 GTI16v
- Автомобил:
- Двигател:
можеш да ползваш диамантен диск ... наковаваш на нея плочките и я нитоваш към другата част .....
пробвано е ства това колко ще дуржи повече от феродовия зависи колко е силен притискатела
аз имам саединител като за теб втора рака (саединител 6 плочки с пружини които сам блокирал и подсилен притискател ) за 200лв са твои
пробвано е ства това колко ще дуржи повече от феродовия зависи колко е силен притискатела
аз имам саединител като за теб втора рака (саединител 6 плочки с пружини които сам блокирал и подсилен притискател ) за 200лв са твои
-
- Автомобил:
- Двигател:
Някой знае ли колко е нов целия комплект ?
-
- Автомобил: golf 2 turbo
- Двигател:
колега виш в tuning-parts.bg там има обява за изготвяне на керамичен съединител от твоя стария
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Моят го направи gad3n_ (Ицо от Пловдив) и съм изключително доволен! Аз лично съм без усилен притискател. Карам така вече 1 година и 4 месеца на цялата газ, на снегове, на куатрото ми, с 15/16/17/18-ски джанти, всевъзможни размери гуми и изключително душманската. Който ме познава знае как се сменят скорости при мен.
Жив е и все още държи. Издържа и вадене на Ауди 80 от канафката до Банкя, защото човека нямаше шанс да се измъкне от там. 3 пъти ми изгасна и накрая го изкарах (предницата му беше опряна от другата страна на канафката и улея за водата и предните му гуми бяха във въздуха).
Какво друго да кажа. Съжалявам, че не сложих притискател. Следващия път, когато отново той ми го направи, ще сложа.
Приятел със Спек Стеидж 2 на кола подобна на моята, издържа 3-4 месеца преди да се разтече. Аз си имам и полусъединителя и се кара абсолютно безпроблемно в града. Който иска може да се повози в София.
Жив е и все още държи. Издържа и вадене на Ауди 80 от канафката до Банкя, защото човека нямаше шанс да се измъкне от там. 3 пъти ми изгасна и накрая го изкарах (предницата му беше опряна от другата страна на канафката и улея за водата и предните му гуми бяха във въздуха).
Какво друго да кажа. Съжалявам, че не сложих притискател. Следващия път, когато отново той ми го направи, ще сложа.
Приятел със Спек Стеидж 2 на кола подобна на моята, издържа 3-4 месеца преди да се разтече. Аз си имам и полусъединителя и се кара абсолютно безпроблемно в града. Който иска може да се повози в София.