Passat Alltrack - за какво да внимавам преди да го купя?
- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Re: Passat Alltrack - за какво да внимавам преди да го купя?
Аудито сигурно ще струва колкото два фул Пасата.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Според мен няма нужда от адаптивното окачване, стандартното достатъчно добре си вози. Имах удоволствието да се возя в Аллтрак и не мисля, че му е нужно, нито по-твърдо, нито по-меко.. балансът е уцелен. За тези пари бих взел панорамния шибидах, но това вече си е до лични предпочитания. Все пак ако има някой такъв пасат на шоурум бих те посъветвал да влезеш и да усетиш как е със шибидаха, защото после няма как да се добави. Също от споменатите екстри, мога да кажа, да не се отказваш от камерата за заден ход, защото не за 1 и 2 коли с парктроник знам, които са целунали някое колче 

има а3 спортбек с панорамен покрив и не го препоръчвам. Скърца супер дразнещо, да много е красив, но посточнно притропва и скърца а по него не е имало интервенции от нова кола. Да не говорим колко е скъп и че му се радваш няколко месеца и после не поглеждаш нагоре..
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
според мен единствените неща които трябва да добавиш към стандартното оборудване са:
-печка
-металик
-парктроник + RCD510
-темпомат
-ЗИМЕН ПАКЕТ I
-ксенон
всички други екстри според мен не си струват парите или са си откровено излишни.
с тия 776лв за електрически капак на багажника по-добре направи банкет след покупката :)
-печка
-металик
-парктроник + RCD510
-темпомат
-ЗИМЕН ПАКЕТ I
-ксенон
всички други екстри според мен не си струват парите или са си откровено излишни.
с тия 776лв за електрически капак на багажника по-добре направи банкет след покупката :)
тоя ел пакет на багажника какво включва ? Ако е автоматично отваряне и затваряне отно съм песимиста в темата
Няколко приятели на S-class счупиха по два пъти моторчетата на задния капак от незнание, че отворен с копче се затваря пак с копче защото иначе гръмват колелцата и червяка дето движат пантите.
Ако пък ел. пакета ти е запалка и нещо още багажника сумата е безумна

Ако пък ел. пакета ти е запалка и нещо още багажника сумата е безумна
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
тоя ел. пакет е един датчик в задната броня, идеята е като носиш 2 дини под 2 мишници да размахаш крак под бронята и капака сам се отваря за да натовариш дините.
ако беше 100-200лв иди-дойди, ама за тия пари някак не ми се връзва.
ако беше 100-200лв иди-дойди, ама за тия пари някак не ми се връзва.
ясно :) и това ако е изключена алармата или стига ключа да е в теб
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Естествено, ключът трябва да е в джоба ти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Единствено тази печка не я поръчах. Прецених, че с този топъл гараж, в който ще се прибира колата, почти се обезмисля. Или поне е на кантар това, колко полезна екстра е печката в моя случай. И моя кантар отчете - без печка, спестих едни 2500 лв. Дано не съжалявам, че не приех съвета ви.
Преди седмица, в големия студ, се возих в един VW Caddy на 5-6 години и останах стъписан от бавно загряващото парно. Направо не съм очаквал такова лошо отопление в един сравнително нов автомобил. Трябваше му над 1 час за да започне да духа леко топло. Само за сравнение имам VW Polo на 17-18 години и парното му е бомба. Максимум 5 мин. и започва да те сгрява осезателно, а след 15-20 мин. става нетърпима баня и го спирам. Това Поло ми е еталон за парно в лек автомобил. Дано олтрака да е с парно като полото, а не като кадито. Ей това не го проверих предварително, но вече е свирено. А тази печка щеше ли да удря по едно рамо на парното ми, в случай че е дървено или ... задавам тъпи въпроси.
Иначе голямата треска дето ме тресеше мина. Сега остана да си чакам колата. Хем готино, хем пак напрегнато.
Иначе поисках оферта и за аудито олроуд. Еми за същите екстри цената е + 30к. За четри кръгчета отпред, айде нема нужда ... не съм от тая порода - "виж ме кой съм аз". Разгледах и екстри на инфинити, на ленд круизери и на лексуси (исках да видя какво толкова имат високия клас като екстри), еми, за мен лично не са бог знае какви екстри, че чак да плащам като за 2 олтрака. Мога да ги преживея, аз лично.
http://www.youtube.com/watch?v=BxxzbVd6Ku8 - ето тук се вижда, че пасата не отстъпва на аудито по нищо.
Ел. багажника е хубава екстра за мен. Често ми се е случвало, когато нося нещо тежко с две ръце и не мога да си отворя, да се налага да го оставям на земята или да го подпирам на бронята, един път даже съм я надирал, за да си освободя ръката и да отворя багажника. Отделно зимата, често задния капак е кален и ти цапа ръцете (това за жената повече е важно де ...). Та реших що пък да не ми се отваря багажника още отдалеч и направо да мятам торбите с покупки напр.
Преди седмица, в големия студ, се возих в един VW Caddy на 5-6 години и останах стъписан от бавно загряващото парно. Направо не съм очаквал такова лошо отопление в един сравнително нов автомобил. Трябваше му над 1 час за да започне да духа леко топло. Само за сравнение имам VW Polo на 17-18 години и парното му е бомба. Максимум 5 мин. и започва да те сгрява осезателно, а след 15-20 мин. става нетърпима баня и го спирам. Това Поло ми е еталон за парно в лек автомобил. Дано олтрака да е с парно като полото, а не като кадито. Ей това не го проверих предварително, но вече е свирено. А тази печка щеше ли да удря по едно рамо на парното ми, в случай че е дървено или ... задавам тъпи въпроси.
Иначе голямата треска дето ме тресеше мина. Сега остана да си чакам колата. Хем готино, хем пак напрегнато.
Иначе поисках оферта и за аудито олроуд. Еми за същите екстри цената е + 30к. За четри кръгчета отпред, айде нема нужда ... не съм от тая порода - "виж ме кой съм аз". Разгледах и екстри на инфинити, на ленд круизери и на лексуси (исках да видя какво толкова имат високия клас като екстри), еми, за мен лично не са бог знае какви екстри, че чак да плащам като за 2 олтрака. Мога да ги преживея, аз лично.
http://www.youtube.com/watch?v=BxxzbVd6Ku8 - ето тук се вижда, че пасата не отстъпва на аудито по нищо.
Ел. багажника е хубава екстра за мен. Често ми се е случвало, когато нося нещо тежко с две ръце и не мога да си отворя, да се налага да го оставям на земята или да го подпирам на бронята, един път даже съм я надирал, за да си освободя ръката и да отворя багажника. Отделно зимата, често задния капак е кален и ти цапа ръцете (това за жената повече е важно де ...). Та реших що пък да не ми се отваря багажника още отдалеч и направо да мятам торбите с покупки напр.
Последна промяна от alltrack_fan на Пон 10 фев 2014 15:52, променено общо 1 път.
- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Колега колко време отнема направата на поръчков автомобил?За колко време пристига в дадения дилърски център?
- sodata1
- Автомобил: BMW
- Двигател: 330XD
Ами ще чакаме да се похвалиш с новата придобивка и да не забравиш снимки да оплакнем и ние очите 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Жалко ,че не си го поръчал с печка
, за мен това е еб@си добрата екстра, дано поне е с ЕГР топлообменник ... , аз ще си слагам печка , ест няма да е нова , но ще отделя кинт за нещо по-свястно . Тая зима ме измъчи , какво ли не го правих и ..няма стоплянка
да поясня става въпрос за дърт мотор АФН ...
Ще чакаме снимки от хубавицата

Ще чакаме снимки от хубавицата

- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
Печката е точно за това да стопля по-бързо защото новите дизели много бавно загряват,така и не си написал полото бензин или дизел беше.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Polo-то е бензин, сигурно има значение това. А бе дано не се изям от яд, че не я взех с тая прословута печка. Трябва да има ЕГР топлообменник фабрично. Снимки ще има, само един път да дойде. Иначе са ми обещали, че за 8 седмици ще е готова и още 2 седмици да я изпишели и транспортирали до тука, така че през Април я чакам. Какво толкова ще и сглобяват 2 месеца
. По рекламните филмчета на заводите, дават как бълват по стотици мпс-та на ден, като топли хлебчета ги вадят
Ама те нали за това са рекламите.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Печката е екстра както климатика! Влизаш на топло, колата е размръзната, топъл старт на автомобила, а освен това, когато си спрял някъде за по-дълго може да си пуснеш печката на изгасена кола, тя си включва духалката и седиш мирен на топло ;) Всичко е свършено, но не е казано, че не можеш да си сложиш пак!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”