Покупка на поло 1.9 сди 2001 г.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Покупка на поло 1.9 сди 2001 г.
Здравейте колеги,извинявам се ако отварям повтаряща тема но искам да попитам конкретно за една обява на Поло 1.9 СДИ
http://www.cars.bg/c586850 цената е 2500 лева но след разговор по телефона продавачът каза че може до 2300 лева да ми я даде.Като гледам другите обяви за същото Поло цените варират от 3500-4500 лева и въпросът ми е дали е нормална тази цена за тази кола?Нещо ми се струва съмнително.Дали може да е била служебна или да има някакъв проблем?Нов внос е от Италия.Също бих искал да ви попитам за този мотор 1.9 SDI на това Поло според вас как е ? Дали е имало колеги които са я карали конкретната кола (WV POLO 1.9 SDI,2001 година) и какви са впечетленията им от нея?Ще съм ви много благодарен ако можете да ми помогнете и ме насочите по темата.
Отново се извинявам ако съм нарушил правилата на форума по някакъв начин.
http://www.cars.bg/c586850 цената е 2500 лева но след разговор по телефона продавачът каза че може до 2300 лева да ми я даде.Като гледам другите обяви за същото Поло цените варират от 3500-4500 лева и въпросът ми е дали е нормална тази цена за тази кола?Нещо ми се струва съмнително.Дали може да е била служебна или да има някакъв проблем?Нов внос е от Италия.Също бих искал да ви попитам за този мотор 1.9 SDI на това Поло според вас как е ? Дали е имало колеги които са я карали конкретната кола (WV POLO 1.9 SDI,2001 година) и какви са впечетленията им от нея?Ще съм ви много благодарен ако можете да ми помогнете и ме насочите по темата.
Отново се извинявам ако съм нарушил правилата на форума по някакъв начин.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Покупка на поло 1.9 сди 2001 г.
Бавна но здрава кола,дотук 70 000км,сменени съединител и ангренаж. Надежден автомобил. Не мисля,че струва повече от 2000лв,така или иначе,те може и по 10 000лв да им искат...
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, ти сериозно ли ще дадеш две илЯду и песТотиЛ лева, за тази кола, без климатик?
По-добре пропусни обявата, че лятото ще се вариш във собствения си сос!
А относно колата, ми намирисва на Герканка или Австрийка! С тези врътки на стъклата!
А точно на този мотор, скоростите им е болното място! И трудно се намират скорости!
Колата изглежда запазена, ма докато не се отиде на място няма как да се види в какво състояние е!

А относно колата, ми намирисва на Герканка или Австрийка! С тези врътки на стъклата!
А точно на този мотор, скоростите им е болното място! И трудно се намират скорости!
Колата изглежда запазена, ма докато не се отиде на място няма как да се види в какво състояние е!
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Колата изглежда добре, но както казаха колегите на място може да се окаже друго. Скоростите не бих казал, че са проблемни, ако кутията не е оставяна без масло. Щом е италианка, наблегни на оглед на мотора- студено палене, компресия и т.н. Мен би ме спряло това, че е двувратка
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, погледни тази обява http://www.cars.bg/c594522
Има и климатик, не е моя колата, само помагам с търсенето

Много истинска обява. 300 000 км, нещо крайно нетипично за нашенските обяви.
-
- Автомобил:
- Двигател:
lion_heart002 написа:Бавна но здрава кола,дотук 70 000км,сменени съединител и ангренаж. Надежден автомобил. Не мисля,че струва повече от 2000лв,така или иначе,те може и по 10 000лв да им искат...
Благодаря ти колега за мнението.
my heart iS iCe написа:Колега, ти сериозно ли ще дадеш две илЯду и песТотиЛ лева, за тази кола, без климатик?По-добре пропусни обявата, че лятото ще се вариш във собствения си сос!
Колега да прав си всъщност за климатика може би ще видя и другите варианти.По принци много не ми пречи климатика важното колата да е наред.
stefarata написа:Колата изглежда добре, но както казаха колегите на място може да се окаже друго. Скоростите не бих казал, че са проблемни, ако кутията не е оставяна без масло. Щом е италианка, наблегни на оглед на мотора- студено палене, компресия и т.н. Мен би ме спряло това, че е двувратка
Да прав си колега трябва да я видя на място,може тази събота да отида да в видя.Вратите и климатика не са ми много проблем по принцип важното колата да е здрава и прилична.
my heart iS iCe написа:Колега, погледни тази обява http://www.cars.bg/c594522
Колега,гледам ако може да е от по новото купе.Благодаря ти за предложението

ALESYZ написа:Много истинска обява. 300 000 км, нещо крайно нетипично за нашенските обяви.
сигурно колега нямам си и идеа трябва да се види на място

Благодаря ви на всички за показания интерес към темата.Ще се радвам да получа повече мнения относно тази кола и този мотор.От към надеждност,разход и поддръжка.И ако имате някакви предложения за подобна кола моля пишете.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Принципно гледай и за класик,имам такова и е голямо добиче... Всъщност колега имам едно черно хечбек сди на което съединителя е за смяна и ръчната не държи,иначе е чук,колата е 2002-а,но не ми се занимава да го правя. Аз живея в UK,ако не ти е проблем десния волан,ела и си го вземи оттук с два резервоара ще стигнеш до бг,700-800 лева ще ти излезе със самолетния билет,грехота е да го хвърлям в моргата,за 200 лева ти го давам. Иначе е с пет врати,има теглич,ел стъкла,централно,ел огледала,ел фарове и май това е...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега наистина много ти благодаря за предложението,направи ми много добра оферта
но за съжаление нямам много време заради работата и някак си с десен волан ми е криво, не съм карал до сега.Искренно съм ти благодарен за добрата оферта 

- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Здравей от същата автокъща взех моето Поло, само че бензин 1.4 с климатик. Цената беше една от най-ниските за модела из обявите, но имаше дребни външни забележки. На снимките много не личаха, на място като отидох ги видях, но мен това не ме притеснява, колата я вземам за каране не за парад. Предполагам, че и посоченото Поло има някой драскотини и тн и за това са го взели на по-ниска цена, а и все пак няма климатик. От моето съм доволен, да не му е уроки, от половин година само бензин е видяло, нищо не съм пипал по-него. Мисля, че колите са от Италия , но все пак питай на място. Като цяло 1.9СДИ си е корав мотор, за скоростите мисля, че ще ти дадат на място да ги тестваш, като му врътнеш едно завойче, да видиш как включва.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега,благодаря ти за информацията.Да, каза ми че е имало леки външни забележки и мен не ме притеснява много това,за мен е важното да е здрава,икономична и да има евтина поддръжка.Да няма уроки да си караш колата жив и здрав и безпроблемно колега.Как са от автокъщата по принцип коректни ли са ?
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
С мен бяха точни, изкараха ми г.о за месец, транзитки всичко точно. Само отидох и си взех колата на другия ден. За пръв път съм имал контакт с тях, но останах доволен и пак бих купил кола от там. Тоталки не видях, имаше понадрани коли примерно ключ от край до край, спукан стоп, но според мен това не е пречка да се купи кола. За това те съветвам да отидеш на място да видиш Полото, пробвай го как включва скоростите и си го огледай спокойно. Аз останах с добри впечетления, не са ме филмирвали и баламосвали с разни истории, оставиха ме сам с колата да си я разгледам на спокойствие и да преценя дали е моята 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ясно колега,мерси отново за отговора
ще отида да я видя в събота.Да видим и на живо дали си заслужава 

Последна промяна от IvanMan на Чет 30 яну 2014 16:45, променено общо 1 път.
Причина: Не цитирай предишното мнение!
Причина: Не цитирай предишното мнение!
Този мотор е с демпферен маховик.Виж да няма излишни вибрацйи и шумове.Карал съм такава кола и не бях възхитен-мудна,много шумна в купето,скърцащ интериор и много други.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
l-s1914 написа:Този мотор е с демпферен маховик....
Сигурен ли си ? Аз - не ! Доколкото знам с демфер са AEF , този тр да е с плътен . Инак си прав ,че е муден малко , но пък си има предимства . Проблема му е скор.кутия , тр се внимава за течове и да се кара по-лежерно.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”