Credihelp мърлячите - някой друг изпатил?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Credihelp мърлячите - някой друг изпатил?

Мнениеот Vlad777 » Пет 31 яну 2014 9:38

Тази сутрин излизам и гледам от външната страна, по средата на вратата на входа лепенка на Credihelp с техния телефон 070015250 и отдолу мъдрият надпис "Моля затваряйте вратата". Входът ни има автомат, който сам затваря вратата.

Държа да отбележа, че наскоро Деси лично купи боя, изстърга всичко от вратата и от цялата дограма и я боядиса в готин зелен цвят. Входът на блока ни стана много по-приветлив. Съседните входове също последваха примерът ни и и те си освежиха своите. Утре ще кача и снимки.

Доста ми е чудно коя малоумна тиква е решила точно по този начин да си провежда шибаната рекламна кампания като лепи шибани лепенки по входовете на хората?

При вас колеги има ли такива случаи с участие на кредихелп? Аз живея в кв. Суха река.

П.П. ето как я бяха лепнали на "видно" място:
credihelp-bokluk.jpg
Лепенка Креди хелп и табло за лепене

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Re: Credihelp мърлячите - някой друг изпатил?

Мнениеот nii » Пет 31 яну 2014 9:45

при мен няма техни лепенки, но имам от някакви водопроводчици, смяна дограми, фирми за водомери, изолации и всякви прочее педераси.
между другото ми лепят прост лист А4 с някво гадно лепило което после остава по стената.

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пет 31 яну 2014 9:51

При нас ги лепят или с тиксо или с доста лесно отлепящо се лепило. Ако използват Рила или Хелмитекс ще полудея. Навсякъде тръбят да пазим природата и да си спрем фактурите, а всеки ден изхвърлям по една щайга с брошури и всякакви реклами.

Последна промяна от nurv на Пет 31 яну 2014 9:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пет 31 яну 2014 9:52

Нашата входна врата също е с автомат, но кварталните интернет доставчици редовно си лепят лепенката "Моля затваряйте вратата" + тяхната реклама. Същото правят и по етажите, номер на етажа+тяхна реклама. Както и на вратите на асансьора.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пет 31 яну 2014 9:58

Най - странното е , че съм виждал входове , на които няма нищо залепено.Без да се забранява това.
Съседният до него...като коледна елха.
Визирам сградата , в която живея аз.
Някаква избирателна пропускливост ли имат входните врати... :screwy
А брошурите от магазините , няма да коментирам....все едно не ги разнасят по пощенските кутии, а ги взривяват във входните пространства. :eek

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пет 31 яну 2014 10:00

Ако сложиш надпис Забранено лепенето или подобно ги привличаш като пчели на мед. А за разликата във входовете, аз всеки ден сутрин и вечер отлепям каквото е сътворено през останалото време, за да нямаме реклами.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пет 31 яну 2014 10:05

Лично мен най - много ме изнервят рекламите на бързите кредити в асансьора.
Следва...някой решил и "дръпнал" всички лентички с телефони.
Асансьора мигновено заприличва на дискотека по зазоряване.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 31 яну 2014 10:07

отвратителна практика, може би единственото решение е

Изображение

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 31 яну 2014 10:10

Гадното е, че тази лепенка е хартиена и съответно като тръгнеш да я отлепяш остава едно бяло петно на нейно място.

"Забранено лепенето" ми се вижда като табелка "Не си хвърляйте боклука в асансьора" или "Не серете между етажите". Това мисля, че трябва да се подразбира от всеки човек с ЕЛЕМЕНТАРНО възпитание, че не е нормално всеки да си лепи каквото му падне където му падне.

Потребителски аватар
plamikcho
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: BLS 2007

Мнениеот plamikcho » Пет 31 яну 2014 10:54

Не знам за други квартали, но специално в Сухата река всякакви кредити, водопроводчици, ремонти на покриви, дограми, интернет, телевизия, лихвари и т.н. и т.н. направо се п0сир@т да лепят :censored2 .
Към автора на темата - ако сте само с кредихелп, направо сте късметлии. Ела да видиш на нашия вход вратата :banghead

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 31 яну 2014 11:05

най много полудявам от "ключар денонощно", които етикетчета се лепят едно върху друго до дебелини, направо фантастични! не вярвам да е конкуренция, защото телефоните никога не се повтарят, а и какво доверие може да имаш на ключар, който постоянно си сменя телефона?
два пъти засичам едно говедо, което ходи и лепи тия гадости (беше се вмъкнал във входа и беше олепил всичко-асансьора, на всеки етаж, навсякъде!) и първия път му направих културна забележка, втория път му казах, че ще му строша ръцете-ако го засека още веднъж-ще го направя!
изчистих вратата с кофа вода, и в отчаянието си взех черен маркер и написах на самата врата 'лепенето на всякакви реклами забранено!"
от тогава-няма реклами по вратата... не знам докога, но нека адвокатите се изкажат: мисля, че това е частна собственост (вратата на входа) и смятам, след като е известено вече, при поява на рекламки да подам жалба срещу рекламираните по моята врата в полицията...

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 31 яну 2014 11:07

Скоро чешках един клес,а лепилото му го изсипах на главата,не съм го виждал повече в раьона :Mr Green Fun

orlin4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlin4ooo » Пет 31 яну 2014 12:02

Вариант има и с поставяне/окачване на тип информационно табло, където да се лепят тези неща - в нашия вход сме така, тъй като видяхме че няма оправия.... :banghead

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 31 яну 2014 12:08

orlin4ooo написа:Вариант има и с поставяне/окачване на тип информационно табло, където да се лепят тези неща - в нашия вход сме така, тъй като видяхме че няма оправия.... :banghead

е при нас като има,та кво , дет му е удобно там си ги лепи ,затова си го отнесе :mhihi

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Пет 31 яну 2014 12:12

orlin4ooo написа:Вариант има и с поставяне/окачване на тип информационно табло, където да се лепят тези неща - в нашия вход сме така, тъй като видяхме че няма оправия.... :banghead

Това може би е единственото разумно решение :th_up Така или иначе гадините няма да се спрат с рекламите,то цялата икономика се крепи на нея.И вече ако някой наглец не използва това табло и залепи нещо на друго място :beat_butt2 А за брошурите и другите подобни :banghead аз се отказвам от хартиени извлечения от банки и моб. оператори а тия :no

Върни се в “ОФФ-Топик - други”