Credihelp мърлячите - някой друг изпатил?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: Credihelp мърлячите - някой друг изпатил?

Мнениеот Vlad777 » Пет 31 яну 2014 12:18

Не съм съгласен, че няма отърване. И ние имаме информационно табло пред входа, в страни от вратата. Защо не лепят там, а трябва да залепят на новоибоядисаната врата надпис "Затваряй вратата"? Значи по дефолт тези лепенки са предвидени да се лепят по вратите на хората, а не по информационните табла. :screwy

И изобщо кой е казал, че трябва да се лепи каквото и да е? Има още 1000 начина за реклама. Стига обаче да имаш и някакъв акъл в главата. От кредихелп явно не са от този тип обаче. :thumb_down

Затова и да им е честита тази тема на първа страница в Google - поне това ще им е резултатът от хитрата реклама :banghead

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пет 31 яну 2014 12:40

Това граничи с рекламата на Мегалан преди години, когато слагаха номера на етажите в асансьорите :) Е Мегаланци бяха една идея по-културни все пак голяма цифра с елегантен надпис отдолу.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Пет 31 яну 2014 12:59

Това си е практика навсякъде да се лепят рекламни материали.И колкото и да е странно увеличава си оборота дадената фирма.Мен друго ме дразни.....тръгнеш ли към морето примерно през 5--10 дървета има забити на тях пласмасови табелки със надпис..АМОРТЕСЬОРИ....НАКЛАДКИ....РЕСЬОРИ..и там подобни на ЕМ КОМПЛЕКТ със телефон.Страшно много са.Как ги търпят не мога да разбера. :screwy

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 31 яну 2014 13:04

MITKO_DVD написа:Скоро чешках един клес,а лепилото му го изсипах на главата,не съм го виждал повече в раьона :Mr Green Fun

Като че ли този вариант най ми допада. Кофтито е, че в моя квартал вършеят все някакви лели и баби и ми е жал. За сега се изчерпвам с нечленоразделно възразяване и подивял поглед на ръба на лудостта, като засека подобни индивиди.
Лично мен обаче повече ме влудява, че в пощенската кутия получавам повече спам от колкото на мейла...

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Пет 31 яну 2014 13:48

Реклама си правят хората а ние им помагаме в момента :rolleyes

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 31 яну 2014 13:48

Преди малко им постнах на стената във Facebook следното съобщение:
Здравейте, искам да ви информирам, че кампанията ви с лепене на лепенки по вратите на хората вече дава резултат! Темата за вас във форума на VWclub.bg вече е на 6-то място в Google.bg при търсене на Credihelp! https://www.google.bg/search?q=Credihelp

Надявам се както са пратили човек да залепи лепенката, така сега да пратят човек да я отлепи. В противен случай темата ще продължава да се качва нагоре.

Потребителски аватар
pEsHkyY
Автомобил: VW Passat B5 1998
Двигател: AFN++++

Мнениеот pEsHkyY » Пет 31 яну 2014 13:55

И нашият вход прилича на коледна елха, но поне вече не могат да влизат вътре да лепят :mhihi То и тези които лепят не са кой знае колко виновни - за това им плащат. Но все пак трябва някакъв ред разбира се. Поне по стълбовете спряха да лепят, че уж ги глобявали :mhihi иначе там положението беше още по-страшно :no

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 31 яну 2014 14:03

А бе нали уж в метрото беше забранено да се лепят подобни реклами и имаше дебели глоби. Защо не свалиш внимателно лепенката от вратата и от няколко съседни входа и не ги изпляскаш в метрото да им палнат чергата от общината :D

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пет 31 яну 2014 14:04

Редовно отлепям всякакви гадости от входната врата. Но преди това звъня и псувам ужасно, а ако хвана някого да ги лепи ще го разсипя от бой, ще изяде листовките а лепилото ще влезе в задника му.

След това да ме съди, за да разбере, колко работят законите, които нарушава...

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пет 31 яну 2014 18:24

groznika написа:А бе нали уж в метрото беше забранено да се лепят подобни реклами и имаше дебели глоби. Защо не свалиш внимателно лепенката от вратата и от няколко съседни входа и не ги изпляскаш в метрото да им палнат чергата от общината :D

Човеко много си лош....сега виж какви лоши идей ми даде.... :twisted :twisted Имало решение май а... :stumm

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Пет 31 яну 2014 18:28

Решението е : :newsm66 :newsm66 :newsm66 :beat_butt2 :beat_butt2 ! :Д и тези същите където ходят по 2-ма дето лепят . Подминават блока :Mr Green Fun :Mr Green Fun . На незасъхналата боя лепят реклами. Нищо,че пише : НЕ ЛЕПИ,ПРЯСНА БОЯ ! :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 31 яну 2014 19:07

На мен ми н@сраха снежно бялата врата на гаража с лепенки на ... :no
Предполагам, че сашо апашо няма нищо общо с тази кампания, но имах огрооомно желание за саморазправа :banghead

Последна промяна от Vlad777 на Съб 01 фев 2014 16:15, променено общо 1 път.
Причина: Моля без обиди.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 31 яну 2014 19:10

Рекламните листовки, лепенки, вестници и т.н.... сигурно в разнасянето и лепенето им са ангажирани повече хора, отколкото в чистотата :)
Голяма мода.
Ама и културата ни е такава.
Боядиса си някой оградата, стената, вратата... и след два дни гледаш надраскано от тия с подписите, даже и графити не са - само едни грозни "подписи"...
ПроС народ, мноо проС!!! :a045

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пет 31 яну 2014 19:12

Аз като се напия редовно си лепя по входа и асансьора лепенки на Левски :th_up Естествено хората ги махат. Но това е масова практика с БУТНИ, ДРЪПНИ, ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА да се прави реклама, не за друго, ами защото на хората не им пречи толкова, както и номерата на асансьора. Хем е реклама, хем върши работа и шанса да се разлепи намалява с някъде около 30%. Затова е цялата драма. Аз също съм против да има каквито и да било лепенки, затова си лепя по вратата също, там поне не се опитват да ми ги отлепят, щото ще стане страшно.

Спомням си и за един вход, хората си бяха направили табло за реклама и въпреки него огромна табела за водомери на стъклената врата :mhihi

Потребителски аватар
bqlovento
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bqlovento » Пет 31 яну 2014 22:51

Вълчан написа:Това си е практика навсякъде да се лепят рекламни материали.И колкото и да е странно увеличава си оборота дадената фирма.Мен друго ме дразни.....тръгнеш ли към морето примерно през 5--10 дървета има забити на тях пласмасови табелки със надпис..АМОРТЕСЬОРИ....НАКЛАДКИ....РЕСЬОРИ..и там подобни на ЕМ КОМПЛЕКТ със телефон.Страшно много са.Как ги търпят не мога да разбера. :screwy

В ЦЯЛА България са.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”