GTI1.8 написа::11 На светофара на равно,после bye bye..
ВИЖ ВИЖ VTI КЪДЕ ОТИВАШ С ТОЯ GTI
GTI1.8 написа::11 На светофара на равно,после bye bye..
Jouzev94 написа:Беше ми интересно колко пари съм похарчил до сега без цената на автомобила и без работата която съм извършил...цифрата до тук е почти 3250 +/- някой лев
iliankocov написа:Jouzev94 написа:Беше ми интересно колко пари съм похарчил до сега без цената на автомобила и без работата която съм извършил...цифрата до тук е почти 3250 +/- някой лев
Моментът, в който започнеш да се замисляш колко пари си хвърлил по тази кола е моментът в който ти леко полеко започваш да се отказваш от нея. Ще обясня защо - искаш да си купиш нещо ново и готино, ама почваш да смяташ 3250 + 500(примерно) стават почти 4 бона. След това ми трябват още 300 и още 200лв за да я направя така както искам... става на 5 бона. В един момент си казващ "Абе тая кола ми стъпи на еди колко си пари, примерно 4 - 5 или 6000лв, да не съм луд да влагам повече пари в нея..." И започваш да си я караш така, както е в момента (говоря примерно), след година време ти омръзва и решаваш да я продадеш или на части(с цел да си върнеш поне малка част от парите) или на половината на половината парисамо и само да се отървеш от нея. Поне при мен преди беше така и най - искрено се надявам да греша. Успех!
Jouzev94 написа: едно запазено купе с запазена боя струват колкото едно хубаво пребоядисване
iliankocov написа:Jouzev94 написа: едно запазено купе с запазена боя струват колкото едно хубаво пребоядисване
Повярвай ми, че е по - добре да се намери хубаво купе, което няма никакви ръжди, кърпежи или разни други такива.
Jouzev94 написа:iliankocov написа:Jouzev94 написа: едно запазено купе с запазена боя струват колкото едно хубаво пребоядисване
Последния път се возих в мк II дрънка си по-същия начин ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта