passat b5.5 4motion 2.5 tdi v6 AKN не пали

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
matev92
Автомобил: Golf 5
Двигател:

passat b5.5 4motion 2.5 tdi v6 AKN не пали

Мнениеот matev92 » Нед 02 фев 2014 4:49

Здравейте.Въпросния двигател е монтиран на passat b5.5 4motion. Тази вечер се качих , запалих я ( колата не беше напълно изстинала - температурата в вагкома беше ~30 градуса ) , поработи 20тина секунди , включих първа , отпуснах съединителя и при отпускането изгасна , все едно не съм подал достатъчно газ , но не запали повече. Имаше записани грешки j399 no communication , но това мисля че е защото някои вечери вадя куплунга на помпата , че я паркирам в кофти райони и така.Бяха 2 грешки , но не обърнах внимание и ги изчистих , другата мисля че отново беше no communication , но не съм сигурен.Изчистих ги и не са се появявали втори път.Някой с идеи къде може да е проблема?До сега винаги е палела от първия път , дори на студено.Ако е проблем с помпата , принципно дори и при изчистване на грешките , те трябва да се появяват пак , нали?
Edit: От подкачващата помпа в резервоара е.Някой има ли идея как се почиства , че не ми се вярва да е изгоряла,съпротивлението и е 0.7 ома , предполагам е нормално?

Върни се в “Дизелови агрегати”