Скапана работа.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
rusty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusty » Съб 30 дек 2006 13:58

става с ракия :) по силничка и много търкане, но не пада мата както с ацетон

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 30 дек 2006 14:07

Тамън щях да пиша , че с 90 градусов спирт се оправих след като баща ми боядиса освен оградата и малко от голфчето(накапал го, а аз видях белята чак след 1 ден). :lol:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 30 дек 2006 15:33

На мен преди месец ми бяха написали с черен маркер- DX - тези две букви - 10 см.височина - ама нали е пастирана с Платинум - това,което беше останало от тубата го използвах и изтърках маркера - почти,като в рекламата,ама на копелето дето го е надраскало - :f_ckyou: и да хване AIDS примерно :evil:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 30 дек 2006 19:18

веселин написа:На мен преди месец ми бяха написали с черен маркер- DX - тези две букви - 10 см.височина - ама нали е пастирана с Платинум - това,което беше останало от тубата го използвах и изтърках маркера - почти,като в рекламата,ама на копелето дето го е надраскало - :f_ckyou: и да хване AIDS примерно :evil:

ти си защитен ако ще и войник да стреля... :roll:

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Съб 30 дек 2006 20:10

Веско върши работа сериозно това нещо или се базикаш....Незнам защо ама аз всичко WS го слагам под един знаменател...и то не добър :wink:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 30 дек 2006 20:22

С паста 3М ще стане като нова :wink: На съседа на А8-цата(новия модел) му чупиха 2-3 пъти по някое стъкло и то само разни завистници :x
П.П.Снощи като се прибирах видях че някой беше хвърлил под задната ми броня(на асфалта) 40-50 сантиметров сом в начален стадий на разлагане :roll:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 30 дек 2006 21:36

POLO_SPORT написа:Веско върши работа сериозно това нещо или се базикаш....Незнам защо ама аз всичко WS го слагам под един знаменател...и то не добър :wink:
Аз лично съм доволен и неведнъж съм писал във форума за Платинум - ефективно покритие за 4 месеца - ама оставаш без ръце докато нанесеш и полираш после - кеф цена няма - трябваше и преди месец да я намажа - ама сега :oops: солта ще отвори шупли в боята - оригинална 15 годишна :( - иначе 3М е много по-добра - на предния капак липсваше почти лака и Платинум държеше там само месец :( - сега с най-новата вакса на 3М - за 85 лева ти я правят слънце колата за цяла година!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”