Как стои въпроса с пътуване през Сърбия след нова година?
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как стои въпроса с пътуване през Сърбия след нова година?
Някой може ли да ме светне, какво ще е необходимо, май някви зелени карти за Сърбия, евентуално медицински застраховки и т.н. Абе с други думи не съм в час и искам да знам какво да набавя, щото през Румъния не ми се пътува в никакъв случай....ония там са си **** мамата 

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rusty написа:Кога пътуваш? Аз тръгвам на 12-13 ако искаш можеда караме заедно. Абе да ви кажа аз никога не съм имал мед. застраховка за границата, не са ме и питали...
Ние с тебе не сме се нуждаели, щото имаме визи....но тръгвам на 5-ти рано сутринта, няма да можеме да се движиме заедно

santo, къде се получава тая зелена карта, не е ли тва евросертификата който заменя зелена карта?
никс76, рушвет давам кат ме фанат в нарушение сръбски ченгета

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи аз ходих в Булстрад(там ми е ГО)и попитах имат ли вече яснота как ще е след Нова година,та сигурно е 100% вече,че след 1януари 2007г отивам в офиса им и те ми издават 100%безплатно сертификат(зелена карта) който важи за:всички страни от споразумението зелена карта(това включва и Сърбия и Швейцария , абе всички страни за които преди важеше зелената карта те са написани на нея)
P.S. медицинска застраховка искат само Унгарците и то предимно когато си с Автобус а не с кола.
P.S. медицинска застраховка искат само Унгарците и то предимно когато си с Автобус а не с кола.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател: