Голф 2 проблем със съединител.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 2 проблем със съединител.
Лятото смених двигателя от 1,6 ЕЗ на 1,8 РП. Сложих и по-големия съединител от 1,8. минал съм 15к. от тогава но все имах проблем със съединителя. Жилото ми е нормално. Наглася го карам 4-5 к. стане хлабаво. На тегна пак след известно време се разхлаби. Днеска пак започна да включва трудно, като погледнах няма къде повече да се натяга. Ше започне да се удря в кожуха. Ядосах се и свалих опашката на кутията да огледам да не се е спукал палеца или да се развалил лагера. Всичко си е здраво. Само ми направи впечатление, че тласкача се показва само 10 мм. като сложа лагера потъва в него и остават 2мм. ход. Натисках здраво тласкача но не подава навътре и си мисля че паничката на притискателя не е пробита. Питам някой ако знае колко трябва да се подава тласкача или поне колко му е хода за да изключи. Утре мисля да резна една опашка от бургия 8 или една сачма да сложа между двете части на тласкача. Дали на паничката нещо и станало или просто тласкачите за различните съединители са различни? Тласкателя от две части ли е?
Последна промяна от lozan67 на Пон 03 фев 2014 19:54, променено общо 1 път.
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Re: Голф 2 проблем със съединител.
Имах същия проблем след смяна на жило.Жилото беше боклук и при натискане на педала бронята се набираше и жилото не вършеше никаква работа.
Погледни това
Погледни това

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Жилото е на колата откакто съм я купил. Около 180к. Не е правило проблеми.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера го отворих, оказа се спукана паничка на притискателя.
Центъра и беше здрав, но имаше една диагонална пукнатина. Товяа беше довело до усукване. Цена на нова паничка 12лв. Изпозвах момента и смених маслото на скоростите.
Центъра и беше здрав, но имаше една диагонална пукнатина. Товяа беше довело до усукване. Цена на нова паничка 12лв. Изпозвах момента и смених маслото на скоростите.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Спука се и втората паничка. Презтова време и на феродовия две от пружините се прецакаха. Смяна на комплект съединител и лагер 140лв. на luk , Това с отстъпки. Много мек стана съединителя.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”