Двама си говорят: - Кой е най-добрият вратар на света? - Кой? - Женския полов орган, тъй като задържа две топки и изпива мозъка на централния нападател.
Блондинка в магазин - Добър ден! Имате ли новият Samsung? - Кой точно модел търсите, госпожице? - Samsung сив - Да, имаме няколко сиви модела на Samsung. Бихте ли ми казали, вие кой модел точно търсите? - Нали ви казах – Samsung сив. - Не ви разбирам, госпожице. Бихте ли го написали? Блондинката пише: Samsung S IV
Пускaм си ТВ и гледaм новините, глaд мори нaродa, хорa нямaт къде дa спят, безрaботицa, стрaхотия .. Нaродa - Беден,беден ! Влизaм в FACEBOOK, всеки втори нa бaр, нa вилa, нa спa.. Снимки с Бмв-тa, aуди- тa, мерцедеси .. IPhone, GalaxyTa A-y .. И си викaм тия в телевизията FACEBOOK, нямaт ли ?!
Лекарят: - Прочетете най-долния ред ... Мъжът: - Не мога! Лекарят: - Ах, приятелю, имате късогледство... Мъжът: - Бах му мамата! Цял живот неграмотен, а сега и късогледство
Баба вика внучката си: - Ела бабиното, ето ти една шепа лешници, че баба няма зъби да ги яде... Изяла лешниците внучката и попитала баба си: - Много са вкусни бабо, откъде ги взе? - От Тофифи баба, от Тофифи
Така един човек се решил да става ловец купил си пушка , амониции и всичко нужно и отишъл на лов в гората. Както си вървял и изведнъж видял една мечка и решил да я убие.
Стрелял , стрелял , изстрелял един билюк патрони и му свършили. Идва мечката при него.
- Ами ся ? Както да те правя ? Да те е*a или да те убия ?
- Не моля ти се. Имам семейство , деца , жена ме чакат вкъщи.
И направили работата
И така на следващия ден с накърнено достойнство отишъл и си купил Ak-47 и отишъл да търси мечката. Намерил я и почнал да стреля , 1ви пълнител , 2ри пълнител , 3ти пълните, 4ти пълнител и т.н. , свършили му патроните и мечката идва пак при него.
- А ? Пак ли ти бе ?
С голямо голям страх казал .
- Да.
- Ами ся ? Както да те правя ? Да те е*a или да те убия ?
- Не моля ти се. Имам семейство , деца , жена ме чакат вкъщи.
И пак направили работата
На следващия ден с още по – голямо накърнено достойнство отишъл и си купил снайпер и отишъл да търси мечката намерил я той и стрелял , стрелял , стрелял и му свършили патроните.
- А ? Пак ли ти бе ? Само едно не можах да разбера от тебе? Ти ловец или пед*раз си ?
Русия. Нaчалник-щaбът на военния окръг се връща от военен сбор и извиква старата опитна машинописка: - Вера Ивановна, необходимо е спешно да се подготви заповед на командващия военния окръг "За състоянието на воинcката дисциплина". Готова ли сте? - Да. - Отлично. Тогава да започнем - крачи из кабинета и диктува: - ДА ВИ Е.. МАЙКАТА!!! Мaшинопиcката печата: - "Другари офицери!" - НА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ НА Х@Я! Машинописка: - "Във войските рязко е спаднала воинската дисциплина. - ВСИЧКИ ЛЕЖАТ, ЧЕШАТ СИ МЪДЕТЕ И МААТ ЧИКИИ!! - "Командирите са се самоотстранили от изпълнението на своите служебни задължения..". - ТЪПОГЛАВИ ПЕДАЛИ, ДА ГО Е..А, ЛАЗЯТ КАТО БРЕМЕННИ П.. ВЪШКИ, ПИЯНСТВАТ, НАВСЯКЪДЕ БЕЗПОРЯДЪК, Е... ВСИЧКО КОЕТО ШАВА!! - "С възпитанието и обучението на войниците никой не се занимава, строевата подготовка е занемарена, зачастили са случаите на пиянски побоища и безчинства по отношение на местното население". - ВСИЧКИ ЩЕ ВИ НАЕ..!!! - "Заповядвам!" - ТОЗИ НОВ ПРЕЗЕРВАТИВ, КОЙТО СИ Е ПОВЯРВАЛ, ЧЕ Е ВЕЛИК И СЕ Е НАДУЛ КАТО ЦЕПЕЛИН - ЩЕ МУ ДАМ ЕДНА ЯКА КЛИЗМА С ГРАМОФОННИ ИГЛИЧКИ, А НЕ ГЕНЕРАЛСКИ ЛАМПАЗИ! - "Командирът на дивизии полковник Иванов да се предупреди за непълно служебно съответствие..." - ОСТАНАЛОТО СТАДО ДА ОПРАВИ САМ! - "Останалите виновни командирът на дивизията да накаже съгласно дадените му от Устава правомощия!". - МАМАТА МУ ДА Е...!! - "Командир на военен окръг генерал-полковник Петров"
Лети пътнически самолет. Пилотът казва по уредбата: - Уважаеми пътници, пожелаваме ви приятен полет с нашата авиокомпания. В момента се намираме на 10 000 метра височина, движим се с 900 км/ч, температурата навън е минус 30 градуса, ... а-а-а-а! Ужас! Какво е това бе! Мамка му! А-а-а-а! Тишина. След малко пилотът продължава със спокоен глас: - Уважаеми пътници, моля да ме извините за този изблик, но стюардесата ме поля с кафе. Знам, че не трябва да губя контрол, но да ми бяхте видели панталона отпред... Глас от салона: - Мамка ти! Ела да видиш пък моя панталон на какво стана отзад!
Катаджия спира шофьор и започва да го измъчва : “Риванолът в аптечката ви е изветрял”, “Имате умряла хлебарка във фара”, “Тоя триъгълник защо свети в зелено, а не в червено?” … Накрая шофьорът го пита: - Г-н полицай, вие женен ли сте? - Да, женен съм … - Ми що тогава се държите като омъжен?!!
- Скъпи успокой се ...Не съм се напивала, не съм се натискала с мъже, просто хапнахме , потанцувахме,подърдорихме...Какво те ядоса толкова ? - КЪДЕ ТИ Е РОКЛЯТА МА, KOЗА !!?