Кутия, подходяща за видно място в купето ?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Кутия, подходяща за видно място в купето ?

Мнениеот juve » Съб 30 дек 2006 19:58

Колеги , писна ми да се занимавам с някакви си тъпи датчици за температури и дрисливи измервателни " стрелки " :evil: Аз не мога да си позволя да си сменям тези елементи - стари като потопа за баснословни суми, когато супер модерен уред за контрол на хладилна камера струва колкото 1 датчик за температура ( грубо казано) . затова ми е необходима кутия, която да мога да сложа в зоната на пряката видимост около таблото и да не ми развали зрителния нерв ( то грозно всеки може да изпляска нещо ) ... уредчето (контролера) е с големина почти колкото кутия за цигари ...не слагам снимка, защото вероятно всички сте виждали светещите дисплеи в Метро и други такива магазини , където показват температурата в хладилниците. .. та.... от къде може да се потърсят такива неща , че ми липсва идея ? :wink: ( само за кутията питам ) ...

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Съб 30 дек 2006 20:39

Ами освен под пепелника друго място без дразнене не се сещам.... :roll:

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Съб 30 дек 2006 20:45

Хм пепелника ...прекрасно , само има 2 проблема - там ми седи термометъра за външна /вътрешна температура ( по принцип запалилите цигара в колата ми могат да се видят в 68 гробно поле място 34 :wink: ) но по големия проблем е , че е натикано много долу и не подлежи на контрол само с леко преместване на погледа ....... ( бахти , аз маи съм болен на тема термометри ;) ) ... по добре би било да е някъде над километража или около лявата колона ..само как да го направя да е красиво :?:

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Съб 30 дек 2006 21:21

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Съб 30 дек 2006 21:51

Мдааа.... конструктивно..... особенно с тази лепенка на стъклото вероятно не се набива на очи :D Проблем при мен е , че уреда е с правоъгълна форма, с вентилационни отвори тук там и понеже е създаден за панелен монтаж разните контактни клеми доста гнусно се виждат.... ще има да се пълнят с гнусотии, а не даи си боже да реши някои да поизлъска ( измие )таблото..... направо не ми се мисли :x

Върни се в “Направи си сам!”