Компания тип пирамида?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: Компания тип пирамида?

Мнениеот maxpayne » Сря 05 фев 2014 12:48

Ivo_Golf не беше ли обичаният от всички люлински полицай Лепоев, който обираше мазета?

Потребителски аватар
Ivo_Golf3_GT
Автомобил: VW Golf 3 Syncro 1998 klimatronik
Двигател: VR6 2.9 ABV 190 PS
Контакти:

Мнениеот Ivo_Golf3_GT » Сря 05 фев 2014 14:00

maxpayne написа:Ivo_Golf не беше ли обичаният от всички люлински полицай Лепоев, който обираше мазета?

Това в стил новините на "Блиц" ли е?
Нали по-горе в темата ми е обявено даже името - преди 2 години.Забравил си. :wink
А никът ми е Ivo_Golf3_GT - има тройка след Голф - умишлено ли изопачаваш името ми?
Тъй като маниерът ми е познат, започвам да си мисля, че ти по-скоро имаш полицейска жилка. :a045

Потребителски аватар
Ivo_Golf3_GT
Контакти:

Мнениеот Ivo_Golf3_GT » Сря 05 фев 2014 14:12

k_garchev написа:Преди около три седмици и мен се опитаха да ме въвлечат в "системата"!Една позната и някакъв пич ме убеждаваха два часа!Тогава имаше 3600партнера,а сега са 7000!,как става така?Като им зададох няколко неудобни въпроса и все повтаряха ела на презентацията(или нещо такова) и питай,там ще ти обяснят!Викам си,що пък да не се посмея малко!И хоп след два дена бях в Кемпински на зарибяване!Е не е вярно колко зомбита има там!!!А пък колко поставени лица имааа....мани,мани!Всичко е една постановка!Все едно бях на изпит в НАТФИЗ!Като почнах да задавам неудобни въпроси и "лекторите"-мъж и жена(ставаше... :mhihi ) се попотиха и говореха като Сергей Станишев при Слави или 10 минути обяснение и конкретен отговор няма!По едно време няколко лоши чичковци с черни костюми почнаха да ме гледат лошоо ииии...се наложи малко след това да напусна по собствено желание,защото виждаш ли им провалям вечеринката!

Колега, със сигурност никой не те е гледал лошо, още по-малко се е потил поради неудобните ти въпроси.
Това изобщо не отговаря на духа на взимоотношенията между партньорите в компанията.
Всеки един от нас се радва да отговаря на въпросите на желаещите. Защо не се срещнем да ми зададеш
въпросите си, да видим дали ще се потя - но ще заснема с камера срещата, за да не пишеш после, че съм се потил!
И че съм те гледал лошо. :mhihi

Поздрави!
:beer

orlin4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlin4ooo » Сря 05 фев 2014 14:14

Не смятам че проблема тук е как да докажем дали е пирамида или не е. Да се замислим откъде идват парите - от Бизнесцентровете - съответно - 600, 1800 и 3000 лв по спомен, както и от желаещите само да пазарят - 50лв. Всеки трезво мислещ човек ще си направи сметката, че един ден будалите ще свършат и шефчетата ще съберат кепенцата и у Сейшелите. :) Но нека да задълбочим върху смятането:
1. Имаме карта за отстъпка - разкошно
2. Имаме пицария която ние дава 5 процента отстъпка. (как ни я дава не става ясно - или картата я генерира, което е невъзможно защото парите не растат по дърветата или пицарията си вдига цените, за да може да ги дава тия отстъпки, третия вариант е компанията да ги дава, НО къде и е кяра, от къде взима пари за да ги дава тези пари?)
3. Какво става ако изведнъж многохилядната инвестиция за интернет-платформа сдаде багажа за 1 седмица - някой отчита ли нещо купувано ли е с тия карти?
4. Пак питам - откъде идват тези отстъпки като няма постоянно текучество на пари в двете посоки. Ако започнат да се купуват само карт а не БЦ какво се случва?
Мога да задам и още въпроси, но уви няма да ми стигне мястото.

Схемата е ясна и не мога да проумея как будали се хващат. Просто са пуснали 100-200 момчета да вземат някой лев - на 5-6 са дали БМВ да си тестват и шофиорските книжки и след като спре потока от будали както се пее в една песен - Свършвам работа и дим да ме няма :)

Потребителски аватар
Ivo_Golf3_GT
Контакти:

Мнениеот Ivo_Golf3_GT » Сря 05 фев 2014 14:33

icoico написа:
Ivo_Golf3_GT написа:...1. Собствениците на SCI са все още тук - демек, не са избЕгали с милионите... :mhihi

...6. За първи път в най-новата история на Република България - SCI - първата българска мрежова компания -
излиза в Евро-зоната в няколко страни на 17 февруари 2014 година ...

Накъде така са се запътили двамцата, ку може да запитам? :mhihi :mhihi
СЕЙВУЕЙ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ХОЛДИНГ" Чуждестранно юридическо лице, ГЕРМАНИЯ, цЪ,цЪ, цЪ, и поради что, бизнесчадо мое, дедо поп и сие са заличени обстоятелства в тая далаверка...от вчера?

1.Компанията, за която говорим тук от 2 години се казва и е регистрирана под името Сейв Къмпани Интернешънъл ООД.
Нещо да ти убягва, колега? Май говорим за друга фирма. "Сейвуей Интернешънъл Холдинг" не ми е позната и не участвам в нея.
Затова и не мога да коментирам - не бих коментирал нещо, което не познавам, а ти?

2.Всеки има право да притежава фирми и холдинги и да ги прехвърля на когото си иска,
но тук говорим за Сейв Къмпани Интернешънъл, а не за някакви холдинги, нали така?

3.И освен това, 'Собствениците на SCI са все още тук' и ще ги видим на 9-ти февруари в Пловдив,
освен, че единият от тях проведе в София 2-часово обучение онзиден, в понеделник, в Кемпински,
на което естествено бях и аз. Той, човекът, постоянно пътува в чужбина във връзка с международната
експанзия на компанията и пак се връща. Та питам аз, накъде са се запътили всъщност - към Европа май, но
не за да бягат, а за да продължат възхода на SCI във всяка европейска страна.

П.С. Виждам, че доста си се вживял в темата, щом и документи показваш - Търговски Регистър и др.
Аз лично за себе си съм убеден, че си едно от следните 2 неща:

платен черен ПР срещу компанията, каквито знаем че има вече,
или заслепен хейтър, който от завист ли, от невежество ли, от немай къде пише срещу SCI,

но си по-скоро само едното.

Все пак и аз имам право на лично мнение, нали?
:beer

Потребителски аватар
Ivo_Golf3_GT
Контакти:

Мнениеот Ivo_Golf3_GT » Сря 05 фев 2014 14:44

orlin4ooo написа:...Но нека да задълбочим върху смятането:
1. Имаме карта за отстъпка - разкошно
2. Имаме пицария която ние дава 5 процента отстъпка. (как ни я дава не става ясно - или картата я генерира, което е невъзможно защото парите не растат по дърветата или пицарията си вдига цените, за да може да ги дава тия отстъпки, третия вариант е компанията да ги дава, НО къде и е кяра, от къде взима пари за да ги дава тези пари?)
3. Какво става ако изведнъж многохилядната инвестиция за интернет-платформа сдаде багажа за 1 седмица - някой отчита ли нещо купувано ли е с тия карти?
4. Пак питам - откъде идват тези отстъпки като няма постоянно текучество на пари в двете посоки. Ако започнат да се купуват само карт а не БЦ какво се случва?
Мога да задам и още въпроси, но уви няма да ми стигне мястото.

Схемата е ясна и не мога да проумея как будали се хващат.

Просто са пуснали 100-200 момчета да вземат някой лев - на 5-6 са дали БМВ да си тестват и шофиорските книжки и след като спре потока от будали както се пее в една песен - Свършвам работа и дим да ме няма :)

Колега, ясно е че имаш много въпроси, но защо задаваш въпросите си тук? В автомобилен форум поставяш въпроси за бизнес.
Пиши ми или се обади да се видим и ще ти отговоря - каква е тая българска практика да се разправяме "на седенката" и
да си мислим, че щом не можем да си отговорим на нещо, то значи - ясно какво е положението. Нищо не ти е ясно, обаче,
съдейки по въпросите, които си задал.
И едно уточнение: дали са БМВ на 25-26 засега - малка, но важна разлика! :deal
И един въпрос: Кой би изоставил бизнеса си за милиарди, за да избяга с няколко милиона, особено в момент, когато е на прага
на международната си инвазия и разпределението на милиардния Европейски пазар? Стига сте ни плашили с това бягство! Бре!
:cool

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 05 фев 2014 14:46

Историята се повтаря... Бързо много пари без работа

Международни инвазии... Нечувано невиждано...

Чиста пирамида и времето ще го покаже ;)

Потребителски аватар
agumba
Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
Двигател: 1600 VTEC 110 hp

Мнениеот agumba » Сря 05 фев 2014 14:50

Не мислех да пиша в тая тема, но не можах да се сдържа накрая! Чета, и не вярвам на ушите си, че изобщо може да има спор, какви са тия, и какво целят! Как някои им се възхищават,и смятат другите за будали, понеже работят честно за мижава заплата, а те, видите ли, са тарикатите, и за година-две, ще карат БМВ за 100 и кусур хиляди евро...Като така и не разбрах, наистина, откъде и как ще дойдат тия 100000, като на практика, там не се произвежда НИЩО?! А щом няма нищо насреща, значи иде реч за далавери и измама! Хайде, нека се замислят тия ентусиасти, дето се готвят да карат такова БМВ,ами, откъде ще дойде то, ако няма кой да го произведе, и всички решат да станат такива "бизнесмени"? Елементарен пример, но показателен, надявам се, че са ме разбрали!

А иначе, самата система на капитализма, в която живеем, е тотално сбъркана и покварена, това са само дребните разсейки на един огромен тумор, наречен неолиберализъм! Система, въздигаща в култ печалбата и парите, на всяка цена, превръщайки човека в примитивен вид консуматор, няма да доведе до нищо добро, и тази повсеместна криза е само първия признак, на задаващи се световни катаклизми!

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 05 фев 2014 14:51

Така и не разбрах от коментара ти, Ivo, все пак дали си Лепоев или не.

Да те попитам, ти каза че си направил инвестиция за една папка (наречена Бизнес Център) за 3000лв и вече си избил тези пари, от тук нататък само трупаш за ферари, колко хора привлече в системата, за да си избиеш разходите?

Наскоро имаше добър виц, много тематичен: да спориш с глупак е като да играеш шах с гълъб - гълъбът ще бутне всички фигури, ще осере дъската и накрая ще отлети доволен

Последна промяна от Varbona на Сря 05 фев 2014 15:03, променено общо 1 път.
Причина: Иво не е Мети, запознахме се на една Узана

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 05 фев 2014 15:11

Ivo_Golf3_GT написа:
1.Компанията, за която говорим тук от 2 години се казва и е регистрирана под името Сейв Къмпани Интернешънъл ООД.
Нещо да ти убягва, колега? Май говорим за друга фирма. "Сейвуей Интернешънъл Холдинг" не ми е позната и не участвам в нея.
Затова и не мога да коментирам - не бих коментирал нещо, което не познавам, а ти?

2.Всеки има право да притежава фирми и холдинги и да ги прехвърля на когото си иска,
но тук говорим за Сейв Къмпани Интернешънъл, а не за някакви холдинги...

П.С. Виждам, че доста си се вживял в темата, щом и документи показваш - Търговски Регистър и ...

Що се правиш на тъп? Видно от Търговския регистър Сейв Къмпани от днес вече е история и на документи поп Светльо и ортакът му Станчо тариката са заличени като собственици. Нещо червената лампа да ти примигва? :mhihi

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 05 фев 2014 16:27

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 05 фев 2014 17:19

Станчо Рангелов в отговор на въпроса "какво продавате всъщност"(10,33 мин.):
"...Ами във общите условия, които са на сайта на компанията...ние предлагаме различни софтуерни продукти с различен тип функционалност, както Уиндоус предлага Хоум, Профешънъл, Утилити...

Абе,Генов...тоя ли бизнесгений успя да ви омотае? Баси, думи нЕмам... :bowdown :bowdown :bowdown :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 05 фев 2014 17:35

На една приятелка дъщеря и заедно с нейното гадже /тати има бизнес и той се мисли за бизнесмен/ станаха "членове" на тая пирамида преди около 4 месеца /с бизнес пакета :mhihi /,вчера се видяхме и я питах как върви "далаверата" ,отговора беше че все още не са успели да намерят други балъци да ги вкарат под тях /перефразирам,но смъсъла се хваща/ :Mr Green Fun

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Сря 05 фев 2014 18:11

Последна промяна от Varbona на Сря 05 фев 2014 20:42, променено общо 1 път.
Причина: разлика с линка 2 мнения по-нагоре?

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 06 фев 2014 11:34

ама и журналистите са ... мани мани бегай бегай ужасТ
/ако некой знае от къде да си дръпна едно SCI с хак да ми пише :mrgreen /

Върни се в “ОФФ-Топик - други”