Проблем с тихите, или как да си настроя изпарителя!!!!

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
muko
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: KR 1991

Re: Проблем с тихите, или как да си настроя изпарителя!!!!

Мнениеот muko » Сря 05 фев 2014 20:59

stefan4o написа:Не мога много добре да разбера от снимките, ама тоя маркуч, дето влиза в плочката не идва ли от тройника?
Идеята на уравновесяването е да се изведе маркуч, който свързва мембраната откъм страната на атмосферата и пространството след въздушния филтър и преди плочката на газовата. Поне така го бях направил аз на страта джета. На тая мислех пак да го правя,ама си е ОК и без него :Mr Green Fun

Не,от тройника излизат 2 маркуча единия е от дясната страна на плочката ,а другия от лявата.Този маркуч който съм отбелязал излиза от към страната на мембраната/задната страна на изпарителя/ и влиза от лявата страна на плочката. Явно трябва да бъде между филтъра и плочката а той е монтиран на плочката. Освен да продвам да затапя плочката къде е сега маркуча и да го сложа на мястото на гърмялката?

Потребителски аватар
muko
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: KR 1991

Re: Проблем с тихите, или как да си настроя изпарителя!!!!

Мнениеот muko » Чет 27 мар 2014 23:15

Останових ,че това го прави най-често и почти винаги когато пусна парното или когато се включи компресора на климатика.....
Проблема още не е отстранен!

Върни се в “Автогазови уредби”