покупка пасат б5 тди
покупка пасат б5 тди
Здравейте колеги.Реших да сменя бензина с дизел а не съм запознат много с тях,ориентирам се към ауди а4 и пасат б5,искам мотора да е 90к.с четох,че са добри,причината е заради по ниския данък нищо друго та въпроса ми е.Кой от 2та варианта е по добър и може ли да около 3700=3800 да си намеря нещо читаво?Аз лично имам пристрастия към пасата.
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Re: покупка пасат б5 тди
Пасата отзад е една идея по широк от Аудито . Иначе и двете не са лоши като варианти . Лично мое мнение е да се ориентираш към 110 к .с . все пак е голяма кола и тези 90 к. с който искаш ще и идват малко. Но ти си знаеш. И двете са с алуминиевите носачи отпред . За сумата която си определил с малко късмет и търпение може да намериш нещо читаво ( това е сумата без регистрации и обслужване и ако има нещо за правене) . Братовчед ми Ноември месец миналата година си взе B5 98 год. 110к.с за 4100лв. след регистрацията и всичките му бакии след това отиде на 5300лв.Има много писано по темата вземи си отпуска и
. Успех !!!

- malin.angelov
- Автомобил: vw passat
- Двигател: BMP 07
Здравей колега, аз лично моя пасат 99г 110 коня го взех за 2600лв - с всичките му бакии 3100лв
Така че сам си прецени каква е реалната цена на тези автомобили!! Имай малко търпение и търси повечко!!
За двигателя правилно си се ориентирал към 90 коня мотор - 150 лв на година спестяваш от данък и е с твърд маховик, което ще ти спести доста главоболия. А ако ти се струва бавен - един чип ( около 300 кинта ) и става около 110 коня ( цената на демфера е около 1000 лв и няма как да разбереш дали няма да се предаде скоро след покупката)
Закачи го на диагностика и огледай за течове от рейката, - другото си е късмет ! - успех
Така че сам си прецени каква е реалната цена на тези автомобили!! Имай малко търпение и търси повечко!!
За двигателя правилно си се ориентирал към 90 коня мотор - 150 лв на година спестяваш от данък и е с твърд маховик, което ще ти спести доста главоболия. А ако ти се струва бавен - един чип ( около 300 кинта ) и става около 110 коня ( цената на демфера е около 1000 лв и няма как да разбереш дали няма да се предаде скоро след покупката)
Закачи го на диагностика и огледай за течове от рейката, - другото си е късмет ! - успех

Имам няколко предложения от нета,но работата е там че неми се чака.Мерак какво да се прави,някои колега не е ли мернал някое пасатче.
- Mr. S. King
- Автомобил: Passat
- Двигател: TDI 1995-1999
Добре си се насочил към Б5. По-широк е от А4. Аз моя не го купих за 2,600лв., но пък не съм му правил окачване,турбина или маховик, а вече му навъртях 38,000км. предимно по нашите "хубави" пътища. Все още си пазя Б4-та, която е 90к.с. и върви с една идея по-малко от Б5 110к.с. Важното е да случиш на поддържан автомобил, който не е бил удрян тежко или не е на 700-800,000км.
Колеги неми е проблем ,че аудито е по тясно просто пасата ми се вижда по елегантен,стилен така да се каже искам 90к.с поне мога да го чипосам и пак да си е по мощен гледах векта б дтл 101к.с и мицубиши галант 2.0, но несам много сигорен за тези 2 марки,а и знам че дизела на ауди и фолксваген са много корави.Галанта 1999 е красив но неможе да се чиписва и гори повечко за дезел 90к.с За опела нищо немога да кажа все пак е опел 

- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
За стила бъркаш ! Аудито е по стилно и интериора му е по добър !
- malin.angelov
- Автомобил: vw passat
- Двигател: BMP 07
Колега, зависи от класа на оборудване и от вкуса на човек. На мен лично и двете ми харесват еднакво много. 

За интериора си прав но на външен вид пасата е по готин,днес намерих едно А4 но е 96
ама ми се вижда много запазено.Само незнам кога ще ида да го видя,че все нямам време.Също искам да ви попитам за А4 с климатроник джанти абс 96г 3500 нормална цена ли е според вас като предполагам,че ще смъкна 200-300лв от цената.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Много общо казано,колега. Нещата са комплексни,когато се избира автомобил не е само това екстрите да определят цената. Аз карам Пасат,карал съм и Ауди. Според мен Пасата е по-добрият избор. Освен ако не предпочетеш Ауди А6,но запазено такова няма да покрие бюджета,който имаш. Успех с покупката 

Днес на Горубляне имаше 2 бр А-6 седан 1997-8 год 1.9 дизели на по 6200лв.Имаше и един много лачен Пасат 98год бензин 1.8 125 коня светло син седан на 4800лв първа стъпка....Ама са ти над бюджета доста...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”