ИазЕ ИмУм ЕднЪ КуЛъ За Прудаванъ,ама па она Да нЕ е Кату Другитъ колие КулигЪ.Имувъм по на изпопредвид,че се Такоа Ено нъли се Сетуваш Сегиз едну такоа,да ги е? Оти така си е баси... И такоа и те така... Снимку сакаш ли?
Иначъ Имаа клиЗматурник,Пудгирев на ония ми ти урутки тамо,асупух спортесен,ЕБЕС-он си работва и он,СЕКсенон на фаровитъ,Стоповитъ са с таквоз он онея светещита там,таквиа ти,оно ти ги назнайваш тия ми ти уруткитъ?!? Вратито се заключуая автоматически,когиз си сакуваш,рииш ли? Кога зи па не сакуваш,па не се заключвая,оно са си го измислили тамо ората,дето са го правили таквоз там ти онова... Иначе е ОНОПЕЛ Педерастра колътъ,или па беше Мицобоше,не помнивам много-мнго,ке требе кат се доберем дому да ти казувам отнову колегъ,оти памъттъ мъ ебавъ...

Коповам кула ду 2хиляди лефа
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: Коповам кула ду 2хиляди лефа
Ето една - още е топла ;-)
http://fakti.bg/avto/87819-sasedsko-otmashtenie-po-ruski
http://fakti.bg/avto/87819-sasedsko-otmashtenie-po-ruski
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
лиониЕ Я сакам мъ от ся змам Чи имЪ 2меЛиметръ луфт ВРЪЗ КУЛЯнУИЯ вал исвеш на фтори цЕлиндър ни ралти две хиляди лефа за таквазкула ни даФъм ниугъШи КУлегата подубре дандава да търси кула софчикожин салон опял дизяллл ДА ВЪРИ НАБУРГИЯ ИДА си апи гема и да си ИБЕ на гъзъ
акУ ШЪКОПОВА МИЦОБОШи подубре да тарси ипонска сгопкъ мъда фнимава чикат даде гаССС ДАНИГО ФЪРЛИПО ГРЪП НА ЗАДНАТА СИДЛКЪ И акусий сложел коланъ дасъобеси на него

акУ ШЪКОПОВА МИЦОБОШи подубре да тарси ипонска сгопкъ мъда фнимава чикат даде гаССС ДАНИГО ФЪРЛИПО ГРЪП НА ЗАДНАТА СИДЛКЪ И акусий сложел коланъ дасъобеси на него

Последна промяна от forski на Чет 06 фев 2014 17:17, променено общо 1 път.
-
От ти са мен слишъй кви ти ги разправам туква некви там си,ама она има не да са поече,ни па да са па и па па па по-малко от тридесе,аре да са педесе сантима луфта и карбуратора на вторио цилиндар дека е тамо вразан на катализатура каре парното,разширителниа съд за таков там си мо оная ми ти течност и ми ти като удря оня ми ти луфт у оного тамоти тва буталото и поместува главината и накладката на инжектоплякторо на третата накладка каре петото колело на стартеро ми ти там си... Ама оно не е ного,не е като да удри у скоростната кутия,и оттам у рейката да го изфаргува каре бем ми ти страна и оттам на каре клапана на задна лева врата,ама си тропа там,но не е като да не мое се кара кулътъ,най-много да ти се разтропа джиджавката на бубинътъ дето е връзънъ за онавъ там дето се каръ. Ама оно секи един майстор дето може да борави с джаджи че ти го разпробие,намотае пак на рейката и си караш и те боли динамото,за тувъ... Инаке,ке се споразумеемъ за ценъти я ти давам ти ми земаш,и те така,иначе сам я обслиживал со само ти жапонски части каре ми ти оня сервиз дето ного го фаляя,откагиш имамувъм колътъ само едногаш се е спопреебуваала,и оно беше когамити я го забраавих да го напулнивам това презервоатора со пресно таковами ти от онова си там си-таковата,ама после го напувнивам и она си оди и си е таковало таковата какти никога се е едно не се е таковало ми ти такова... 

Последна промяна от lion_heart002 на Чет 06 фев 2014 17:21, променено общо 1 път.
- beyker_boy
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 9A
- Контакти:
Vizor написа:ке доде читаф мот и ке се наядете на хой
Честно, не съм се смял така от седмици.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
хахахаааа, welcome back.....
петък
петък
-
Оти я да не зобравивувам да ви речем че и нов акуРмуКуратор имам со кулътъ. И надевувам се,че ме разбраате сите како искувам да ви кажем,оти яз малко на технически език сам го обеснил,ама е много точно и секи един майстор дето е имал допир с домошарка знае как се ремунтирува туй ти,аз просто време немам понеже не ми се намира време да го ремонтирвам и те така. Иначе който каквото иска за бавтомохила да знае повече,на лични супщения или у темата ча пишитъ и че обесневам пак. Инаке е 120 магарета,три умрели коня и пет стършела кулътъ и върви като настъпена... 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Видол пуснал темата, простотии доста се изписаха, дори втората страница не я чета вече, но все пак изводите са ясни
Нема да е лошо началството да върне петъчната спам темичка, да се отпушва простотията
Нема да е лошо началството да върне петъчната спам темичка, да се отпушва простотията
-
Я па колегъ не видувам нищо лошъ да има една тама да си говорима на спокойствие за автомобилите. Секи форум си я има. И я сам сигурен каре колегита ке ме подкрепуя на 100 000 процента за туй,таквоз си ми е та какво от туй???
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI

-
Тува ми тъ говорам и язе брейййй,темъ да си лафимо на воля си требъва. Тва ми ти не е кату некаков ми ти затвор ти там си...
Сега,за онова ми ти там ви викам,колътъ е много убава,който дойде,пари ще му давъм да я зимува,оти не може така,я немам време да и се радувам,и понеже и транзистора на парнуту откаре страната на фофиора о он запича,даже че намалам от цената,малко паре,че ви давам да я зимувате! И да си я влачите у дома и да си я гледате и така ке е...
И само да споделим,за транзисторо на парното,дека,как е запекол и нема,нема,па като опести нанекъде,па чак се и размърдува и си работи. Ама язе имам мой си опасения дека нещо такова го подбутува така отдоле.Мислим си че е петата мотовилка от педала на спирачката откаре страната на пасажеро отзаде. Ама ще докладвам утре... Просто сам си сигурен я,че нещо го подбутува така ми ти отдоле некакси...
Сега,за онова ми ти там ви викам,колътъ е много убава,който дойде,пари ще му давъм да я зимува,оти не може така,я немам време да и се радувам,и понеже и транзистора на парнуту откаре страната на фофиора о он запича,даже че намалам от цената,малко паре,че ви давам да я зимувате! И да си я влачите у дома и да си я гледате и така ке е...
И само да споделим,за транзисторо на парното,дека,как е запекол и нема,нема,па като опести нанекъде,па чак се и размърдува и си работи. Ама язе имам мой си опасения дека нещо такова го подбутува така отдоле.Мислим си че е петата мотовилка от педала на спирачката откаре страната на пасажеро отзаде. Ама ще докладвам утре... Просто сам си сигурен я,че нещо го подбутува така ми ти отдоле некакси...

Последна промяна от lion_heart002 на Чет 06 фев 2014 18:22, променено общо 1 път.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ко речи?!?
Асене, не са много хората, които знаят какво е въртииииииииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И макар да не ден петък, админите видяха добро и удължиха петъчния ден .....
Асене, не са много хората, които знаят какво е въртииииииииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И макар да не ден петък, админите видяха добро и удължиха петъчния ден .....
-
Много ща ви помолвам още отсегиз си ми ти. Аку не моете да задавъте технически грамотни въпроси,ако не на мен,то поне на колегитъ,да не пишете глупостъ по темъте. Да си остане темъ за забавление а не за простотиъ!
С уважение:
Са по темътъ,имам едно такова ми ти,таквоз у онова дето е отзаде едно като търба е,ама е квадратно,не е баш като тръба? Това требе ли ми или да го фъргам? И защо като запалнувам колата се чува едно като пърдеж,ама не винаги а само като некой пръдне у колата,тоест от онова ми там ли е таковата,или иде от некоя ми ти китайско-бугаристанска част дека сам я закупувал и насадил и автомобило? И още нещо,ако некой подпръднува,барем можем ли да ползувам я като гориво това некакси или нема да стане понеже нема добро октаново число? Нещо ми запира едно от задните колела,една от джиджавките се е износила? Некой да продава от тия ми ти джиджавки евтино???
С уважение:
Са по темътъ,имам едно такова ми ти,таквоз у онова дето е отзаде едно като търба е,ама е квадратно,не е баш като тръба? Това требе ли ми или да го фъргам? И защо като запалнувам колата се чува едно като пърдеж,ама не винаги а само като некой пръдне у колата,тоест от онова ми там ли е таковата,или иде от некоя ми ти китайско-бугаристанска част дека сам я закупувал и насадил и автомобило? И още нещо,ако некой подпръднува,барем можем ли да ползувам я като гориво това некакси или нема да стане понеже нема добро октаново число? Нещо ми запира едно от задните колела,една от джиджавките се е износила? Некой да продава от тия ми ти джиджавки евтино???
Последна промяна от lion_heart002 на Чет 06 фев 2014 18:30, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”