Counter-Strike или да се върнем назад във времето

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
EasEr
Автомобил: 1990 VW GOLF 2
Двигател:

Re: Counter-Strike или да се върнем назад във времето

Мнениеот EasEr » Съб 01 фев 2014 22:19

да :th_up

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Чет 06 фев 2014 19:18

Само не знам как ги решавате тия работи, че някой е с хак? Току що ме баннаха за това, че уж съм с хак???!?!? Аз си цъкам с авп, връзва ми тежко 3 врътки веднага бан??!? Как разбра, че съм с хак? Иска да ми дадеш някакъв разумен отговор?
ПП. аз съм Batman_V6_4Motion
Играя в тоя сървър от както го има и ме банвате защото играя?

Последна промяна от zografski на Пет 07 фев 2014 9:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Чет 06 фев 2014 20:01

Ташака е, че като ги убия 2 пъти през вратата на ярд (dust2) и си мислят, че задължително съм с хак, явно толкова им е скила.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Чет 06 фев 2014 20:41

Пиши във форума не тук Линк

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Пет 07 фев 2014 9:19

А тая тема за какво е? Имам регистрация тук, ако админа е сериозен и иска да е коректен, нека пише тук и бъде така добър да ми даде коректен и обоснован отговор. Уж има анти-чийт система, а ме банва, че съм бил хакер... А той като убие някой през стената се мисли за ебати прото, обаче някой др. като направи някой фраг през стена и веднага хак... Той май не знае, че хората имат слушалки и ги ползват за слушане, никога май не е играл 5ци. Сигурно трябва да си ебати про-то за да можеш да дупчиш през стените а? Хванете и забранете дупченето направо и да се знае... аман от пишман играчи (про-та) :bishop

Иван Шопов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Иван Шопов » Пет 07 фев 2014 11:08

Г-н Зографски,

"Собственика" претендира,че е сериозен и коректен. За мен лично администраторите също са такива хора.
Точно затова създадох специален форум, раздел и образец за подобни оплаквания. Колегата Ви го е дал по-горе, но забелязвам, че все още не сте се възползвал.
Нали сте далеч от мисълта, че ми е цел в живота да обикалям всички форуми и да отговарям персонално на всяка една претенция? Но дори и да ми беше цел, тогава вероятно някой щеше да е недоволен, че той ТРЯБВА да спазва процедура, а за другите не важи.

По повод на случката с Вас г-н Зографски, ето и конкретен отговор:
    Не сте пуснал тема по образеца на адреса, който Ви дадох по-горе.
    Не сте прикачил демото, което автоматично се създава.
    Не сте се свързал и на упоменатия скайп, но за сметка на това днес сте натоварил служителката ми в офиса с Вашите претенции. Между другото - харесва ми, че тук пишете на кирилица, ще се радвам ако правите същото и когато контактувате с мен или моите служители на скайп.

На базата на гореописаното ще взема отношение ако и когато спазите процедурата, валидна за всички играчи. Преди това мога само да гадая кой, кога, как, защо и доколко справедливо Ви е баннал от сървъра.

И пак ще помоля най-учтиво - за в бъдеще не ме карайте в работно време да водя диалози със служителите си заради нечий афект. Приемете, че принципа на предявяване на претенции е като при покупка на телевизор. Има ли проблем - има и процедура, която се спазва и проблема се отстранява. Никой няма да обикаля и да Ви търси по къщите на хората, само защото е "сериозен".

В този ред на мисли препитанието на семейството ми е далеч по-важно от спонсорираният от мен сървър. Логично звучи нали? Точно затова при бъдещи словоизлияния на тема игра чрез официалните контакти на офиса и магазина ми ще доведат до перманентен бан. Съжалявам, не го приемайте лично, но поне за мен играта е с по-нисък приоритет от думи като "семейство", "фирма", "ежедневна важна дейност" и т.н.

Надявам се, че отговора ми е изчерпателен и нямате повече въпроси.

Til,
За мен хората от всички форуми са абсолютно еднакви и имам приятели навсякъде. Чудя се сега щом съм притежавал поне 5 марки автомобили и съм се състезавал с още 4 различни къде ли трябва да отида и колко буквен съм?
Хайде биенето в челцето пред емблемата на автомобила да не става в тази тема.

И между другото - радвам се, че сървъра е чист (не само УЖ) именно от подобни дрязги и надприказвания. Тук е момента да благодаря на всички достатъчно възпитани и интелигентни хора, които възприемат съиграчите си като абсолютно равни на тях. Създадох сървъра с идеална цел приятелска атмосфера и забавление и всеки, който не споделя тази идея ще ме улесни лишавайки ни от присъствието си.

Потребителски аватар
sodata1
Автомобил: BMW
Двигател: 330XD

Мнениеот sodata1 » Пет 07 фев 2014 11:08

Аз отдавна спрях да играя в този сървър!Моя случай беше,че ми тръгна играта,а собственика на сървъра беше в другия отбор!Човека явно се ядоса,че аз им цепя глави а те не могат нищо да направят и взе да ми се дърви по чата-Мини 2-ка,мини 2-ка!Аз му викам за какво,не искам!И той ме прехвърли без моето желание!След като поисках обяснение ме самоуби и ми спря чата,изхвърли ме от сървъра!
Е това ако не е простотия и заяждане не знам какво е!Писах в псевдо форума на сървъра и бях отпратен по живо,по здраво!
Добре,направили сте сървър ама не си правете каквото искате с хората,комплексирани чички такива!
Извинявам се за грубите думи ама си ги заслужават!

Иван Шопов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Иван Шопов » Пет 07 фев 2014 11:25

soda,
Въпросният случай и отговора ми (1 час след публикуването на темата) си стоят ТУК.
Ето и ново, подробно щом все още не те удовлетворява отговора ми:

1.
sodata1 написа:Човека явно се ядоса,че аз им цепя глави а те не могат нищо да направят и взе да ми се дърви по чата-Мини 2-ка,мини 2-ка!Аз му викам за какво,не искам!И той ме прехвърли без моето желание!
"Човека" не играе за статистика и ако не забелязваш дори не гони топ 15. "Човека" иска да е приятно, забавно и т.н. Ако и когато единият отбор тотално доминира над другия е повече от естествено най-добрият му играч да премине към противника. Така ще има интрига, интересни моменти и равнопоставеност. Повечето добри играчи го правят сами, а само тези, които гонят лесен фраг упорито си стоят в печелившия отбор. Така или иначе решението ми не е било тенденциозно насочено към теб, а към по-приятната игра на всички.

2.
sodata1 написа:След като поисках обяснение ме самоуби и ми спря чата,изхвърли ме от сървъра!

В посочения линк е истината за така нареченото "обяснение" и не знам защо се правиш на света вода ненапита. Ако държиш пак ще ти отговоря на всички въпроси от сорта на "Какъв си ти БЕ?", "Кой ти дава право да ме местиш БЕ?" и т.н. Аз съм този, който решава какви правила има там и какво ще се случва, когато нещо изисква действие от администратор или мен. Не те устройва? Имаш пълното право да не идваш "на гости у нас"!

3.
sodata1 написа:Е това ако не е простотия и заяждане не знам какво е!Писах в псевдо форума на сървъра и бях отпратен по живо,по здраво!

Може би трябва да попромениш мирогледа си. Ето ти финалното изречение от отговора в "псевдо форума" - "И за да не получавш отношение "като към дете", не се дръж по този начин. Само предлагам.". Разбирам, че даденото от мен предложение и свръх възможностите си, щом си го възприел като отпращане. Колкото до "простотията" - отново предлагам да не използваш подобни термини по мой адрес, нещо което не би направил на една ръка разстояние. Ако държиш - живот и здраве като дойда на планнско "Българка" може да проверим доколко съм простак и доколко ти самият ще се изразяваш по този начин.

4.
sodata1 написа:Добре,направили сте сървър ама не си правете каквото искате с хората,комплексирани чички такива!
Извинявам се за грубите думи ама си ги заслужават!

Виж горната точка. Ще възприема да ме наричаш по този начин ако и когато постигнеш поне колкото мен. Преди това си оставаш поредното недоволно детенце, което тупа с краченце по пода, защото не е станало на неговата. Пак предлагам - г-н некомплексиран младеж, бъди така добър и се опитай да държиш подобен волен език, ако и когато си очи в очи с някого. Виртуалните Супермени са отживелица и повярвай ми - чурката не пораства и със сатниметър от подобни напъни. Но какво пък - ако желаеш да продължаваш да излагаш себе си - кой съм аз, че да те спирам?

Извинението ти не се приема, преди да започнеш да се държиш като възпитан човек, който демонстрира уважение, за да получи дължимото му.

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Пет 07 фев 2014 11:37

Като не искате да ви търсим на опоменатия скайп, тогава си го махнете от профила. А задължен ли съм да се регвам в този форум? Това да не е някакво правило? Така и не получих отговор за това как така решавате, че човек е с хак. Нали уж имате анти-чийт система, ако бях с хак нали щеше да ме хване? Банват ме защото съм по добър от админа ли? Ще вляза и ще се регна, само за да докажа какви ламери сте си избрали за админи, банват хората защото са по добри от тях (явно). Щом държите ето ви темата, сега ако някой ми обясни как от dox да си сваля "демо"?
http://alltimecams.arenaplay.eu/viewtopic.php?f=10&t=82

Потребителски аватар
sodata1

Мнениеот sodata1 » Пет 07 фев 2014 12:21

Мен не ме интересува какво си постигнал в живота си!
Олеле почнахме и да се заплашваме!Какви ръце разстояние,какви 5 лева,какви чурки,каква Българка?Ти да не си поредния селски бияч,който се помисли за мутра?Иване,адаш не се наемай да не прегрееш!За пореден път показваш комплексите си след като заплашваш хора по форумите!И гледай да не ти се сбъдва ръката разстояние!
Видимо не съм само аз недоволния,от отношението ти към хората било то в сървъра или където и да е!Не случайно няма много посещаемост,не случайно го хакнаха тоя сървър!
Само да ти кажа,че аз влязох да играя,защото видях забавление и реших да се включа!Харесваше ми защото беше различен от останалите,където има само-м.....и да таковам и тем подобни!Допадна ми идеята ти ама....дръж се малко на ниво!Разбрахме,че сървъра е твой ама това не променя грозното ти отношение към хората!Мисля,че трябва да има малко уважение и разбирателство към хората вътре,трябва да ги изслушаш и да направиш така,че и те да са доволни и ти да си доволен и всичко мирно и тихо!Все пак хората,които влизат в сървъра спомагат за съществуването му!Все едно модераторите тук да започнат да се заяждат с хората и да ги банват за това,че примерно са си пуснали темата в грешния раздел!Малко толерантност и разбирателство трябва да има от твоя страна,а не-Сървъра е мой ще правя каквото си поискам!
Хайде със здраве!

Иван Шопов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Иван Шопов » Пет 07 фев 2014 12:38

zografski написа:Като не искате да ви търсим на опоменатия скайп, тогава си го махнете от профила. А задължен ли съм да се регвам в този форум? Това да не е някакво правило? Така и не получих отговор за това как така решавате, че човек е с хак. Нали уж имате анти-чийт система, ако бях с хак нали щеше да ме хване? Банват ме защото съм по добър от админа ли? Ще вляза и ще се регна, само за да докажа какви ламери сте си избрали за админи, банват хората защото са по добри от тях (явно). Щом държите ето ви темата, сега ако някой ми обясни как от dox да си сваля "демо"?
http://alltimecams.arenaplay.eu/viewtopic.php?f=10&t=82

Вече Ви отговорих на скайп, че във форума на сървъра е даден скайп за връзка, който НЕ Е фирменият такъв. Учудвам се, че питате отново.

Демото не се сваля от dox.bg. Същото е създадено автоматично в папката Ви на Counter Strike и започва с AllTimeCamsdemo. Качете го в Dox.BG и добавете линка за сваляне в темата.
Ако смятате да продължавате да ми губите времето с нападки и обяснения кой какъв е, то не си правете труда да качвате каквото и да било.

Soda,
Като не те интересува кой какво е постигнал и може някак си е смешно да го наричаш "комплексар". Като какъв точно се явяваш за да бъдеш нечий коректив щом не можеш убедително да докажеш, че си по-добър от него и си постигнал повече?

Заплахи никъде не съм отправил, а си позволих да ти припомня, че "некомплексарите" казват думи като твоите на живо, а не плюейки зад мониторите. Колкото до сбъдването - оставям на теб да се потрудиш по въпроса, а аз мога да те улесня.

Колкото до сървъра - никъде не съм видял да се пренебрегват ВСИЧКИ играчи или някой поотделно. НА неучтиво зададените ти въпроси ти дадох учтив отговор. А ,да - за добро или лошо - всеки "домакин" определя някакви правила и за да му "гостуваш" И ТИ трябва да се съобразяваш с тях. Това е абсолютен минимум и той ЩЕ СЕ СПАЗВА!
Ако не вярваш в подобна логика, опитай в този или друг форум да питаш модератори, администратори или собственици "Какви сте Вие БЕ?", "Кой Ви дава право БЕ?" и нека проверим дали няма да ти се случи същото.

И много моля - не ми губи времето повече с празни напъни. Не видях да коментираш "БЕ-тата", които ги стоят и тук, и в темата ти в моя форум. Странно защо ли.

P.S. Чуствай се свободен да ми се обадиш на 0888216942 - Иван Шопов ако искаш да ми казваш още нещо. Не смятам да продължавам да размивам темата с твоите лични амбиции и претенции.
P.P.S. Ето на - улесних те. Почвай да "сбъдваш".

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Пет 07 фев 2014 14:08

Ок, постнал съм всичко необходимо, хората ще гледат и ще решат. Г-н И. Шопов имам 1 въпрос, Вие ли сте JOHNY? Питам просто информативно, не за да се заяждам.
"В този ред на мисли препитанието на семейството ми е далеч по-важно от спонсорираният от мен сървър. Логично звучи нали? Точно затова при бъдещи словоизлияния на тема игра чрез официалните контакти на офиса и магазина ми ще доведат до перманентен бан. Съжалявам, не го приемайте лично, но поне за мен играта е с по-нисък приоритет от думи като "семейство", "фирма", "ежедневна важна дейност" и т.н."
Тук сте много прав и се извинявам, просто не знаех къде да ви потърся, мислех че вие ще ми отговорите по skype. Аз съм коректен и разбран човек, не съм знаел, че това е skype на фирмата Ви, единствено за това се извинявам. Мисля че не съм се държал грубо и обидно, за това не мисля че трябва да се извинявам за друго. По skype също бях културен и просто изложих доводи, които мислех, че вие ще прочетете. Та малко недоразумение, но си взех поука и няма да пиша повече на този skype (просто е сложен под профилното ви име, а от там идва и недоразумението).

Потребителски аватар
sodata1

Мнениеот sodata1 » Пет 07 фев 2014 14:35

''Колега Johny,айде кажи сега каква беше причината да ме прехвърлиш принудително от 1 към 2-ките?Прехвърли ме,защото така ти харесва ми се струва и за кеф,да покажеш кой си ли?Не е кой знае какъв проблема,но не мисля,че си прав!Аз влизам там да играя,не да се заяждам,а ти какво направи-Заяде се с мен и почна да правиш каквото си искаш,да ме местиш принудително от 1 към 2,да ме слайваш да ми казваш да млъкна!Айде кажи аз какво ти направих?
Аз не съм 15 годишен,не се отнасяй с хората като деца!Мисля,че точно в този сървър има доста големи хора и именно за това влизам там!''

Кажи къде има БЕ-та!

''Имам чувството, че в сървъра съм си говорил сам.''

Не ти не говореше,ти само казваше МЛЪКНИ!

''По време на de_nuke започна да коментираш как CT пазели А.
Е, предложих да минеш 2 за да ни покажеш как трябва да се прави, но упорито отказа. За сметка на това продължи с коментарите.
Прехвърлих те 2, а аз минах 1 за да имат думите ти стойност и току виж наистина ни научиш на нещо.
Какво се случи? Започна да държиш сметка кой съм аз, защо това, защо онова и т.н. и т.н.
Предупредих те да спреш, не спря и последва gag.

Логиката на поредност на кое от всичкото не разбираш?

Нямам намерение този сървър и форум да се превръщат в място за "Аз съм по-по-най". Щом смяташ, че нещо не е както трябва - направи го по-добре. Дадох ти тази възможност, а ти само мрънкаше.

Gag-a е, защото нямаш правото и няма да ти дам възможността да разваляш приятелската атмосфера вътре. Да четем всички 15 пъти въпроса ти "Кой ти дава това право?" е меко казано отегчително.

Ако все пак не си съгласен ще ти припомня, че тук правилата за добро или лошо ги определям аз. Имаш пълното право да си недоволен, но нямаш правото да ги променяш. Аз поне постъпвам така, когато съм "на гости" някъде.

И за да не получавш отношение "като към дете", не се дръж по този начин. Само предлагам.

Мисля, че с това изчерпвам отговора на зададения ти въпрос.''

Не аз почнах да коментирам как пазили бомбата!Аз я заложих и след като не можа да я обезвредиш ми писа,че ще се играе само горната бомба!
Аз те попитах защо и от там се почна!Каза ми да се прехвърля 2 аз отказах,нормално играе ми се 1 и нищо не съм коментирал!Теб те хвана яд и ме прехвърли към 2-ките,аз започнах да питам защо и ти почна да ме слайваш,после ми забрани чата!Аз така и не получих отговор за постъпките ти!Не бях направил нищо против правилата,ти започна своеволията и мен това ме засегна!Явно правилата си ги мислиш на момента! Аз не съм се заяждал с никой и нищо нередно не съм направил,ти започна да се заяждаш с мен!Нямам представа,може и да ти е бил крив деня и реши да си го изкараш на мен!И ако обичаш отговори на въпросите-Нямам ли право да изкажа мнение за сървъра и собственика му?Защо се засягаш от мен и си позволяваш заплахи след като мислиш,че си прав,а аз съм ти кривия?Явно се опитваш да се прикриеш,какъв злобен човек си в действителност!Правиш се на добър и ни предлагаш сървъра си а всъщност се държиш грубо и арогантно!Нали претендираш,че си човек постигнал нещо,добре евала ти правя ама не е необходимо да приказваш тук във форума за чурки и тем подобни!Цялата работа е че си изпусна нервите в играта и си го изкара на мен и сега се опитваш да замажеш положението,като се опитваш мен да изкараш виновен!Ако бях аз виновен щях да си замълча и да си понеса последствията,но аз не видях тогава и не виждам и сега какво лошо съм направил!Просто си играя играта и изведнъж ТИ влезе в пререкание с мен!Повтарям ТИ!И ако обичаш не ми се прави на мъж като си даваш номера да ти звънна,аз не съм такъв човек да си решавам проблемите с бой като теб!Предпочитам да си изразходвам енергията в фитнес залата когато имам време,а не да се бия с поне 10 години по големи хора от мен!Голям си мъж!Не всъщност ти изобщо не си мъж след като се помпиш на лапета като мен!Мъж ще си ако си признаеш нервния изблик тогава,а не като се мъчиш да замажеш положението в твоя полза!

Иван Шопов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Иван Шопов » Пет 07 фев 2014 15:44

Г-н Зографски,
Да, аз ползвам ника JOHNY в сървъра.
Отговорих в темата Ви и предпочитам първо администратора, който Ви е наложил бана да изрази мнението си (мисля, че така е най-честно). Ако това не се случи, довечера аз ще имам грижата да потвърдя или премахна бана.
Радвам се, че изяснихме всички неразбирателства и Ви пожелавам приятен ден.

Soda,
sodata1 написа:Кажи къде има БЕ-та!

"Бе"-та имаше в сървъра преди да те изгоня от него и това беше причината за гага, кика и т.н.

sodata1 написа:Не ти не говореше,ти само казваше МЛЪКНИ!

Точно така. След като те предупредих, че не можеш да ми търсиш сметка особено по този начин ти казах да млъкнеш за да не се налага да те гоня. Ти направи своя избор и последствията ги има описани.

sodata1 написа:Не аз почнах да коментирам как пазили бомбата!Аз я заложих и след като не можа да я обезвредиш ми писа,че ще се играе само горната бомба!

Чудя се докъде ли ще стигнат измислиците ти. Казах, че ще се играе само на "А", защото хората в сървъра бяха малко за да се покрие цялата карта. По-добре интересна игра само на "А", отколкото празно обикаляне и лутане из картата, не мислиш ли?

sodata1 написа:Нямам ли право да изкажа мнение за сървъра и собственика му?Защо се засягаш от мен и си позволяваш заплахи след като мислиш,че си прав,а аз съм ти кривия?

Имаш пълното право да изкажеш мнение и си го направил - както тук, така и в моя форум. Нямаш правото обаче да си позволяваш волен език (противоречи на правилата и на двата форума, но тук аз нямам модераторски права). Колкото до заплахите - спри да ми преливаш от пусто в празно - по-горе два пъти обясних, че щом искаш да ползваш гръмки и обидни епитети е редно да го правиш на 1 ръка разстояние, а не из виртуалното пространство. Ако се чустваш заплашен от това да се държиш като истински Мъж, то проблема не е в мен, а в уплаха, който сам си причиняваш.

sodata1 написа:Явно се опитваш да се прикриеш,какъв злобен човек си в действителност!Правиш се на добър и ни предлагаш сървъра си а всъщност се държиш грубо и арогантно!Нали претендираш,че си човек постигнал нещо,добре евала ти правя ама не е необходимо да приказваш тук във форума за чурки и тем подобни!Цялата работа е че си изпусна нервите в играта и си го изкара на мен и сега се опитваш да замажеш положението,като се опитваш мен да изкараш виновен!Ако бях аз виновен щях да си замълча и да си понеса последствията,но аз не видях тогава и не виждам и сега какво лошо съм направил!Просто си играя играта и изведнъж ТИ влезе в пререкание с мен!Повтарям ТИ!

Ако държиш ще ти напиша всичко бавно и на срички. Ако не - всички отговори на това какво си направил и какво не ги има както по-горе, така и в темата ти в моя форум.
На въпросите ти има ли смисъл да отговарям? Като гледам сам си си измислил някакви лъжливи отговори, които нагло пробутваш пред всички. Пак ти напомням, че това противоречи дори на правилата тук.
Аз съм влязъл в пререкание? Мнем, отново ще ти напомня, че не влизам в пререкание, а НАЛАГАМ спазването на правилата, щом ти самият не го правиш. И отново - направи си форум, сървър, сайт, кръчма, фитнес или каквото там ти хрумне. Тогава ще имаш неблагодарната участ да си в моята позиция и искрено се надявам да ми покажеш "как се прави". Преди това, моля те не ми давай акъл - все още не си доказал, че го можеш по-добре.
Относно чурките - дай едно смислено обяснение що за Супермен го играеш плюейки виртуално и надявайки се да е безнаказано? Каквото почукало, сам пада в него - както обича да казва един моя уважаван приятел и колега Любо Мечков.

sodata1 написа:И ако обичаш не ми се прави на мъж като си даваш номера да ти звънна,аз не съм такъв човек да си решавам проблемите с бой като теб!Предпочитам да си изразходвам енергията в фитнес залата когато имам време,а не да се бия с поне 10 години по големи хора от мен!Голям си мъж!Не всъщност ти изобщо не си мъж след като се помпиш на лапета като мен!Мъж ще си ако си признаеш нервния изблик тогава,а не като се мъчиш да замажеш положението в твоя полза!

Гледай сега неуважаеми,
Изразходвай си енергията където намериш за добре, но не и по мой адрес. Правиш ли го - редно е да се съобразиш и с моя отговор, както и с хипотетичните последствия. Нещо нелогично или несправедливо да виждаш в цялата история? Сигурен съм, че си наясно, че след навършването на 18 години носиш пълна отговорност за деянията си. Но дори и преди това е съвсем сигурно, че ритнеш ли някого можеш да очакваш адекватен отговор.

Ако нямаш безплатни минутки, остави ми телефон и аз ще ти звънна. Нямам времето и желанието да съсипваш темата ми с твоите драматични писъци. Тя не е твоя и не е специално за теб, нали не го забравяш?
И в крайна сметка какво очакваш? Г-н Никой (само защото за мен си такъв и не те познавам, иначе имаш своята си значимост) си пхозволява лукса да ме определя като такъв и онакъв, да се подиграва с труда и инвестициите му, но вместо адекватна реакция трябва някой да му забърше нослето и сълзичките ли? Това и в турските сериали го няма.
А за "биенето" - повярвай ми, реакциите ти тук доказаха, че предпочиташ виртуалните храчки пред това да кажеш на някого в очите какво мислиш за него. Няма как да се стигне до "бой" изобщо, поради простата причина, че ти очевадно нямаш достатъчно смелост да провториш думите си на живо. Е, значи и толкова стойност имат.

sodata1 написа:след като се помпиш на лапета като мен

Не си прав за едно - че се "помпя". Напротив - забавлявам се и искрено се удивлявам докъде може да стигне някой, който се чуства неоценен в интернет. Прости ми откровението, но ми е през долуподписания колко точно още ще хленчиш, скимтиш или тропаш с краче. Не съм видял досега нищо смислено, което да си предложил не само на себе си, а и на околните за да те уважам поне малко, а оттам и да ми пука за настроението ти.

Прав си за две неща - поведението ти е детинско и ти го обясних още тогава.
Второто е, че няма смисъл наистина да споря с човек, който се самоопределя като "лапе", държи се по същия начин и няма грам достойнство или смелост да застане зад думите си.

Толкова по дискусията с теб конкретно.

Много моля модератор да вземе отношение ако неуважаемият г-н sodata си позволи лукса отново да зацапва тази тема с термини, обиди и прочее словесни изхождания.
Благодаря!

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Пет 07 фев 2014 16:09

Иван Шопов написа:Г-н Зографски,
Да, аз ползвам ника JOHNY в сървъра.
Отговорих в темата Ви и предпочитам първо администратора, който Ви е наложил бана да изрази мнението си (мисля, че така е най-честно). Ако това не се случи, довечера аз ще имам грижата да потвърдя или премахна бана.
Радвам се, че изяснихме всички неразбирателства и Ви пожелавам приятен ден.

И аз се радвам, че изяснихме нещата и Ви пожелавам лек ден. :th_up

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”