Скоро си мислех нещо друго...знам, че на много от вас ще им прозвучи диктаторско, отвратително и т.н., но някой замислял ли се е какво би станало, ако да речем всички тези пари които държавата отдели за медиците в Либия, бяха отделени за деца в нужда......Можете ли да си представите колко животоспасяващи операции са това....колко нахранени и облечени бездомни деца са това.....колко спасени млади живота са това......струва ли си всичко ако сложим фактите на везната?
Не искам да обидя никого.....споделям част от мислите си по въпроса и подчертавам, че аз самият не мога да се нагърбя и да дам отговор на въпросите си....
За финал искам да кажа, че изкренно съчуствам най-вече на семействата на медиците!
НЕ СТЕ САМИ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Не е правилно твоето мислене и ще ти кажа защо.Ако беше засегната страна щеше да си на друго мнение.Но на чужд гръб и 100 тояги са малко.
Относно стикерите колега ще ти кажа ,че за момента аз мога да направя това.Аз не съм митничар за да правя това което казваш.Не съм политик да взимам кардинални решения.Но искам с каквото мога да помогна.Стикери ,лентички ,намигания ,въздишки каквото и да било ако ми е по силите ще го направя.
Относно стикерите колега ще ти кажа ,че за момента аз мога да направя това.Аз не съм митничар за да правя това което казваш.Не съм политик да взимам кардинални решения.Но искам с каквото мога да помогна.Стикери ,лентички ,намигания ,въздишки каквото и да било ако ми е по силите ще го направя.
Прав си колега, но те са били наясно къде отиват и какви рискове поемат!
Такива като тях отиват там, работят, печелят пари(което е напълно естествено и няма нищо нередно) и накрая се връщат тук и се държат все едно са били на луната....И ние тука шматките дето те великите са печелели нашите месечни заплати за седмица не сме достойни!!! Вижал съм го с очите си, както и неща които дори не искам а разказвам...
Та ти си прав за тоягите, но и те не са карани на сила да ходят там. Знаели са рисковете и са преценили, че ще рискуват!
И пак повтарям- не ги осъждам на смърт...просто си разсъждавах...
Дано бъдат спасени
Такива като тях отиват там, работят, печелят пари(което е напълно естествено и няма нищо нередно) и накрая се връщат тук и се държат все едно са били на луната....И ние тука шматките дето те великите са печелели нашите месечни заплати за седмица не сме достойни!!! Вижал съм го с очите си, както и неща които дори не искам а разказвам...
Та ти си прав за тоягите, но и те не са карани на сила да ходят там. Знаели са рисковете и са преценили, че ще рискуват!
И пак повтарям- не ги осъждам на смърт...просто си разсъждавах...
Дано бъдат спасени

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Re: НЕ СТЕ САМИ
@dready имаш ли стикер на джама "не сте сами..."
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :)))
Perso написа:Еййййй, що преебваш пасата с тея глупост?
Като не ти харесва темата,просто не пиши

:)))
Пука ми!
Обаче с тези теми само тероризирате форума!
Темата със сестричките е поредната манипулация и загърбване на много по важни проблеми в България, като наркоманията, бездействието на милицията където и да е, досиетата, потурчването и пр.
5-6 човека, голяма работа?! Кой плаща за тях - НИЕ?
По пътищата и пр. загиват хиляди.
Къде бяха преди години работодателите, политиците, дипломатите, ченгетата, хората които трябваше да се погрижат за медиците???
Нямаше ги! Сега тормозят половината свят.
Аре...........
Обаче с тези теми само тероризирате форума!
Темата със сестричките е поредната манипулация и загърбване на много по важни проблеми в България, като наркоманията, бездействието на милицията където и да е, досиетата, потурчването и пр.
Къде бяха преди години работодателите, политиците, дипломатите, ченгетата, хората които трябваше да се погрижат за медиците???
Нямаше ги! Сега тормозят половината свят.
Аре...........

:)))
Така е!
Има го и другия момент. Ако не беше станал този гаф и медиците поживо поздраво се бяха върналил
На тях щеше ли да им пука за който и да е носещ стикер за тяхната подкрепа?
Има го и другия момент. Ако не беше станал този гаф и медиците поживо поздраво се бяха върналил
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Единствения проблем на България, е че хората (не всички но повечето) не поемат отговорност за делата си, и не разбират че те са държавата а не някъв дебелак или пияница в парламента, държавата се управлява от гражданско общество, което за съжаление липсва в България, и не мился че подобни коментари по какъвто и да повод ще променят това, просто трябва единомислие всичко е в наши ръце!!!
Наздраве и весело!!!!
Наздраве и весело!!!!

Perso написа:Еййййй, що преебваш пасата с тея глупост?
На мен това ми прилича на голф.
Volkov написа:Човече, ако застрашаването на живота на българи за теб са глупости, просто незнам!!
По някога е необходимо да погледнем малко по-далеч от носа си!!
Волков какво мислиш, за застрашаването на живота на малките български деца, за които няма пари за жизненоважни операции, защото държавата ги харчи за незнам си колко адвоката и за излишна показност? Мисля, че като погледнем по-далеч от носа си трябва да гледаме не само в една посока!
Perso написа:...Темата със сестричките е поредната манипулация и загърбване на много по важни проблеми в България, като наркоманията, бездействието на милицията където и да е, досиетата, потурчването и пр.
Нямаше ги!...
Персо тук до голяма степен си прав, само акок може да уточня, чемилиция няма в тази държава от вече около 17 години! Сега имаме полиция!
Perso написа:Така е!
Това е много вярно! Отиват там знаейки какъв риск поемат с тези откачени араби, а като стане гафа- " Ма що така стана?!" Ми ще стане как няма. Като отидете там и като се "наядете" с пари идвате тук и "нямате баране", защото сте страшно велики. Тука смешниците бачкат за без пари, а вие за ден-два сте взимали месечната им заплата....нищо против нямам ама това са си рисковете....тяхната работа малко от типа на: "Зимата ни изненада неподготвени- края на декември заваля сняг!". Цял свят знае що за фанатици са арабите! И друго- лекарите все повече се обеждавам, че са голяма напаст: недай си Боже да се налага да ходиш при тях. Алчни са до краен предел. Един познат пострада при инцидент и имаше дупка в главата да си вкараш двата пръста. Водят го в болницата в три часа посред нощ и доктора вика, трябва да се прави спешна операция, за да оживее. Донесете три хиляди лева. Изобщо не го интересува от къде ще се извадят тези пари по това време на денонощието- той без тях не започва операцията....и подобни случаи знам хиляди!!!
Volkov написа:Единствения проблем на България, е че хората (не всички но повечето) не поемат отговорност за делата си, и не разбират че те са държавата а не някъв дебелак или пияница в парламента, държавата се управлява от гражданско общество, което за съжаление липсва в България, и не мился че подобни коментари по какъвто и да повод ще променят това, просто трябва единомислие всичко е в наши ръце!!!
Забрави държавата да се управлява от каквото и да е общество. Управляват тези които са на власт и то оправляват както те си преценят, както на тях им е добре по една или друга причина!
Нищо не е в наши ръце!
Жалко но факт!
Съжалявам, ако съм обидил някой с изказването си- не това ми е целта!
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Абе Perso ето за това сме на това дередже.Защото всеки си трае докато не го настъпят и него.Какво става в държавите ,които имат по буден народ?Излизат стотици хиляди на протести.А ние какво правим само седим и гледаме новините и само пъшкаме от това колко много сме преяли.Извинявам се ако обидя някой ,но българския народ е загубил всякаква вяра и сме се изпокрили като мишоци.Ако една от сестрите ти беше майка ,сестра или дъщеря щеше да оревеш форума ,но нали на теб всички роднини са ти в родината през последните 8 години и не ти пука.Дано са колкото е възможно по малко хората като теб.Относно това ,че управаниците не си вършат работата ще ви кажа една поговорка
"Всеки народ си заслужава правителството ,и всяко правителство си заслужава народа"
Ако не ти е ясно ще ти преведа.Кой ги търпи тези на власт а?НАРОДА еми тогава нека ни управляват.
Спирам ,защото доколкото си спомням имаше точка засягаща политиката.
"Всеки народ си заслужава правителството ,и всяко правителство си заслужава народа"
Ако не ти е ясно ще ти преведа.Кой ги търпи тези на власт а?НАРОДА еми тогава нека ни управляват.
Спирам ,защото доколкото си спомням имаше точка засягаща политиката.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”