Mitodji написа:1.08лв ГАЗ ???
Вече е 1.10лв. Явно има картел,щом тези бензиностанции могат да си позволят да продават на тази цена. А разлика наистина не намирам!
Mitodji написа:1.08лв ГАЗ ???
golf_III_2e написа:които не е слагал от ГАЗПРОМ газ може да пробва,газта идва от русия И се минават доста повече километри.Там литъра е литър!
Dpop написа:Извън градско при нормално каране(двама души с някакъв багаж), без много излишни натискания на педала в дясно и изпреварвания ми дава ок. 8.5/100.
Lonely-Wolf написа:На омв май никога не съм слагал газ,но слагам на "Аванти" коята е тяхна.Никога не са ми слагали повече от 35л в бутилката. До кауфланд Хюстан се намира.
silent написа:Този петък пътувах до Стара Загора. Налях в София газ за 1.24лв. На магистралата на бензиностанции на някои от веригите мернах 1.18 и 1.16лв. Викам си баси яко са паднали цените явно днес, та затова в София още не са ги сменили. В неделя заредих на бензиностанция на Шел в Стара Загора за 1.12лв/л. Прибирам се в София цените не са мръднали. Днес е сряда и продължават да са 1.24лв за литър. Така че явно петролната мафия здраво се държи. Къде е 1.12 къде е 1.24лв. А инак бензинджите милите едвам оцелявали то едва ли не на някви стинки за литър се борят. Да се задават изедници мръсни.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта