Windows Vista (има ли почва у нас)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Сря 27 дек 2006 14:34

За твое сведение сайта ни (vwclub.bg) и форума са на FreeBSD платформа...

оффтопик: аз се чудех защо този сайтми харесва някак си не само заради колата - ето защо било :D :D А и щом още не се е разгорял спор кои от кого бил плагиатствал и направо крал :wink: значи просто сме се събрали правилните хора :D Аз съм "обучен" линуксар : не ми пречи всеки да си ползва каквото си ще - то точно това е линукс - свободата да имаш избор ! И за капак само ще добавя както е казал народа :Що е линукс све е убаво ! :D :D

Потребителски аватар
Scarchu
Автомобил: Black
Двигател: with internal combustion
Контакти:

Мнениеот Scarchu » Сря 27 дек 2006 17:19

juve написа:Що е линукс све е убаво ! :D :D

:ahoy

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пет 29 дек 2006 3:30

А аз си качих това Vista Transformation Pack 6.0 - Final, и се държи мноо добре

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Re: Windows Vista (има ли почва у нас)

Мнениеот Чудомир » Нед 31 дек 2006 16:28

ori написа:Интересува ме как се държи на половин гигабайт РАМ и 1.5 гигахерца процесор... Ще тръгне ли на такава конфигурация? :lol:

За тръгване - ще тръгне. За вървене - ако ползваш стандартните офис приложения, с малко промяна на настроиките сигурно ще върви що-годе. Ако се надяваш да видиш новите графични ефекти - за това ти трябва видео карта, която да не е от времето на процесора, за които пишеш, ако ме разбираш кво искам да кажа.

Всичко си зависи от профила ти - какво ползваш... Ако си типа дето си инсталира сите Фотошоп, Макромедиа Дреамуиивър и прочие (без реално да му трябва наистина) то тогава остани на ХР.

А по повод на "Виста не ми трябва, ХР си върви": Когато види човек преимуществата на Виста, няма и да помисли да се върне на ХР. Ако сравняваме функционалността, която я има и при двете ОС, то тогава ХР е по доброто решение (може би, но не съм убеден в това). Но Виста има доста новости "под капака", които нормалния потребител (с Фотошопа и Дреамуиивъра) не може да оцени и може би никога няма да ползва.

Обаче за хората, които се грижат за администрацията на ПЦ парка, Виста ще донесе полезни новости (както и главоболия, които неизменно идват с един нов major release).

Рано или късно всички ХР потребители ще минат на Виста, и това ще стане според мен по бързо, отколкото от 2000 към ХР

Върни се в “ОФФ-Топик - други”