Пасат Б3 2.0 115 пали много бавно
Пасат Б3 2.0 115 пали много бавно
Нов съм във форума,така че не ме съдете :) та...в момента колата ми(пасат Б3 2.0 115) пали мн трудно особено сутрин.не бачка на бензин а само на газ.За минусовите температури е разбираемо това да става,но проблемът е 4е и когато е топла пак пали трудно.Дет се вика гориво да те удави,ток да те пребие иииии...
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Пасат Б3 2.0 115 пали много бавно
центровка на запалването, може и ремъка да е прескочил зъб. По написаното съдя ,че си с обикн. газова - вдървени мембрани,подбити клапанчета на 1или 2 ра степен и дави на газ. В студено време поливай изпарителя с гореща вода на струйка от шише и тогава пали
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Може и клапана да не държи и да дави.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Дам, или клапана не държи и дави или мембраните на изпарителя са във вечните ловни полета
ами сутрин преди да почна да въртя поливам изпарителя и пак е доста трудно паленето.и аз мисля че е за центровка.а когато е топла пак не пали както трябва,а трябва да си позавърти иииии тогава 

-
- Автомобил: VW PASSAT B4
- Двигател: ABF
- Контакти:
Колега, какъв е проблема с работата на бензин? Провери си изпарителя, може да изтърва по малко и да дави колата при палене.Има и други фактори да пали трудно - датчици,свещи, центровка и каквото можеш да се сетиш.
ами на бензин не бачка от както съм го взел(август) помпата бучи,мири6е на бензин отпред,но не ще и не ще.веднъж ми трябва6е бензин малко и ре6их да дръпна от резервоара и останах учуден колко смрад има вътре.казаха ми че може бенз.филтър да се е задръстил,или някъде при инжекциона.сега съм изскубал бу6она на помпата та да не я прецакам.а преди6ния собственик каза че на бензин не я е карал и тои не помни от кога
като се пооправи времето 6е махна резервоара да го изчистя,и да видим какво е положението но засега няма как.имам съмнения че проблема идва от изпарителя 6тото "врътките" дето са на него не деистват.наи вероятно е за мембрани