Ами горе долу е някаде към 5 6см.Това което ми пречи не са бордюрите а вдлабнатините на места в асвалта там закача като се мине с по голяма скорост иначе си е готин толкова нисък.Сега като доиде лятото ще махна и оригиналния и съм намислил да сложа от венто искам да ияглежда ето така
znainainai написа:И колко е разстоянието от ножа до земята в момента? На моя пасат е 10см и се чудя как да го вдигна ( нямам спортно окачване всичко е сток)
Mи вземи си други пружини примерно за ВР6 нашия служебния беше много нисък и шефчето беше взл някакви подсилени и се вдигна много.
Добър вечер колега,надявам се да не повтарям някой колега но не видях някой да ти отговори на въпроса.Имам пасат 1.8 абс опитах се да му сложа окачване спортно червени пружини и жълти амортисьори преди бяха монтирани на предния ми автомобил голф 2 гт.Пасата стана на височина колкото този който си показал но оригиналния размер гуми опря в калниците полуваловете и кормилните щанги опряха в купето колата просто не можеше да се движи.Според мен трябва или окачване от пасат гт или някакви по твърди пружини от голф.
като гледам пасатите GT по височина са колкото нормалните пасати,нооо поради екстрите набутани в тях стават по-тежки и искат по-яки пружинки.Така че ако сложи от GT най-вероятно ще щтръкне по-нагоре пасата.По-скоро му трябва окачване което да пасне добре на пасата максимално ниско без функционално да пречи на подвижните части.А това или по метода проба грешка,или да види такъв пасат и бегом до собственика за информация какво къде и откъде.
Колеги аз мислех да сложа само по ниски пружини от голф 2/3 но ми казаха че ще доидат доста ниски.Молбата ми е ако някои има опит да го сподели да направя една реплика на горния пасат
Здравейте колеги гледам сте пробвали някой неща и разбирате искам да сложа на моя пасат спортни пружини и имам предложение от един човек обаче са от голф 2 и не знам дали че ми станат на мен ако някои е пробвал моля да сподели малко инфо кво се е получило
Здравейте колеги. Аз имам един неуспешен опит с окачването.Лятото си бях взел спортно окачване непомня марката бяха за голф 3 та монтирахме ги в гаража отпред колата стана идеална имаше около 3-5 сантиметра от гумата до калника става дума за пасат б3 комби АБС обаче отзаде падна много ниско тъй като е доста тежка кола и стана много грозно ето и снимка да видите.Аз мисля че отзад трябва доста по-твърди и високи пружини :)
разстоянието на моя пасат от земята до ножа свърши и искам съвет какъв нож да търся заместител оригиналния е на нивото на пътя и вече е на задната седалка
Имаш ли снимки на машината колега, че бая ниска ще е колата, щом фабричния нож стърже...
Привет колеги, да споделя и моя опит с понижаващите пружини... Закупих преди година и нещо пружини FK 47 VA/HA от колега от форума, но предните се оказаха за малкия тампон, а аз съм с големия
Докато се взеха другите пружини за предницата поставихме задните:
Тук се виждат разликите спрямо стандартните пружини:
Новите пружини, които взехме благодарение на колеги са VW 035 VA 04/00 R:
Тук вече предните пружини сравнени:
Монтирани
Старите пружини, кото свалихме от колата и обозначението им:
И ето резултата с едни и същи джанти преди и след новите пружини:
Е колега добре се е получило.Харесва ми като височина и стойка само и трябват едни хубави джанти и ще е перфектна. Така като си сменил само пружите а си оставил амортисиорите возията каква е ? кляка ли много като качиш хора , твърди ли са достатъчно че да не умрят калниците през дупки като минаваш ако може да ми кажеш ще е супер .Интересуваме защото мисля да опитам и аз с по-ниски пружини и да не стане като предишния път.