Оплаквания от бензиностанции

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen

Коя бензиностанция НЕ харесвате?

Лук ойл
2
4%
Шел
29
60%
ЕКО Петролиум
3
6%
ОМВ
8
17%
Темпо
2
4%
Дунев
4
8%

Общо гласове: 48
Потребителски аватар
malcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот malcho » Сря 02 мар 2005 10:44

Към офтопика
А98Н на ниско оборотни бензиностанции мърда в показателите, защото резервоарът се зарежда 1 макс. 2 годишно.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 02 мар 2005 10:56

malcho написа:Към офтопика
А98Н на ниско оборотни бензиностанции мърда в показателите, защото резервоарът се зарежда 1 макс. 2 годишно.

Нещо не схванах :?: Кой резервоар?

Потребителски аватар
GOGY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOGY » Сря 02 мар 2005 14:36

един съвет от мене колеги зареждаите само наи масовите бензини а те са както се знае 92-95 :!:

Потребителски аватар
Pia kato zmei
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pia kato zmei » Чет 03 мар 2005 16:26

Случи ми се миналата година по това време една гадост: със тогава бъдещата ми съпруга и старата кола (жигула) отидохме до Мелник за три дни, ядохме и пихме и се веселихме по кръчмите и при Шестака (някои от вас сигурно го познават) и на връщане на излизане от Сандански заредих догоре на OMV, която е точно на изхода на града и к'во мислите ми се случи след около 30 км? Колата се ПРЕЕБА с извинение - както си карам с примерно 80 - 90 км/ч, изведнъж колата почна да придърпва, да губи мощност и т. н. поради което спря да върви, в смисъл че като почне да губи мощност аз спирам отстрани на пътя и стъпвам с цялата си тежест на газта та ега процърцори малко бензин в карбуратора за да мина още километър - два. Както и да е де, стигнах по този начин до Дупница и там заорах при един майстор, който, като ми махна свещите ме попита - "абе момче ти сипал ли си бензин в тази кола иили караш на вода" - буквално това му бяха думите, а за съвета който ми даде и който ми помогна да се прибера до София ще му бъда вечно благодарен. Та съвета му беше да отида в някоя аптека и да си купя обикновен медицински спирт (2 - 3 литра) и да ги сипя в резервоара за да изкарат водата (сипах 8 литра спирт и се прибрах успешно).

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Чет 03 мар 2005 16:34

Ами незнам аз зареждам предимно от OMV (на бул. България, малко след Билла) и съм доволен. Колата си върви без проблеми (зареждам там от повече от 2 години). В Темпо също съм зареждал..много ме бяха наплашили, че лъжат с количеството, но иначе като вървеж на колата същата работа като от OMV. От ЕКО също зареждах няколко пъти и нямам оплаквания, но там са ме лъгали с количеството и затова избягвам...но виж бензина, от който колата ми направо спря да върви беше от SHELL!!! Така че гласувам за SHELL :)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”