VW Bora 1.9 TDI 90 комби
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Bora 1.9 TDI 90 комби
ходих по късно,но не бях се обаждал предварително
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Изглейда супер Бората дано случиш на кола и аз я бях загледъл но нямам възможност все още за такава 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Щом е внос от Австрия, задължително я закарай при бояджия, на канал да я погледне, ако ли не закарай бояджията с тебе, по-добре да изгориш с 50 лева, отколкото да изгориш с 6 бона! Аз ако бях на твое място бих пропуснал обявата! На 1-вата снимка си личи как шофьорския калник, дели боята от останалата! Явно е прогнила там, и е боядисвана! Но сам прецени, парите не са малко!
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Не съм останал с впечатлението Голф 4 и производните му, в това число и Бора да имат проблем с корозията, без значение от къде са внесени!
- malin.angelov
- Автомобил: vw passat
- Двигател: BMP 07
anonym0us написа:Щом е внос от Австрия, задължително я закарай при бояджия, на канал да я погледне, ако ли не закарай бояджията с тебе, по-добре да изгориш с 50 лева, отколкото да изгориш с 6 бона! Аз ако бях на твое място бих пропуснал обявата! На 1-вата снимка си личи как шофьорския калник, дели боята от останалата! Явно е прогнила там, и е боядисвана! Но сам прецени, парите не са малко!
Колега, как така ще изгори с 6 бона? Тя тая кола струва 5800 и ако има малко ръжда, то я хвърляме! Така ли?

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
forski написа: без значение от къде са внесени!
Ем тука жестоко се лъжеш! Купи си кола от Австрия, и може да говорим! Няма значение каква е, да ли е Мерецедес или Бмв, толкова проблеми ще имаш със ремонта да не споменавам! Аз съм имал, и ще ти кажа, че не ми се говори!
malin.angelov написа:Колега, как така ще изгори с 6 бона? ако има малко ръжда, то я хвърляме! Така ли?
Затова казах, да я откара на майстор, да я погледне! Ако знаеш джамбазите как прикриват забележки по колите не е истина, ще се окаже, че няма да може да смени гума на път, като крика потъне в под-а! И по-добре да даде 50 лева за преглед, отколкото да даде 6 бона за кола, която ще го разочарова, и ще трябва на пролет да я кърпи! Ако искате ми вярвайте виждал съм Ауди изгнило от Австрия, нали те не гният! Не казвам, че няма читави коли от Австрия, но точно тази да е, а дано, ама без надали!
- malin.angelov
- Автомобил: vw passat
- Двигател: BMP 07
А бе и ти имаш право, това с крика е доста неприятно, ама пък и малко го стресираш колегата
. Да има доста гнилочи от Австрия, но пък има и качествени коли, за които са полагани грижи ( визирам редовно миене на колата през зимата) При добър оглед, мисля че няма да има проблем с ръждата, а да не забравяме, че за кола на тези години е нормално да има малко ръжда тук там. 

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Моето Толедо беше от Австрия и наистина праговете му бяха заминали,но пък нямах проблеми с колата и ремонти така както с Италиянкия Пасат преди това,има и запазени коли от Австрия просто иска търсене няма как 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Тази е правена малко, заден десен калник но изглежда добре.Но ще видя какво ще покаже диагностиката.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”