Имам въпросното MD плеърче, към което желая да свързвам телефона си за музика, навигация обаждания и пр.
[IMG]http://img.tapatalk.com/d/14/02/11/9a7ymu2e.jpg
Надявам се, някой който разбира от схеми и платки, да ми помогне. Разполагам със service manual за този модел. Не желая да закупувам трансмитери, касетки и чейнджър емулатори.
Не знам как е на другите марки и модели, но при този плеър ако няма минидиск в дека или свързан чейнджър отзад, след натискане на бутон "source" не ми изброява варианти, а си седи само на радио, а бих искал да използвам този бутон за превключване на допълнително свързания AUX in.
Надявам се чинчовете за чейнджъра да ми свършат работа, но освен с тях, плеъра комуникира чрез "BUS control" кабел.
Неизвестните ми са:
1. Какво очакват да получат като сигнал чинчовете за чейнджър на плеъра(волтове, миливолтове) и може, ли изходът за слушалки на iPhone 5 да задоволи техните очаквания?
2. Каква е функцията на BUS control-а? Мога, ли с ръчкане по буксата да направя така, че плеъра да разпознава свързване и с бутон "Source" да ми излезе опция чейнджър?