Пасат Б5-гуми 18"
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Пасат Б5-гуми 18"
Нищо не можеш да ми обясняваш защото когато аз съм карал коли с ляти джанти ти най вероятно си карал проходилка
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Ами направи си сметка тогава, щом аз съм бил в проходилка ти за толкова години /близо 30 години/ не си разбрал какво е ЕТ и какво J. Пък и едва ли през далечната 1985 година си имал възможност да си позволиш, лети джанти? Може да си, съзерцавал на дядо ти или баща ти Видите Я на Ладата, я на Москвича и да се чудиш има ли и други гуми по света?
- Apokaliptiko
А доказателството за това, което казвам е това: Джантите са на колегата rum6. Единственото, което в даденият случай, който колегата IRIATING иска да изпъкне, е това, че колегата който се интересуваше за дадените джанти ми дава не ми е дал инфо че и 4-те са 9,5J.
Джанти MAK предни 8,5J с гуми 235/35/19 и задни 9,5J с гуми 255/35/19

Това е личното на колегата, който се интересува:
Колега здравей,
Доста категорично ми пишеш ,че няма да имам проблем с джантите.Карал ли си с такива или си си виждал джанти с такова J на такъв пасат-щото 9.5 хич не е малко.Да наистина,по каталозите в гумаджийниците максималното J за тази кола е 9.5,но наистина ме притеснява,а ще ги пробвам чак събота и неделя.Ако имаш снимки на такива монтирани на кола ще съм благодарен да ми ги пратиш.
Джанти MAK предни 8,5J с гуми 235/35/19 и задни 9,5J с гуми 255/35/19
Това е личното на колегата, който се интересува:
Колега здравей,
Доста категорично ми пишеш ,че няма да имам проблем с джантите.Карал ли си с такива или си си виждал джанти с такова J на такъв пасат-щото 9.5 хич не е малко.Да наистина,по каталозите в гумаджийниците максималното J за тази кола е 9.5,но наистина ме притеснява,а ще ги пробвам чак събота и неделя.Ако имаш снимки на такива монтирани на кола ще съм благодарен да ми ги пратиш.
- Apokaliptiko
Продаде ги той. А ти какво те е налегнало, че на такъв цолаж скачаш? Изненадваш ме?
аз си имам феникс и не мисля да го сменям за сега :) просто ми стана интересно кой колега е разпитвал за джанти и сега ги продавал, нещо изпуснах края на разговора Ви :)