Бежовия голф мк2 GTI - TDI
- DaNicHeLi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU 1999
Re: Бежовия голф мк2GTD.,, нов старт
Много се радвам,че смени купето. В старото имаше толкова много кърпеж, че рано или късно щеше да се надупчи жестоко,а да наливаш средства в такова нещо е разхищение. Много добра посока на събитията,поздравления за хубавата тема и за мерака 

- SA4MATA
- Автомобил: GOLF
- Двигател: 2.0 TDI
Мераклия си
Продължавай в същия дух 

- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
Евала!!! 

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
92-93г имахме бяло мк2 GTD със този салон. Беше уникален за времето си автомобил. От тогава съм виждал няколко с тази разцветка , много е интересна !
- habibis
- Автомобил: Golf 1988
- Двигател: AFN
alpine написа:92-93г имахме бяло мк2 GTD със този салон. Беше уникален за времето си автомобил. От тогава съм виждал няколко с тази разцветка , много е интересна !
Действително много хубава комбинация може да се получи:

Ако се намерят и кори за вратите ше стане истинска мечта

За момента работата продължава, набляга се на техническата част, съединителя от г60 е намерен (благодарение на колегата Ник Никишето), скоростната кутия също е налице, остана някоя прилична турбинка и играта с кабелите

- tonhc77
- Автомобил: golf 2
- Двигател:
Явка пак нещо си замислил , търсиш някакви неща , нещо ново споделяй какво е ? Поздрави 

- habibis
Леко полеко, неостават много време и финанси тези месеци, но работата не се спира, намерих комплект инсталация, и си играя в момента да навръзвам отделни кръгове, имах една изостанала конзола за педалите от Г60, която се получи прекрасно и вече имам съединител с помпа и електрически педал на газта.
Ето и нагледно разликата в двете, общо взето само захващането и педала за спирачките имат общо

И ето как изглежда готова за монтаж, поне при мен така се получи.

Важно да се знае за други които извършват тази манипулация, над педала за газта има много малко място. а отстрани също минава доста трудно тъй като парното идва адски близко, но все пак не е проблем разминават се.
От към интериора остават все по-малко неща, с голям късмет е намерена и стойка за уредите за Votexa.

И едно уредче също VDO което ще мери налягането...

Това е за момента надявам се другия месеч вече да има нагледно резултат..

Ето и нагледно разликата в двете, общо взето само захващането и педала за спирачките имат общо

И ето как изглежда готова за монтаж, поне при мен така се получи.

Важно да се знае за други които извършват тази манипулация, над педала за газта има много малко място. а отстрани също минава доста трудно тъй като парното идва адски близко, но все пак не е проблем разминават се.

От към интериора остават все по-малко неща, с голям късмет е намерена и стойка за уредите за Votexa.

И едно уредче също VDO което ще мери налягането...

Това е за момента надявам се другия месеч вече да има нагледно резултат..

- habibis
Golf_GTD написа:Хубавата конзолка с уредите...а датчици намери ли си?
Да имам ги всичките комплект с уредите ги свалях.

- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Явка,ако щеш ми вярвай познавам те от толкова много време вече,толкова много сме си говорили,събирали сме се по срещи,споделяли сме информация но НИКОГА не бях чел темата ти тази вечер я изчетох цялата и останах приятно изненадан от проекта като цяло.
Поздравявам те за което и сега вече определено ще следя темата ти,ако мога да съм полезен свиркай.
Поздравления за ентусиазма,желанието и най - важно успеха.
Поздравявам те за което и сега вече определено ще следя темата ти,ако мога да съм полезен свиркай.
Поздравления за ентусиазма,желанието и най - важно успеха.

- caro
- Автомобил: Golf 2- Audi Coupe -Audi 80 Avant
- Двигател: MH-1988 ACE-1994- 1Z-1994
реших да е със съединител от G60 и скорости от пасат
А знеш ли ,че за тези скорости ти трябва по-къса лява полуоска? Става само от Соrrado- 432.8мм.
- habibis
caro написа:реших да е със съединител от G60 и скорости от пасат
А знеш ли ,че за тези скорости ти трябва по-къса лява полуоска? Става само от Соrrado- 432.8мм.
По-късно разбрах, и взех други които да паснат и на полуоските.
Благодаря за информацията все пак, незнаех че от Corrado пасва.

- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
и от сеат ибиза тди става полуоската
- habibis
Такам.... след известен застой естествено
преди началото на пролетта и работния сезон продължаваме със събирането на така желаните от мен детайли, които ще завършат US визията на колата..
В момента реално снимам само една купчина нахвърляни части..

Има напредък около инсталацията двигателния отсек също се е понапълнил

Нооооооо сега сладката част
Благодарен на колегата и приятел mk2 gti ! Бяха набавени всички нужни за проекта US детайли в уникално състояние !
Едно от нещата който най-ми харесва са коланите особено пълен комплект, нямат нищо общо с европейските и стоят адски красиво монтирани именно в 2ка.

+ панелче (check seat belt )
марката им е REPA made in Canada.
US детайли номер 2 !
Стопове и то без забележки за дългият им живот започнал края на 88ма. година заедно с пълният кръг инсталация, тъй като нямат платки както са европейските.

Много се чудих, но реших накрая да има и буферна зона колата, ще изглежда адски незавършен интериора спрямо другите детайли ако не я сложа..

+ планките за захващане на купето!

А колко тежи.....
Накрая нещо което ще изпъква и ще ме кефи всеки път когато се кача в завършеният автомобил !
Кожено табло с рамка отново US в невероятно състояние за годините си ! Без забележка и отново се откриха доста разлики спрямо европейското.

Още нещо което бях виждал само на снимка, свалящите се духалки на прозореца, и то здрави!

Капаците на говорителите също показват разлики, ех тези НЕевропейци

Другото готино са щипките за инсталацията, метални са за разлика от нормалните.

Свалих си и един кръг инсталация за плафона защото ми стана интересно, че има оставена букса за сенник с осветление

Една готина табелка ми изпадна от мк1, но незнам дали ще му отива като модел ме кефи много.. бях виждал някъде из нета..

За сега колеги мисля, че е това, и ще отдъхна малко защото финансова гледна точка удари доста висока цифра
, но кефа няма цена !
Време е да се хвана с по-тежката работа, защото детайлите реално няма да ми подкарат колата..

В момента реално снимам само една купчина нахвърляни части..

Има напредък около инсталацията двигателния отсек също се е понапълнил

Нооооооо сега сладката част

Благодарен на колегата и приятел mk2 gti ! Бяха набавени всички нужни за проекта US детайли в уникално състояние !
Едно от нещата който най-ми харесва са коланите особено пълен комплект, нямат нищо общо с европейските и стоят адски красиво монтирани именно в 2ка.

+ панелче (check seat belt )

US детайли номер 2 !

Стопове и то без забележки за дългият им живот започнал края на 88ма. година заедно с пълният кръг инсталация, тъй като нямат платки както са европейските.

Много се чудих, но реших накрая да има и буферна зона колата, ще изглежда адски незавършен интериора спрямо другите детайли ако не я сложа..

+ планките за захващане на купето!

А колко тежи.....

Накрая нещо което ще изпъква и ще ме кефи всеки път когато се кача в завършеният автомобил !
Кожено табло с рамка отново US в невероятно състояние за годините си ! Без забележка и отново се откриха доста разлики спрямо европейското.

Още нещо което бях виждал само на снимка, свалящите се духалки на прозореца, и то здрави!

Капаците на говорителите също показват разлики, ех тези НЕевропейци

Другото готино са щипките за инсталацията, метални са за разлика от нормалните.

Свалих си и един кръг инсталация за плафона защото ми стана интересно, че има оставена букса за сенник с осветление

Една готина табелка ми изпадна от мк1, но незнам дали ще му отива като модел ме кефи много.. бях виждал някъде из нета..

За сега колеги мисля, че е това, и ще отдъхна малко защото финансова гледна точка удари доста висока цифра

Време е да се хвана с по-тежката работа, защото детайлите реално няма да ми подкарат колата..

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Бежовия голф мк2 1.9TDI .,, US look
Повярвай ми тежката работа се отхвърля по-бързо от дребните детайли
П.п.Получава се нещо страхотно

П.п.Получава се нещо страхотно