Избор на кабелен оператор?
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на кабелен оператор?
Здравейте, колеги! Ще сменям кабелната и интернета. Досега бях на Мегалан, но заради скапаните STB съм решил да се местя към Виваком. Имат оптика в нашия блок, знам какво предлагат и т.н., но искам да чуя мнения от първа ръка. Моля само тези, които използват Fibernet и IPTV на Vivacom да изкажат мнения. Благодаря предварително.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Аз ползвам същите услуги от Виваком вече година и половина. Изказал съм мнението си по-напред в темата, за което дори бях набеден, че работя за тях
. С две думи - доволен съм.

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Имаме отделна тема за виваком:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=67&t=352983
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:Имаме отделна тема за виваком:
Упс...
В тази тема: Или зло или нищо за Виваком.

@Каспър, благодаря за инфото.

- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Mustang GT-R написа:Здравейте, колеги! Ще сменям кабелната и интернета. Досега бях на Мегалан, но заради скапаните STB съм решил да се местя към Виваком. Имат оптика в нашия блок, знам какво предлагат и т.н., но искам да чуя мнения от първа ръка. Моля само тези, които използват Fibernet и IPTV на Vivacom да изкажат мнения. Благодаря предварително.
Вече мога сам да изкажа мнение и то е много положително!
Получих това, което очаквах. Отлично качество на добра цена. Доволен съм.

Нет 1 са си Нет 1.
Сменили реалните ай-пи адреси на част от клиентите с такива зад NAT. Естествено, тихомълком. Явно според тях клиентът е крепостен селянин и не трябва да бъде уведомяван за подобни неща. Това че не работят всякакви услуги от типа на електронно банкиране си е проблем на клиента. Да се оправя.
Честите прекъсвания на TV и интернет, защото някъде бил спрял тока го споменавам мимолетно. Който използва услугите им е запознат с проблема.
Е, всяко нещо си има и край.
Търпението ми също. Много ви здраве! 

Сменили реалните ай-пи адреси на част от клиентите с такива зад NAT. Естествено, тихомълком. Явно според тях клиентът е крепостен селянин и не трябва да бъде уведомяван за подобни неща. Това че не работят всякакви услуги от типа на електронно банкиране си е проблем на клиента. Да се оправя.
Честите прекъсвания на TV и интернет, защото някъде бил спрял тока го споменавам мимолетно. Който използва услугите им е запознат с проблема.
Е, всяко нещо си има и край.

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
една година по-късно-доволен все така от онлайн директ
за 1 година нета спира 1 път и го оправиха след 1 час, след като им се обадих
договорът ми изтича и ще го подновя
за 1 година нета спира 1 път и го оправиха след 1 час, след като им се обадих
договорът ми изтича и ще го подновя
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
ittso написа:Нет 1 са си Нет 1.![]()
Е, всяко нещо си има и край.Търпението ми също. Много ви здраве!
Колега недей да рипаш толкова като ущипана мома. Да сменили са ги ии какво от това? поне половината им кленти не се интереуват от айпи то си а другата половина даже и не знаят какво е. За сметка на това след като се обадиш на съпорта им за 2минути и половина безпроблемно и любезно ти решават проблема и всичко си е ок. Явно и ти си мислиш че са ти крепостни доставчиците и трябва да те информират кога момата от офиса им си сменя чорапите.
Ако мислиш че ще намериш по свестен доатъвчик успех ...ма аз като сменил доста доставчици ще ти кажа че няма такъв.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
отделно,че китайците им хакнаха мрежата сериозно преди 2 седмици.Нормално е да вземат мерки 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще споделиш ли какво смяташ да правиш?ittso написа:Е, всяко нещо си има и край.Търпението ми също. Много ви здраве!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Чак пък по-свестни да няма

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
има знам един на сейшелите....а
сега сериозно вероятността да се натресе на по калпав е в пъти пояече от обеатното... специално за София....
сега сериозно вероятността да се натресе на по калпав е в пъти пояече от обеатното... специално за София....
- Vladimirov26
- Автомобил:
- Двигател:
silent написа:ittso написа:Нет 1 са си Нет 1.![]()
Е, всяко нещо си има и край.Търпението ми също. Много ви здраве!
Колега недей да рипаш толкова като ущипана мома. Да сменили са ги ии какво от това? поне половината им кленти не се интереуват от айпи то си а другата половина даже и не знаят какво е. За сметка на това след като се обадиш на съпорта им за 2минути и половина безпроблемно и любезно ти решават проблема и всичко си е ок. Явно и ти си мислиш че са ти крепостни доставчиците и трябва да те информират кога момата от офиса им си сменя чорапите.
Ако мислиш че ще намериш по свестен доатъвчик успех ...ма аз като сменил доста доставчици ще ти кажа че няма такъв.
Като служител на компанията напълно подкрепям колегата @silent

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
silent написа:има знам един на сейшелите....а
Много сериозен ще дойдеш...

Вече съм се натресъл на един

Тази тема беше оакана от служителите на въпросната компания... жалко
Явно има кинти за привлечени абонати...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще казваш ли нещо или не?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”