. Вчера смениха горивния филтър и си остана същата работа, някакви идеи относно това гаснене - аз мисля, че са мизерии в резервоара и по системата и също така смятам да купя добавка на Бардал или Лики Моли за почистване да пробвам ?Vw Lupo 1.7 sdi мени обороти и гасне в движение
-
german_power
- Автомобил:
- Двигател:
Vw Lupo 1.7 sdi мени обороти и гасне в движение
Здравейте колеги имам следния проблем с колата , както работеше започна да мени обороти и да гасне направо в движение, след това пали веднага движи се малко и пак спира
. Вчера смениха горивния филтър и си остана същата работа, някакви идеи относно това гаснене - аз мисля, че са мизерии в резервоара и по системата и също така смятам да купя добавка на Бардал или Лики Моли за почистване да пробвам ?
. Вчера смениха горивния филтър и си остана същата работа, някакви идеи относно това гаснене - аз мисля, че са мизерии в резервоара и по системата и също така смятам да купя добавка на Бардал или Лики Моли за почистване да пробвам ?- stoyancho666
- Автомобил: vw polo 6n1
- Двигател: 1.4 aex 1996
Re: Проблем с Vw Lupo 1.7 sdi ??
ако има датчик колянов вал е възможно да ти прави номера.....

-
german_power
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Vw Lupo 1.7 sdi ??
Вчера сложих добавка на Бардал 6в1 за почистване на системата минал съм към 25 км градско с нея ,дават я за 20 литра гориво в резервоара имах към 10,15 литра.Установих че не гасне в движение а само в най-ниски обороти и то когато си пожелае ,не постоянно колата не забива и не глъхне върви като ракета, закачах я на ВАГ тестер нито една грешка няма ??

Колеги в чудо се видя с тази количка
имах съмнение в клапанчето което пропуска нафтата в помпата че му пада тока,изведох ме му постоянен ток 12 с реле и бушон и колата като престои ,влизаш палиш пускаш фарове и гасне
тръгваш в движение гасне 5,6 пъти и след това няма проблеми докато е топла ,немога да разбера от консумацията мислихме че е явно не е това почудих се,моля дайте съвети ,не е датчик колянов вал нито трупа грешки ???? 

Колеги в чудо се видя с тази количка
имах съмнение в клапанчето което пропуска нафтата в помпата че му пада тока,изведох ме му постоянен ток 12 с реле и бушон и колата като престои ,влизаш палиш пускаш фарове и гасне
тръгваш в движение гасне 5,6 пъти и след това няма проблеми докато е топла ,немога да разбера от консумацията мислихме че е явно не е това почудих се,моля дайте съвети ,не е датчик колянов вал нито трупа грешки ???? 
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Vw Lupo 1.7 sdi мени обороти и гасне в движение
Какъв е кода на двигателя ти?
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Не набива грешки викаш. Значи е мех.проблем на 110% . Да не би да лапа въздух в началото
Опа...момент , пускаш фаровете и гасне ? Някоя маса не е наред. Зачисти клеми по аку , маси и т.н. де видиш . Кое ти е релето за захранването на компа ? И него да огледаш.
Опа...момент , пускаш фаровете и гасне ? Някоя маса не е наред. Зачисти клеми по аку , маси и т.н. де видиш . Кое ти е релето за захранването на компа ? И него да огледаш.
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
като я закачахте на ваг ком, колко са милиграмите на първи канал на празен ход?
-
german_power
- Автомобил:
- Двигател:
заведох я на най-сигурния ми човек най-после който е правил невъзможното възможно та да видим
днес само 2 пъти загасна и то точно след като беше запалена на първите 20 метра пру пускането на фаровете,иначе след това си мина към 20 км без да трепне ,хем си беше с работеща музика и фарове 
днес само 2 пъти загасна и то точно след като беше запалена на първите 20 метра пру пускането на фаровете,иначе след това си мина към 20 км без да трепне ,хем си беше с работеща музика и фарове 
-
german_power
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги темата е за ключ,колата е оправена имала е електрически проблем ,цялото табло долу,и резултатите на лице всичко е без грешка

Върни се в “Дизелови агрегати”