Джобове за колони във вратите
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Джобове за колони във вратите
Сигурно е хилядната тема с подобно име, но моето питане е малко по-различно - има ли вариант за готови джобове за 17 см. колони - и от каква кола да се вземат. Трябват ми за Поло 2F.
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Видях това: http://www.discount-car-hifi.ch/shop/db ... 201x16.jpg
Доколкото разбрах е от Поло, което ме кара да мисля, че е от такова с по-високо ниво на оборудване от моето. Къде да търся такова чудо освен по моргите?
Доколкото разбрах е от Поло, което ме кара да мисля, че е от такова с по-високо ниво на оборудване от моето. Къде да търся такова чудо освен по моргите?
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С цената на един ден труд, 15 лева за материали и представлявайки повод най-после да се наканя да си купя зеге - вече имам джобове, с успешно монтирани в тях говорители. Като се прибера вкъщи ще пусна снимки на готовите кори. Все още не са монтирани в колата, защото днес бебчето е при майсторите, които му слагат централно заключване.
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Махнах джобчетата от кората (вече няма да има къде да си държа стъргалката за лед
), след което изрязах дъска, която следва кривината на кората (измерих я право, но ми избяга зегето при първата дъска, та се наложи да повторя грешката и при втората за да превърна дефекта в ефект). Самата колона се помества в предната част на кората, под врътката на прозореца. Там в кората има една ниша, кото в оригинал представлява разширение на джоба за аксесоари. Мястото е идеално за 17 сантиметровата колона на Херц, която сложих. Самата дъска облепих със самозалепящо фолио за да не си играя с китове, шкурки и бои (като дойдат жегите може да си поиграя да направя нещо по-интересно). Дъската на свой ред се закрепя по подобен начин на оригиналния джоб - с винтова от задната страна на кората, разликата е само в количеството на винтовете (ето тук ми липсваше един винтоверт).
Материалите, които ползвах са две дъски 1000х200х22 мм, 1 метър черно самозалепящо фолио (по-лесно щеше д ами е и по-малко ядове щях да бера ако бях взел 2 метра, ама нейсе...) и известно количество (май към 40 отидоха) винтчета за дърво. Използвани инструменти: споменатото зеге, вярната ми кръстата отвертка, ножица, нож, шкурка...
Довечера като се прибера вкъщи ще мога да пусна и снимки на корите преди монтажа, а по-късно - и след.

Материалите, които ползвах са две дъски 1000х200х22 мм, 1 метър черно самозалепящо фолио (по-лесно щеше д ами е и по-малко ядове щях да бера ако бях взел 2 метра, ама нейсе...) и известно количество (май към 40 отидоха) винтчета за дърво. Използвани инструменти: споменатото зеге, вярната ми кръстата отвертка, ножица, нож, шкурка...
Довечера като се прибера вкъщи ще мога да пусна и снимки на корите преди монтажа, а по-късно - и след.
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”