строшена пастмаса на централната колона
строшена пастмаса на централната колона
Както казва заглавието строши ми се пластмасата на централната колона отстрани на радиото и под изходите на парното. Та въпроса ми е мога ли да намеря такава джаджа нова или на старо и за колко пари и лесно ли се сваля. Обиколих няколко морги около София, но не намерих.
Последна промяна от Rudy на Пон 07 мар 2005 19:04, променено общо 1 път.
И аз имам същия случай
Сега събирам мнения и като се позатопли ще разглобявам барчето. Един приятел даде идея за вграждане на тел с помоща на поялник и после залепване с лепило (имам едно купих го от Фантастико съдържа две части на "Moment" - Henkel ) вече го пробвах за една щипка (метал за пластмаса), държи здраво. Та око някой даде идея ще я пробваме
:
:
: 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kolia76 написа: И аз имам същия случайСега събирам мнения и като се позатопли ще разглобявам барчето. Един приятел даде идея за вграждане на тел с помоща на поялник и после залепване с лепило (имам едно купих го от Фантастико съдържа две части на "Moment" - Henkel ) вече го пробвах за една щипка (метал за пластмаса), държи здраво. Та око някой даде идея ще я пробваме
:
:
:
Аз също се опитах с Хенкела, но нещо не получих добра смес - може да е остаряла, ако и да е със срок на годност до 2006г.
Стоеше много суха и с лоша адхезия(не хваща за частите).
Успя ли да залепиш/запълниш нещо с тоя Хенкел, за да си взема нов......