Passat B5 и B5.5 - подобрения и обща информация за модела
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Re: Пасат B5 и B5.5-тунинг,подобрения,ремонти
Утре слизам и аз да слагам Phoenix-a, за да видя как ще възприеме фланците. Притеснявам се, че отпред с 15 мм фланци ще изкочи много, а за отзад знам, че нещата ще са ок.
- Apokaliptiko
Фланци не намалям. Понеже лесно мога да ги намаля, ама не мога да ги увелича.
Феникса зимен ли ти е Янко? А на аватара 18 цола ли е? Мисля, че ги продаваше по едно време. Отговорът може и на ЛС. да осираме.
Феникса зимен ли ти е Янко? А на аватара 18 цола ли е? Мисля, че ги продаваше по едно време. Отговорът може и на ЛС. да осираме.
- dimovip
- Двигател: ADR
Вярно ли нова предна емблема (орогонална) струва 90лв?
- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
dimovip написа:Вярно ли нова предна емблема (орогонална) струва 90лв?
Съвсем вярно!
dimovip написа:Вярно ли нова предна емблема (орогонална) струва 90лв?
да един пич извади 50 лв за старата ми счупена решетка само заради емблемата
yanio написа:Самия отвор на диска (фланеца) не е 57.1 а по-голям. Втулката ляга на главината , а фланеца на втулката и джантата ляга леко на центриращия ръб , понеже фланеца е само 7.5мм
не се разбрахме нещо :) аз питам втулките от текстолит стругар ли ги прави ли са нещо натъманено на ръка ?
- Apokaliptiko
Дон Кихоте е това стана. И какво правим сега? ЕТ 37 с 15мм отпред и стърчи 6-7мм, от калника, отзад 21 мм. и е добре.

Отзад:

Отзад:

- dimovip
- Двигател: ADR
Комшията написа:dimovip написа:Вярно ли нова предна емблема (орогонална) струва 90лв?
!
ми тя решетка без емблема струва 90 лв... по добре решетка отлкокото емблема....
Apokaliptiko написа:Дон Кихоте е това стана. И какво правим сега? ЕТ 37 с 15мм отпред и стърчи 6-7мм, от калника, отзад 21 мм. и е добре
при мен с с 20мм даже не стоеше толкова навън колкото при теб. Осве пък на В5.5 калника да е по изтумбен от на В5

Добре де ми като стърчи закача ли ? В смисъл успяваш ли да свиеш амортисьора до опиране ? Аз ти писах и в другата тема, дай да те отърва от 15-ките, мен отпред ще ми застанат даже малки

yanio написа:стругар
да не ги е направил хлабави спрямо фланците ? Трябва да са сглобка с хлабина която да не усещаш на ръка като ги разместваш радиално .
Незнам , доста плътно влизат. Както и да е мерси за съветите и вниманието! :) Ще дам да ми направят 13мм-ви като хората.
Иначе за това което казваш , че с 20мм твоите не седят така ,както на apokaliptiko , до колкото знам б5 ги дават фабрично с джанти ЕТ45 или там някъде. И с "феникса" , който е Ет37 има едни допълнителни 8мм изнасяне. Поправете ме ако греша
Иначе за това което казваш , че с 20мм твоите не седят така ,както на apokaliptiko , до колкото знам б5 ги дават фабрично с джанти ЕТ45 или там някъде. И с "феникса" , който е Ет37 има едни допълнителни 8мм изнасяне. Поправете ме ако греша
- Apokaliptiko
Нямам проблеми с карането, или да опира и няма да махам фланците.
Apokaliptiko написа:Нямам проблеми с карането, или да опира и няма да махам фланците.