Скъсан тампон на карбуратор
- BojidarIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
Скъсан тампон на карбуратор
Карам една стара джетичка на Метан 89година 1.6 70коня Карбуратор от половин година загуби мощност, днес сменях свещите и забелязах че карбуратора играе доста 'кючек' като го разклатя и видях, че тампона е скъсан, та въпросът ми е дали дъпра много въздух, защотото знам че метана си има достатачно и този му идва в повече, на бензин върви доста доволно, бих казал страхотно. Ще съм благодарен за вашите отговори и мнения :)
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Скъсан тампон на карбуратор
Направо си е от него.При газта и метана оказва голямо влияние повечето въздух. 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Какво точно очакваш да ти кажем? Ти си открил причината за вървежа на колата - сменяй го. Не го мисли 

- BojidarIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
искаше ми се да споделим

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Лошото в случая е че трябва да го свалиш от колата и с него в магазина, щото са 3 вида тия тампони и новите са невероятни боклуци. Сменях наскоро един тампон скъсан целия, новия тампон 35 кинта за него устиска десетина дни преди да се скъса, сега съм прекарал една тел под колектора и съм завързал карба да не мърда докато намеря качествен майстор да делне на фрезичката една плочка от алумин с вида на тампона и да не се занимавам повече с тая простотия
- BojidarIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
Тампона вече го имам, имах един стар в гаража пак от този карб и просто гледахме от него и съм го взел, а днес друг проблем за около 2,3 секунди светна лапмата за маслото ама не както си свети като колата е на контакт а много по слабо все едно на късо даваше та се притесних ако има запознати нека помогнат.. после я оставих да поработи 5 . 6 мин гледах дали пак ще светне форсирах я нищоо.
- BojidarIvanov
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от BojidarIvanov на Пет 21 фев 2014 8:20, променено общо 1 път.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Тя като нова 

- BojidarIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
Да отвън, обаче от долу е влизало вода с течение на времето без да разбера, вчера свалих мокета и седалките да ги изпера и по душамето е почнало да хваща ръжда и ако я изшкурим и я намацам с тая боя 3в1 на протекта къде е дали ще увладея положението с ръждата ???
- BojidarIvanov
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от BojidarIvanov на Пет 21 фев 2014 8:21, променено общо 1 път.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
BojidarIvanov написа:тая боя 3в1 на протекта къде е дали ще увладея положението с ръждата ???
Не, може само да я позабавиш малко. Досега не знам някой да е овладял ръждата завинаги. Само с продажба се овладява

Върни се в “Автогазови уредби”