Проблемът е следният:
Преди 2 седмици изведнъж спряха да работят следните неща по едно и също време: всички плафони в купето не светят,прозорците не искат да се свалят от двете копчета и на 1 и 2 врата( на конзолата на 1 врата копчетата за заключване и отключване работят,но тези за прозорците за сваляне и дигане - не, ) ,подгряването на задния прозорец и страничните огледала също се прецакаха и нагрява само на задния прозорец ( по принцип с един бутон е и за страничните и за задния прозорец ) ,също багажника не ми се отваря дори с ключа,а той е към централното и никога не съм го пробвал да го отварям само с ключа,за това за него не съм сигурен,че е от сега проблема,винаги съм го отварял с дистанционното. Централното също се бъзика от тогава и не всеки път,но често се случва като заключа колата с дистанционното да се заключва винаги 2-ра врата,но 1-ва не винаги и трябва повторно да я заключвам като изключа алармата и пак я включа...погледнах бушоните и имаше един ( на схемата е номер 25,мисля че е за парното,ако не се лъжа ) беше целия стопен,а до сега точно той ми е гърмял 2 или 3 пъти.Въпросът ми е според вас дали проблема идва от ел. инсталацията,бравата на 1 врата или е нещо от алармата ( алармата има комфорт режим за огледалата,заключва се и багажника с централното и т.н )
П.П. По принцип от доста време ми се еб*ва и бравата на 1 врата,защото когато заключвам колата с дистанционното "щраква" 2 пъти и на 2-рия се пуска лампичката за алармата,а сега винаги "щраква" само по веднъж и лампичката не свети никога от както стана този комплексен проблем...
П.П.2 Търсих подобна тема,но не намерих...моля за малко помощ :) Не знам до колко успях да ви обясня проблема,но се надявам да сте ме разбрали