Едно приятелче си е купило такваз и ми е интересно да разбера какво представлява!!! 96 год., 1,6 инжекция !!! Агитирах го за ФауВе,но явно не е проумял коя е по-добрата машина !!!!!
Коя от нашите е алтернатива на това ?? Аз си мислех,че Джетата е от тоя клас ???
Кажете си мнението за Рено-Меган ....
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 21:54, променено общо 1 път.
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ама верно стига сте плюли ... и после що имало караници между форумите - еми ше има, как нема да има, пък ако и ние плюем - как ще покажем, че сме по различни от другите плюещи форуми?!
... аз лично от коли не отбирам, но специално за рено мога да кажа, че ми допадат рено 5 и megan coach (особено ако са умерено пипнати) - поне ми допадат като визия, чисто технически неам идея как стоят нещата ...
... та молбата ми е ако имате някви обективни мнения за тази кола, подплътени от някви технически познания и прочее ги споделете, ама така само да плюем по дадена марка е тъпо и няма да доведе до нищо освен до поредния конфликт между два форума
айде наздраве

... аз лично от коли не отбирам, но специално за рено мога да кажа, че ми допадат рено 5 и megan coach (особено ако са умерено пипнати) - поне ми допадат като визия, чисто технически неам идея как стоят нещата ...
... та молбата ми е ако имате някви обективни мнения за тази кола, подплътени от някви технически познания и прочее ги споделете, ама така само да плюем по дадена марка е тъпо и няма да доведе до нищо освен до поредния конфликт между два форума
айде наздраве

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много бързо се раздрънква. Съдружникът на баща ми има таквоз (мисля дори от по-новите модели дето са 99-2000 май), купи го ново (1.6 16V) и не след дълго почна да тропа, трака, пърди нещо
То много си зависи и как се кара, но според мен Рено не са за нашите пътища..от френските коли признавам само Пежо.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди Голфа имахме Лагуна пак 1.8 май 95 коня с фабрична газова инсталация.... никви проблеми с газта, возеше добре, малко беше по мека и се люшкаше повечко и тея 95 коня и бяха според мен малко за тва купе, Голфа с 5 коня по малко е по пъргав.....
Общо: добър автомобил, семейна кола, доволен багажник, става за всичко общо взето.
Общо: добър автомобил, семейна кола, доволен багажник, става за всичко общо взето.
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Е защо да не плюя,след като ми искат мнението аз го казвам,и въобще не ме интересува дали ще предизвика конфлинкт между някаъв си там форум от който не познавам никой.Освен това аз не говоря по адрес на собствениците на тази марка,а говоря за самата кола,като предмет.Мнението ми е че няма по-гадна кола от Рено,имал съм такава баничарка,ходовата част се правеше два пъти годишно,лагери се смяняха веднъж годишно,караше се отвратително,единствения плюс беше че харчеше малко,понеже беше дизел.Като цяло Рено винаги са ми били отвратителни със странния си дизайн и дървения интериор.
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
NovobranecGT написа:Още преди да навърти 20 000км му се наложи да прави ремонт по окачването отпред, той обвини дупките за това, но аз не мисля, че те са причината
Мен един се опитваше да ме убеждава, че Реното возело толкова меко, че човек не усещал дупките, карал бързо и затова се разбивала колата.
А за Лагуната съм чувал, че е единствената френска кола, призната от германците

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Определено вози много меко и ти се струва, че летиш. Това за бързото каране си е така и наистина понеже като цяло им е меко окачването, бързо се чупи. Но на мен ми харесват, защото се возих в лагуна 96 година 2.0. За това сигурно съм с добри впечатления. С пасата от София до Велико Търново просто като сляза от колата, не си усещам задните части. С лагуната нямаше такова нещо... 2 часа път ми се сториха, като приказка. И все пак, предпочитам твърдо спортно возене - има повече емоций.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 21:54, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”