г4 тди с чип споделяне на мнение
г4 тди с чип споделяне на мнение
Колеги здравейте.Искам да споделя с вас какви са ми отзивите от колата защото днес и сложих чип.колата е голф 4 1.9 тди ахф 110 след чипа стана 143к.с.забелазах че колата като че ли я няма толкова у ниските защото като подам газ има 1 леко замисляне и тогава се изтрелва но е минимално това замисляне.като карам на 2 скорост някъде между 1500-1900 придърпва това го има само на 2 скорост получава се също и при отнемане на газта.иначе колата върви повече,пали топла от раз,и го няма гадното тресене при около 20-15 км в час когато е езключена от скорост.ако някой може да каже защо се получават тези нища които написах по горе.
- audi__a8
- Автомобил:
- Двигател:
Re: споделяне на мнение за г4 тди с чип
каде го слага чипа
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
Re: г4 тди с чип споделяне на мнение
според мен така са ти направили ЧИП-а, да ти тръгва в по високите. Мисля че ако си му казал на майстора да ти я направи в ниските, щял е да се съобрази с теб! Пуши ли ти черно?
Ами пушенето е като преди не забелязвам разлика.Настъпя ли я до дупка изпушва отзад.
Ако не ти харесва возията, просто махни чипа
Но по - добре изчакай, след 1 -2 седмици "замислянето" няма да ти прави никакво впечатление, просто още не си свикнал с новите настройки. Без да съм специалист по TDI, мога да предположа че двигател който по начало изпушва при повечко газ няма как да се излекува с чип. А ако я газиш на макс и разхода ще ти дойде в повече.

Но по - добре изчакай, след 1 -2 седмици "замислянето" няма да ти прави никакво впечатление, просто още не си свикнал с новите настройки. Без да съм специалист по TDI, мога да предположа че двигател който по начало изпушва при повечко газ няма как да се излекува с чип. А ако я газиш на макс и разхода ще ти дойде в повече.
Върни се в “Дизелови агрегати”