Голф 4 въпрос относно чистачките
-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ALH 2003
Голф 4 въпрос относно чистачките
Здравейте колеги. Преди 2 дена скапани цигански ръчички ми откраднаха чистачките на голфа заедно с рамената. В VW ми обявиха цена 109 лева за едното рамо (понеже бях с Аеро рамената с новото захващане) и 80 лева за двете чистачки. Въпросът ми е мога ли да сложа рамена от тези със старото захващане понеже нямам такива пари да купя нови (въпреки че ми се иска)а не мога да карам без никакви чистачки. Забелязвам 4-ки с няколко разновидности на рамената със старото захващане и ми е интересно имат ли някаква разлика в шлиците и какви точно да търся, че да станат при мен.
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
Re: Голф 4 въпрос относно чистачките
не нямат разлика взимай от стария модел
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
http://prodavalnik.com/vw-bora---1-9tdi-115ps-kombi-na-chasti-i35265085
Някое българче ти е забърсало чистачките,циганчеата не разбират чак до толкова да различат чистачките!
Някое българче ти е забърсало чистачките,циганчеата не разбират чак до толкова да различат чистачките!
-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ALH 2003
Предполагам е така. Само се надявам, да са взети да си ги ползва някой и да не е колега от форума, че рано или късно ще срещна Голф с такива и ако са мойте не ми се мисли какво ще му се случи. Сега остава само да си намеря някакви рамена да не са криви да закърпя положението :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Той великия Тодор Колев (лека му пръст)пееше : "...кой ми открадна чистачките...да си ги сложи отзад...".
Отиди при "Италианеца" в "Овча купел",там има всичко,въпреки че за една чистачка за Пунто ми искаха 10лв.,а тя струваше 15 нова в АХМ и им теглих една ...
Отиди при "Италианеца" в "Овча купел",там има всичко,въпреки че за една чистачка за Пунто ми искаха 10лв.,а тя струваше 15 нова в АХМ и им теглих една ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”