Голф 1.4 16в - проблем с ел. и с врати
Голф 1.4 16в - проблем с ел. и с врати
Здравейте , искам да попитам някой сблъсквал ли се е с следните проблеми , да започнем от там плафоните на вратите не светят на шофьорската врата и в багажника . Та с другите дясната ми предна врата като сваля прозореца се чува някакво зверско дерене иначе работи ел-то (все още) като я отворя спират да работят останалите ел. прозорци и трябва пак да я дам на контакт . На задната дясната ми спря напълно да работи прозореца (нито вдига нито сваля) само се чува как чатка машинката ,а като за капак на всичко лява все едно дръжката (отвън) си ходи на празен ход на няколко пъти не се заключи и взех да я проверявам , но след като я проверя не се отключва от първия път с централното . Четох няколко теми за жилото , и мисля че при нея е от там проблема . Извинявам се , че повтарям тези тема . 

-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Re: Голф 1.4 16в - проблем с ел. и с врати
Явно причините са няколко.
1.
а)изгорели крушки;
б)повредени микроключета на бравите на съответните врати.
2.
а)Вероятно механизма за смъкване на стъклото е оголил някой кабел вътре във вратата-отвори врата и виж какво се случва докато стъклото се движи.
3.
Успех и
1.
-да започнем от там плафоните на вратите не светят на шофьорската врата и в багажника
а)изгорели крушки;
б)повредени микроключета на бравите на съответните врати.
2.
Та с другите дясната ми предна врата като сваля прозореца се чува някакво зверско дерене иначе работи ел-то (все още) като я отворя спират да работят останалите ел. прозорци и трябва пак да я дам на контакт .
а)Вероятно механизма за смъкване на стъклото е оголил някой кабел вътре във вратата-отвори врата и виж какво се случва докато стъклото се движи.
3.
-отваряш вратата и търсиш причината.На задната дясната ми спря напълно да работи прозореца (нито вдига нито сваля) само се чува как чатка машинката ,а като за капак на всичко лява все едно дръжката (отвън) си ходи на празен ход на няколко пъти не се заключи и взех да я проверявам , но след като я проверя не се отключва от първия път с централното .
Успех и

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”