Голф 1.4 16в - проблем с ел. и с врати

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
brabusa
Автомобил:
Двигател:

Голф 1.4 16в - проблем с ел. и с врати

Мнениеот brabusa » Пет 21 фев 2014 11:26

Здравейте , искам да попитам някой сблъсквал ли се е с следните проблеми , да започнем от там плафоните на вратите не светят на шофьорската врата и в багажника . Та с другите дясната ми предна врата като сваля прозореца се чува някакво зверско дерене иначе работи ел-то (все още) като я отворя спират да работят останалите ел. прозорци и трябва пак да я дам на контакт . На задната дясната ми спря напълно да работи прозореца (нито вдига нито сваля) само се чува как чатка машинката ,а като за капак на всичко лява все едно дръжката (отвън) си ходи на празен ход на няколко пъти не се заключи и взех да я проверявам , но след като я проверя не се отключва от първия път с централното . Четох няколко теми за жилото , и мисля че при нея е от там проблема . Извинявам се , че повтарям тези тема . :love.vwclub

apolon
Автомобил: BORA 1.6 16V
Двигател: AUS 2000

Re: Голф 1.4 16в - проблем с ел. и с врати

Мнениеот apolon » Съб 22 фев 2014 17:05

Явно причините са няколко.
1.
да започнем от там плафоните на вратите не светят на шофьорската врата и в багажника
-
а)изгорели крушки;
б)повредени микроключета на бравите на съответните врати.
2.
Та с другите дясната ми предна врата като сваля прозореца се чува някакво зверско дерене иначе работи ел-то (все още) като я отворя спират да работят останалите ел. прозорци и трябва пак да я дам на контакт .

а)Вероятно механизма за смъкване на стъклото е оголил някой кабел вътре във вратата-отвори врата и виж какво се случва докато стъклото се движи.
3.
На задната дясната ми спря напълно да работи прозореца (нито вдига нито сваля) само се чува как чатка машинката ,а като за капак на всичко лява все едно дръжката (отвън) си ходи на празен ход на няколко пъти не се заключи и взех да я проверявам , но след като я проверя не се отключва от първия път с централното .
-отваряш вратата и търсиш причината.
Успех и :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”