Сложих нови гуми и ми се завъртя волана
Сложих нови гуми и ми се завъртя волана
... с летните гуми и със старите ми зимни волана си стоеше строго хоризонтално. Сложих 4 чисто нови гуми и сега за да върви колата направо волана е завъртян леко на дясно. Та въпросът ми е: имам ли повреда по ходовата част или мога да си карам така.
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сложих нови гуми и ми се завъртя волана
При монтаж на нови гуми мини стенд за твое успокоение.Сумата е смешна в сравнение с тая на гумите
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
ila написа:vasstop написа:В Хеед '91 правят качествен реглаж на мостове.
къде се намира, тел.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6176
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB

Аз лично ти предлагам да идеш някъде да ти проверят, евентуално исправят джантите, а после на стенда при баланса вече ще ти кажат при исправени джанти дали бие и самата гума. Ама не там, дето са ти ги монтирали, защото кой е луд да си признае, че те е прецакал, без да си му го посочил първо!!!
С посока... това да не са Дебица Навигатор 2? Щото аз точно за такива говоря!
Грайфера е трепач! Копат като булдозер, ама явно качеството на изработка нещо им куца!
radotom написа::( И аз го имам този проблем! Но го знам от какво е... Крива ми е едната гума. За съжаление, не се усетих още миналата зима (гумите са ми втори сезон зимните), че е от това, за да отида да направя рекламация, а сега вече гаранцията им е тотално истекла. Нещо все не се свъртат парички за поне 2 нови качествен гуми, та сега си ги прехвърлих отзад и това кривене почти не се чувства.
Аз лично ти предлагам да идеш някъде да ти проверят, евентуално исправят джантите, а после на стенда при баланса вече ще ти кажат при исправени джанти дали бие и самата гума. Ама не там, дето са ти ги монтирали, защото кой е луд да си признае, че те е прецакал, без да си му го посочил първо!!!
С посока... това да не са Дебица Навигатор 2? Щото аз точно за такива говоря!
Грайфера е трепач! Копат като булдозер, ама явно качеството на изработка нещо им куца!
Дебика са но не помня модела. Купих ги преди няколко месеца, а ги сложих преди 2-3 седмици в Мотоексперт. Там машините им са хубави и се балансираха без проблем. Джантите са метални и не са криви. Ще пробвам с размяна на колелата. За реглажа все пак съм малко скептичен - не се знае кой майстор как гледа през машинката за реглаж.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”