Тея, джанти Borbet ли са.....
Голфето от Филибето 2
gti написа:Колата изглежда супер,на какъв размер джанти се спря 16 или 17 цола и с какво окачване?
Последното което направих с ока4ването е: Нормални прожини одрязах отпред една навивка и две отзад.Вози прекрасно сложих и нови амортисори Билщаин.А за джантите те са 8*17 на 215/40 малко упира в калниците като ка4а пове4е от един 4овек отзад но е супер стоиката и не е толкова ниска като преди.Аз ще доида на предстоящия събор и ще я видете.Правих и тунинг на мотора.Филтър,полирани колектори с генерация,спортен вал,4ип Др.Car audio Pionner. Ве4е не си спомням но много неща са.Това е пове4е нищо не барам.Много мъки изтарпях имам около 500км само от сервиз в сервиз.В неделя идвах в софия на дино тест но неработеха.Пак ще доида тая или другата събота.
brabus написа:В неделя идвах в софия на дино тест но неработеха.
oreshkov - това е твоя човек за диното в Проспийд.
За колата - продължавай така! Сигурно познатите ти са те обявили за луд, но не им обръщай внимание. Важното е да ти доставя удоволствие, както да я караш, така и да я правиш
Аз там ходих но неработеше!
Не за луд ме мислят а за по зле! Имах много коли преди този голф и сега имам и друга де но този голф ми е много на сър4е.Миналия ден като сложих последните джанти и като я пуснаха от подемника нъстръхнах това не се е слу4вало с никоя друга моя кола и не ме итерисуват хората аз не живея заради тях.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”