Нека кажа моя опит в Пасата комби б3 1993 г. товара който най много е носил е бил 1300 кг - нямаше празно място зад мене всичко беше пълно плътно. Като пуснах парното и за 2 минути се стопли вътре

Volkov написа:Кажи чесно! Че то бусове по книжка им дават по-малко бе!![]()
![]()
stoyan0304 написа:Volkov написа:Кажи чесно! Че то бусове по книжка им дават по-малко бе!![]()
![]()
Съвсем честно товара беше плътно наредени дърва и то сурови без свободно място. След като замерих пасата 200см дължина до предните седалки/120см ширина на багажника / 80 см височина от спуснатите задни облегалки до тавана изчислих че събира повече от 1.5 плътен кубик дръвца. А аз го бех нахал и отстрани дето имаше празно място навсякъде, така че беше повече от кубик и половина .
разбира се че съм предпазил интериора със черги и одеала и изобщо не беше изцапано след това само една прахосмукачка и пасата светна, няма надрано няма счупено!
Martin869 написа:stoyan0304 написа:Volkov написа:Кажи чесно! Че то бусове по книжка им дават по-малко бе!![]()
![]()
Съвсем честно товара беше плътно наредени дърва и то сурови без свободно място. След като замерих пасата 200см дължина до предните седалки/120см ширина на багажника / 80 см височина от спуснатите задни облегалки до тавана изчислих че събира повече от 1.5 плътен кубик дръвца. А аз го бех нахал и отстрани дето имаше празно място навсякъде, така че беше повече от кубик и половина .
разбира се че съм предпазил интериора със черги и одеала и изобщо не беше изцапано след това само една прахосмукачка и пасата светна, няма надрано няма счупено!
Едно не ми е ясно, как изчисли, че са 1300 кгпросто някак си не ми се връзва
или си изпуснал някоя нула или нещо малко преовиличи. (Не се заяждам, просто ми е интересно как ще се поберат тон и триста в багажника!)
Bai Sando написа:500 кила чугунени радиатори в жигулката
Nafta написа:Цък
Цитат от "Nafta": Кубик и половина дърва, 600 кила жито в чували, 400 кила въглища в чували, една камара тухли, 2 малки прасета в чували, тикви доста, картофи в чували, една купчина части за комбайна, ако още нещо се сетя ще го допиша.Абе май само л@йн@ не съм качвал mhihi .
stoyan0304 написа:Bai Sando написа:500 кила чугунени радиатори в жигулката
Жигула, лада и москвич всеки ги знае казвайте предимно за фолксваген все пак сме в такъв форум
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Monyo Monev и 56 госта